SW3 ב 500 ש"ח או popbox v8 ב 450 ?? מה שווה יותר ?
היום קניתי את ה PopBox v8
לא יצא לי לשחק עם ה Xtreamer SW3 אבל יש לי בבית את ה Xtreamer Pro ואני ממליץ להתרחק מהחברה הזו.
קצת שתכיר כמה סבלתי מה XtreamerPro ולמה אני לא לא ארכוש אף מוצר שלהם יותר לעולם:
1. הממשק איטי מאוד
2. כל מה שקשור לרשת במוצר הזה פשוט גרוע לחלוטין! רשת קווית נותנת ביצועית נחותים ורשת אלחוטית נותנת ביצועים מביכים במיוחד (שיא קצב העברת הנתונים שלי היה 30 קילובייט בשניה, בזיון).
3. בדיעבד למדתישלצ'יפסטים של Realtek (מה יש לאסטרימר) יש ביצועי רשת פחות טובים משל Sigma (מה שיש ב PopBox). מנסיון אני יכול לומר לך שהביצועים של האקסטרימר מתחת לכל ביקורת.
4. החברה הבטיחה גרסת תוכנה חדשה שתתקן הכל (גרסה 3) ואחרי שנה של הבטחות הכריזה שהיא לא תוציא אותה (כלומר היא שיקרה)
5. יש למכשיר מאוררים רועשים, והמהירות שלהם נקבעת ידנית (כלומר, אם המכשיר מתחמם, הוא לא יודע להגביר את המהירות שלהם ואז הוא נתקע, וצריך ללכת להגדרות ולהגביר אותם לבד, ואז הם רועשים). אין מאווררים ב SW3, אבל שתבין כמה עלובה החברה הזו.
מה שהתרשמתי עד כה מה PopBox זה כך:
1. הממשק מאוד ידידותי ויפה
2. טעינה של תיקיות עם הרבה קבצים לוקחת מספר שניות, אבל באופן כללי המכשיר מרגיש מהיר (משמעותית יותר מה Xtreamer Pro)
3. בחיבור רשת קווית, צפיתי ב-MKV של סדרה ב- 720p מהרשת וזה עבד מצוין
4. Avatar 1080p שהאקסטרימר שלי לפעמים טיפה משהק בגללו, התנגן חלק בלי שום בעיות
עד כה אני די מרוצה, אבל לא בדקתי בצורה מסודרת את הביצועים של הרשת האלחוטית או הרשת הקווית.
לא יצא לי לשחק עם ה Xtreamer SW3 אבל יש לי בבית את ה Xtreamer Pro ואני ממליץ להתרחק מהחברה הזו.
קצת שתכיר כמה סבלתי מה XtreamerPro ולמה אני לא לא ארכוש אף מוצר שלהם יותר לעולם:
1. הממשק איטי מאוד
2. כל מה שקשור לרשת במוצר הזה פשוט גרוע לחלוטין! רשת קווית נותנת ביצועית נחותים ורשת אלחוטית נותנת ביצועים מביכים במיוחד (שיא קצב העברת הנתונים שלי היה 30 קילובייט בשניה, בזיון).
3. בדיעבד למדתישלצ'יפסטים של Realtek (מה יש לאסטרימר) יש ביצועי רשת פחות טובים משל Sigma (מה שיש ב PopBox). מנסיון אני יכול לומר לך שהביצועים של האקסטרימר מתחת לכל ביקורת.
4. החברה הבטיחה גרסת תוכנה חדשה שתתקן הכל (גרסה 3) ואחרי שנה של הבטחות הכריזה שהיא לא תוציא אותה (כלומר היא שיקרה)
5. יש למכשיר מאוררים רועשים, והמהירות שלהם נקבעת ידנית (כלומר, אם המכשיר מתחמם, הוא לא יודע להגביר את המהירות שלהם ואז הוא נתקע, וצריך ללכת להגדרות ולהגביר אותם לבד, ואז הם רועשים). אין מאווררים ב SW3, אבל שתבין כמה עלובה החברה הזו.
מה שהתרשמתי עד כה מה PopBox זה כך:
1. הממשק מאוד ידידותי ויפה
2. טעינה של תיקיות עם הרבה קבצים לוקחת מספר שניות, אבל באופן כללי המכשיר מרגיש מהיר (משמעותית יותר מה Xtreamer Pro)
3. בחיבור רשת קווית, צפיתי ב-MKV של סדרה ב- 720p מהרשת וזה עבד מצוין
4. Avatar 1080p שהאקסטרימר שלי לפעמים טיפה משהק בגללו, התנגן חלק בלי שום בעיות
עד כה אני די מרוצה, אבל לא בדקתי בצורה מסודרת את הביצועים של הרשת האלחוטית או הרשת הקווית.
תודה eyalbs
הסטרימר הולך לשמש כסטרימר שני בחדר שינה. בסלון יש לי בוקסי.
אין לי דרישות גבוהות מהסטרימר ואני מעדיף יציבות על פיצ'רים כך שנראה לי שגם אני אקנה את ה popbox.
הוא יודע לסדר את כל הפרקים של סדרה אחת ביחד ?
האם הוא מסמן לי מה ראיתי (מסתבר שבסדרות הפ'יצר הזה חובה)?
אין לי דרישות גבוהות מהסטרימר ואני מעדיף יציבות על פיצ'רים כך שנראה לי שגם אני אקנה את ה popbox.
הוא יודע לסדר את כל הפרקים של סדרה אחת ביחד ?
האם הוא מסמן לי מה ראיתי (מסתבר שבסדרות הפ'יצר הזה חובה)?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
צפוני1234 אנסה לעשות לך סדר בדברים ומקווה שאצליח.
אני די חולק לגבי הדברים שהמשתמש eyalbs ציין בפניך - הוא ציין חווית שימוש לא נעימה שיכולה לנבוע או ממוצר תקול או משימוש לקוי מצדו.
האקסטרימר פרו הוא סטרימר מצויין בלשון המעטה, ה-SDK שלו שמבוסס לרילטק הוא אחד המהירים בהם נתקלתי ומשמש גם את ה-MK1, את הסיידווינדר, האקסטרימר דיוידי ואם אני זוכר נכון גם את Ixtreamer.
אם ה-SDK היה דפוק ואטי אזי שכל הסטרימרים שציינתי לא היו קוצרים מחמאות מכל השתמשים ברחבי העולם!
האקסטרימר פרו בשונה מדומיו בסידרה בנוי לשמש גם כ-NAS ויכול להכיל בתוכו 2 כוננים קשיחים בגודל 3.5 כל אחד.
המאוורר הוא יחידי והוא נועד לקירור המעבד של הסטרימר, ההרד דיסקים מקוררים ע"י הצלעות קירור במגירה הפנימית.
החסרון היחידי במוצר זה שהכוננים לא יכולים לעבוד יחדיו במקשה אחת וכל פעם צריך לשנות עם כפתור הזזה לאיזה כונן רוצים לעבור.
מבחינת מע"ה הכל פיקס, עובד מהר, מגיב מעולה, תמיכה טבעית בעברית בלי פאדיחות.. הכל יפה ויש גם ג'וקבוקס ומדריך כאן בפורום לאיך וכמה ועוד שלל פרוייקטים לקופסה הזאת ביניהם גם פרוייקט שאני עובד עליו ליצירת IPTV מהסטרימר כלומר צפייה בערוצי לייב בחינם בלי תלות בממיר/מחשב... נסה לבצע זאת על פופקורן..
כל מה שכתבתי נכון לגבי כל הסטרימרים בסדרת אקסטרימר עד הדגם סיידווינדר 2 ומעלה מבוססי אנדרואיד.
יש מצב שהעברת קבצים קרי העתקה ממחשב ברשת להרד דיסק בסטרימר מלווה באיטיות אבל זה לא צריך לעניין אותך כי אתה לא שם כונן בסטרימר אלא צופה ישירות מהמחשב בהזרמה ועל כן אין חשיבות לעניין הזה.
מאידך הפופקורן.. או הפופבוקס אותו שיט בשם אחר, מבוסס NMT, הממשק מרגיש אטי, כל דבר מלווה בכניסה להרבה תפריטים ועד שאתה מגיע ליעדך הנשמה יוצאת מלשון המעטה, כמובן שאפשר לקצר תהליכים ובכדי לסדר הכל טוב ויפה צריך להתעסק עם Myhome שגם זה פינוק...
מה עדיף?
אם כל רצונך הוא למשוך סרט מהרשת הביתית ברמה קווית אזי שהאקסטרימר יצטיין בכך ותוכל להנות מתכנים של 1080P ומעבר תלוי ברמת השקעתך. אם הבנתי נכון אתה מחפש את הבסיס של הבסיס, הזרמה של HD ברשת ביתית, הצעתי לך היא לקנות את האקסטרימר סיידווינדר הרגיל, יש לך אותו מחודש ב-399 שקלים עם אחריות לשנה בבאג או חדש בהפרש של 100 שקלים.
שים לב שבאקסטרימר סיידווינדר יש קירור פאסיבי נטול מאווררים והוא הכי זול ופשוט שמושך תכנים מהרשת שלך בכיף.
יש לך כמו שציינתי מקודם שלל תוספות שפותחו בקהילה שמשנות מקצה לקצה את החווית שימוש.
אך מצד שני אם דרישתך היא יותר ארגון המדיה אז אולי ממשק NMT בדמות פופקורן/פופבוקס יתן לך מענה יותר טוב מאשר אקסטרימר.
תתחדש!
אני די חולק לגבי הדברים שהמשתמש eyalbs ציין בפניך - הוא ציין חווית שימוש לא נעימה שיכולה לנבוע או ממוצר תקול או משימוש לקוי מצדו.
האקסטרימר פרו הוא סטרימר מצויין בלשון המעטה, ה-SDK שלו שמבוסס לרילטק הוא אחד המהירים בהם נתקלתי ומשמש גם את ה-MK1, את הסיידווינדר, האקסטרימר דיוידי ואם אני זוכר נכון גם את Ixtreamer.
אם ה-SDK היה דפוק ואטי אזי שכל הסטרימרים שציינתי לא היו קוצרים מחמאות מכל השתמשים ברחבי העולם!
האקסטרימר פרו בשונה מדומיו בסידרה בנוי לשמש גם כ-NAS ויכול להכיל בתוכו 2 כוננים קשיחים בגודל 3.5 כל אחד.
המאוורר הוא יחידי והוא נועד לקירור המעבד של הסטרימר, ההרד דיסקים מקוררים ע"י הצלעות קירור במגירה הפנימית.
החסרון היחידי במוצר זה שהכוננים לא יכולים לעבוד יחדיו במקשה אחת וכל פעם צריך לשנות עם כפתור הזזה לאיזה כונן רוצים לעבור.
מבחינת מע"ה הכל פיקס, עובד מהר, מגיב מעולה, תמיכה טבעית בעברית בלי פאדיחות.. הכל יפה ויש גם ג'וקבוקס ומדריך כאן בפורום לאיך וכמה ועוד שלל פרוייקטים לקופסה הזאת ביניהם גם פרוייקט שאני עובד עליו ליצירת IPTV מהסטרימר כלומר צפייה בערוצי לייב בחינם בלי תלות בממיר/מחשב... נסה לבצע זאת על פופקורן..
כל מה שכתבתי נכון לגבי כל הסטרימרים בסדרת אקסטרימר עד הדגם סיידווינדר 2 ומעלה מבוססי אנדרואיד.
יש מצב שהעברת קבצים קרי העתקה ממחשב ברשת להרד דיסק בסטרימר מלווה באיטיות אבל זה לא צריך לעניין אותך כי אתה לא שם כונן בסטרימר אלא צופה ישירות מהמחשב בהזרמה ועל כן אין חשיבות לעניין הזה.
מאידך הפופקורן.. או הפופבוקס אותו שיט בשם אחר, מבוסס NMT, הממשק מרגיש אטי, כל דבר מלווה בכניסה להרבה תפריטים ועד שאתה מגיע ליעדך הנשמה יוצאת מלשון המעטה, כמובן שאפשר לקצר תהליכים ובכדי לסדר הכל טוב ויפה צריך להתעסק עם Myhome שגם זה פינוק...
מה עדיף?
אם כל רצונך הוא למשוך סרט מהרשת הביתית ברמה קווית אזי שהאקסטרימר יצטיין בכך ותוכל להנות מתכנים של 1080P ומעבר תלוי ברמת השקעתך. אם הבנתי נכון אתה מחפש את הבסיס של הבסיס, הזרמה של HD ברשת ביתית, הצעתי לך היא לקנות את האקסטרימר סיידווינדר הרגיל, יש לך אותו מחודש ב-399 שקלים עם אחריות לשנה בבאג או חדש בהפרש של 100 שקלים.
שים לב שבאקסטרימר סיידווינדר יש קירור פאסיבי נטול מאווררים והוא הכי זול ופשוט שמושך תכנים מהרשת שלך בכיף.
יש לך כמו שציינתי מקודם שלל תוספות שפותחו בקהילה שמשנות מקצה לקצה את החווית שימוש.
אך מצד שני אם דרישתך היא יותר ארגון המדיה אז אולי ממשק NMT בדמות פופקורן/פופבוקס יתן לך מענה יותר טוב מאשר אקסטרימר.
תתחדש!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
דרך אגב... מי שמחפש סטרימר זול בתקופה זו של מבצעי בלקפריידיי...
ראיתי היום שה xtroid של tvix שעלה בזמנו 300$ עולה עכשיו 129$.
לטעמי עדיף על כל האופציות האחרות במחירים האלו.
ראיתי היום שה xtroid של tvix שעלה בזמנו 300$ עולה עכשיו 129$.
לטעמי עדיף על כל האופציות האחרות במחירים האלו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
ממש לא.
ה- TViX Xroid נחות בכל פרמטר לעומת שאר הסטרימרים שהוזכרו כאן בשרשור.
ה- TViX Xroid נחות בכל פרמטר לעומת שאר הסטרימרים שהוזכרו כאן בשרשור.
- טלHD
- גורו

לקחת בחשבון גם יציבות? אמינות? איכות בניה? מגוון חיבורים? מע' הפעלה? אפליקציות מובנות?ziv_r כתב:ממש לא.
ה- TViX Xroid נחות בכל פרמטר לעומת שאר הסטרימרים שהוזכרו כאן בשרשור....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה צודק, יש לו איכות בנייה יותר טובה משל שאר הסטרימרים. אחרי שהרוכשים המאושרים יפסיקו למשש את הסטרימר, הם יגלו כי הוא לא נותן הרבה מעבר. ציינתי את כל הנקודות הללו בביקורת לסטרימר.
לא פלא שזה אחד הסטרימרים הכי כושלים של החברה (לדברי משווקים).
לא פלא שזה אחד הסטרימרים הכי כושלים של החברה (לדברי משווקים).
- טלHD
- גורו

אוקי... לגופו של עניין ולצרכים של פותח השירשור, איזה מהם, או אחר, אתה היית מציע לו בתקציב של עד 500₪?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמו תמיד, אני מציע לקרוא את הביקורות על הסטרימרים ולקבל החלטה עצמאית.
היי בני, מבלי להכנס יותר מדי לעומק, אני נאלץ לחלוק עליך גםbenny123 כתב:צפוני1234 אנסה לעשות לך סדר בדברים ומקווה שאצליח.
מה עדיף?
תתחדש!...
מבחינת ניגון סרטים, אין ספק שהאקסטרימר עושה את העבודה ובגדול (וכן, העברית מצוינת).
אבל לא חושב שהייתי קורא ל-Jukebox באקסטרימר איכותי. שוב, אני לא יודע איזה דגם שלהם יש לך אבל ה-Pro לא מריץ את אותה תוכנה כמו בשאר המוצרים (sw3, ודומיו). הוא מריץ את התוכנה המקורית שהייתה ל-sw (לא אנדרואיד). אתה מוזמן להסתכל אחורה בפורום פה - ה jukebox שם באמת מתחת לכל ביקורת, איטי מאוד, אני לא היחידי שמתלונן עליו.
הייתי שמח לדעת שזה מכשיר תקול, הבעיה היא שאני לא היחידי שרכש את המכשיר (יש לי עוד 2 חברים שרכשו אותו גם כן) וכולנו - מאוד לא מרוצים מזמן התגובה, ה-jukebox, וביצועי הרשת המחפירים. אלא אם כולנו עושים משהו לא בסדר, כנראה שיש דברים בגו.
יכול להיות שהסטנדרט של "זמן תגובה" שלי ושלך שונה, אבל לפני שמחליטים, צריך לדעת שהוא לא בהכרח מספק את הצרכים של כולם.
בכל מקרה, לגבי PopBox v8, יצא לי לשחק איתו עוד קצת היום ואישית יצא לי להתקל ב-2 בעיות שעוד לא הצלחתי לפתור (אם כי לא השקעתי בזה יותר מדי).
1. לא מצאתי דרך להגדיל את הכתוביות (לא בהגדרות ולא בתפריט הגדרות של הכתוביות)
2. צריך לשנות את הגדרת ה encoding לעברית - ונכון לעכשיו הוא מסרב לזכור את זה וצריך להגדיר את זה כל פעם מחדש.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

eyalbs,
1.ניתן לשנות את גודל הכתוביות על ידי לחיצה על כפתור ה- Subtitle מספר פעמים תוך כדי Playback. יש לוודא כי צבע הכתוביות לא מכוון על Auto על מנת שהאופציה לשינוי גודל תהיה זמינה.
2. שינוי ה- Encoding בצורה קבועה לכתוביות נעשה דרך תפריט ה- Setup.
1.ניתן לשנות את גודל הכתוביות על ידי לחיצה על כפתור ה- Subtitle מספר פעמים תוך כדי Playback. יש לוודא כי צבע הכתוביות לא מכוון על Auto על מנת שהאופציה לשינוי גודל תהיה זמינה.
2. שינוי ה- Encoding בצורה קבועה לכתוביות נעשה דרך תפריט ה- Setup.
יש לי את שניהם כך שאני יכול להשוות ראש בראש.ממשק הוא עניין אישי לגמרי ואני רגיל ומעדיף את זה של הפופבוקס,אבל זה כאמור אישי.מה שקריטי לי הוא יציבות והזרמת תכנים כבדים מהרשת כי זה נוח לי יותר מאשר לחבר דיסקים וכאן הפופבוקס מביס את האקסטרימר בנוקאאאוט וזו הסיבה שהוא עדיין מחובר והשני בבוידם.קבצי בלוריי ריפ שקצב הנתונים שלהם גבוה מתנגנים כמו שצריך והאקסטרימר מגמגם ונחנק וכבר נאמר שזה נובע ממעבד הסיגמא בפופבוקס העדיף לאין שיעור על הרילטק באקסטרימר ככול שמדובר בהזרמה.אם אתה מדבר על קבצים עד 15 ג'יגה או מתכוון לחבר הארד דיסק פנימי לאקסטרימר -זה עניין אחר.אם לא,אין בכלל תחרות.
אני אתרום מהחוות דעת שלי:
קניתי אקסטרימר פרודיגי (אותו מוצר כמו הSW3) רק שהוא מאפשר הוספת דיסק 3.5" - זה המכשיר הטכנולוגי הכי כושל שהיה לי אי פעם - לא שווה אגורה. החברה שמייצרת אותם אלופה בהבטחות, ובאתר שלהם המוצר פשוט נראה מדהמים - אבל בפועל זה מרגיש כמו איזה סטרימר ששתי סינים הרכיבו במוסך בבית - אין למכשיר פתרון גוקבוס נורמלי, התגובה שלו זוועתית (לחיצה בשלט - המתנה של שלוש שניות עד שמשהו זז במסך), אין שום תוכן אינטרנטי, והאנדואיד שהוא מריץ מיותר לחלוטין - מכיוון שהמעבד הוא לא מעבד ARM, ככה שאין כמעט אפליקציות שניתן להריץ עליו, כמו כן אל תשכחו שRealtek כבר מזמן הפסיקה לתת תמיכה בצ'יפים שלה, ככה שחברת אקסטרימר יכולה להבטיח מליוני הבטחות לגבי גרסאות חדשות, אבל הם שוות לתחת.
למזלי באג הסכימו לקבל ממני את המכשיר בחזרה, קניתי במקום popcorn a300 (האח הבכיר של הpopbox), הממשק נוח, מגיב בצורה יפה (ויש לי הרד דיסק של 3 טרה מפוצץ בסרטים וסדרות), הגוקבוקס בנוי בצורה מעולה, יש אחלה תוכן אינטרני להורדה, וכמובן שיש אחלה תמיכה מהחברה - והכי חשוב המוצר עובד כמו שהובטח!
חיסרון בודד שיש בו - על מנת להשתמש באפליקציות שלו (NMT Apps) הדיסק חייב להיות מפורמט בext3 - אבל ברגע שתתקינו Couchpotato על המכשיר תבינו מה המהות של הסטרימר - שעושה לך את כל העבודה (מוריד סרטים לפי רשימת בקשה בצורה אוטמית - משנה שמות של קבצים - מוריד את כל המידע על הסרט - ומוסיף לגוקבוס)
https://couchpota.to/
מקווה שעזרתי
קניתי אקסטרימר פרודיגי (אותו מוצר כמו הSW3) רק שהוא מאפשר הוספת דיסק 3.5" - זה המכשיר הטכנולוגי הכי כושל שהיה לי אי פעם - לא שווה אגורה. החברה שמייצרת אותם אלופה בהבטחות, ובאתר שלהם המוצר פשוט נראה מדהמים - אבל בפועל זה מרגיש כמו איזה סטרימר ששתי סינים הרכיבו במוסך בבית - אין למכשיר פתרון גוקבוס נורמלי, התגובה שלו זוועתית (לחיצה בשלט - המתנה של שלוש שניות עד שמשהו זז במסך), אין שום תוכן אינטרנטי, והאנדואיד שהוא מריץ מיותר לחלוטין - מכיוון שהמעבד הוא לא מעבד ARM, ככה שאין כמעט אפליקציות שניתן להריץ עליו, כמו כן אל תשכחו שRealtek כבר מזמן הפסיקה לתת תמיכה בצ'יפים שלה, ככה שחברת אקסטרימר יכולה להבטיח מליוני הבטחות לגבי גרסאות חדשות, אבל הם שוות לתחת.
למזלי באג הסכימו לקבל ממני את המכשיר בחזרה, קניתי במקום popcorn a300 (האח הבכיר של הpopbox), הממשק נוח, מגיב בצורה יפה (ויש לי הרד דיסק של 3 טרה מפוצץ בסרטים וסדרות), הגוקבוקס בנוי בצורה מעולה, יש אחלה תוכן אינטרני להורדה, וכמובן שיש אחלה תמיכה מהחברה - והכי חשוב המוצר עובד כמו שהובטח!
חיסרון בודד שיש בו - על מנת להשתמש באפליקציות שלו (NMT Apps) הדיסק חייב להיות מפורמט בext3 - אבל ברגע שתתקינו Couchpotato על המכשיר תבינו מה המהות של הסטרימר - שעושה לך את כל העבודה (מוריד סרטים לפי רשימת בקשה בצורה אוטמית - משנה שמות של קבצים - מוריד את כל המידע על הסרט - ומוסיף לגוקבוס)
https://couchpota.to/
מקווה שעזרתי
בפופקורן יש קיבוץ לפי סדרות, ככה שניתן לעמוד על כל סדרה לראות את הפרקים שיש בה, ולקרוא תקציר על כל פרק.צפוני1234 כתב:מי שיש לו SW3 או popbox, האם המימשק מציג את הסדרות שיש לי ואז בכל סדרה אני רואה את הפרקים ?
או שהוא פורש את כל הקבצים שנמצאים בתיקייה ?
שאלה שנייה, האם הסטרימר מסמן אילו קבצים כבר ראיתי?...
כמו כן הוא מסמן אילו קבצים כבר ראית, ואם עצרת באמצע הוא זוכר היכן עצרת לצפייה בהמשך.
אדירbennybrit כתב:בפופקורן יש קיבוץ לפי סדרות, ככה שניתן לעמוד על כל סדרה לראות את הפרקים שיש בה, ולקרוא תקציר על כל פרק.צפוני1234 כתב:מי שיש לו SW3 או popbox, האם המימשק מציג את הסדרות שיש לי ואז בכל סדרה אני רואה את הפרקים ?
כמו כן הוא מסמן אילו קבצים כבר ראית, ואם עצרת באמצע הוא זוכר היכן עצרת לצפייה בהמשך....
לא יודע לי לגבי YAMJ כי אני לא משתמש בו, אבל בפופקורן A300 וpopbox יש את הNMJv2 (הגוקבוקס המובנה) שמביא את כל היכולות האלה.eyalbs כתב:אדירbennybrit כתב:בפופקורן יש קיבוץ לפי סדרות, ככה שניתן לעמוד על כל סדרה לראות את הפרקים שיש בה, ולקרוא תקציר על כל פרק.צפוני1234 כתב:מי שיש לו SW3 או popbox, האם המימשק מציג את הסדרות שיש לי ואז בכל סדרה אני רואה את הפרקים ?
כמו כן הוא מסמן אילו קבצים כבר ראית, ואם עצרת באמצע הוא זוכר היכן עצרת לצפייה בהמשך....איך עושים את זה? זה מה שאני קורא על YAMJ בפורום פה?
...