דרך מי עושים מודינג לאוזן לאוזניות custom?
אני יודע שהיה מאמר על זה של עופר על חברת קולן , אבל אני מחפש מרכז אחר (בגלל בעיה שאין להם סניפים קרוב לעיר מגורי ).
רציתי לדעת מי עוד מתמחה בנושא הזה בארץ , והאם יש המלצות למכונים/טכנאים ספציפיים , עדיף באזור הדרום
בתודה מראש
רציתי לדעת מי עוד מתמחה בנושא הזה בארץ , והאם יש המלצות למכונים/טכנאים ספציפיים , עדיף באזור הדרום
בתודה מראש
רופא אא"ג יכול מקסימום לעשות לך שטיפת אוזניים ולשלוח אותך לבדיקת שמיעה אצל.... אודיולוג.
ג'וקר, אם אתה מתכוון לעשות impressions, ממש כדאי לעשות את הכברת דרך לאודיולוג מוסמך עם ניסיון בדברים האלה, זה מבאס תחת לעשות את זה מחדש אחרי שכבר קיבלת את האוזניות, תשאל את yossi126.
ג'וקר, אם אתה מתכוון לעשות impressions, ממש כדאי לעשות את הכברת דרך לאודיולוג מוסמך עם ניסיון בדברים האלה, זה מבאס תחת לעשות את זה מחדש אחרי שכבר קיבלת את האוזניות, תשאל את yossi126.
זה בדיוק מה שאני מחפש , אודיולוג טוב או רשת טובה שיש לה סניפים בדרום , לא רוצה להיאלץ להגיע למרכז , אלא אם כן אני חייבIlyan כתב:רופא אא"ג יכול מקסימום לעשות לך שטיפת אוזניים ולשלוח אותך לבדיקת שמיעה אצל.... אודיולוג.![]()
ג'וקר, אם אתה מתכוון לעשות impressions, ממש כדאי לעשות את הכברת דרך לאודיולוג מוסמך עם ניסיון בדברים האלה, זה מבאס תחת לעשות את זה מחדש אחרי שכבר קיבלת את האוזניות, תשאל את yossi126....
יש לך המלצה על משהו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין , כבר כתבתי שרק אם זה הכרחי אני אלך אליו , כי הוא בר"ג במקום שדי קשה לי להגיע בתחבורה ציבורית , אני מחפש משהו באיזור הדרום שטיפה יותר נגיש .
כמובן שאם אי אפשר , אזי אני אלך לשם , אבל אני מעדיף לפני זה לבדוק אם מישהו יודע על אודיולוג טוב באיזור הדרום .
ואיזור הדרום הכוונה אשדוד אשקלון
כמובן שאם אי אפשר , אזי אני אלך לשם , אבל אני מעדיף לפני זה לבדוק אם מישהו יודע על אודיולוג טוב באיזור הדרום .
ואיזור הדרום הכוונה אשדוד אשקלון
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אם כבר הנושא הנ"ל עלה שוב לאוויר, אז בעבר היה מאמר מעניין בנושא בו מרטין ועופר עבורו התאמה בקול-רם ואחר"כ יצור ב-ACS. מה המשך הסיפור של זה? היה מדובר בכתבה על סיקור והנחה לחבריי האתר. אני ממתין עם זה כבר תקופה ב-WISH LIST ומחכה להתפתחויות. יש חדש? 
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: