נציגי המכירות של בזק פשוט נוכלים

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
eran405 פותח השרשור
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #1 

לפני כחודש, בעקבות השירשור פה שאפשר לשדרג את מהירות ההעלאה ל-3M, התקשרי למוקד 199 ואכן קיבלתי את תשתית ה-30/3M ללא תוספת עלות בהתחייבות לשנתיים. כדי שלא יהיו אי הבנות וידאתי עם הנציגה שהמחיר נשאר 95 ש"ח (כלומר המחיר נאמר במופרש ע"י הנציגה).

עובר חודש ואני מקבל חשבון לפיו אני בחבילה של 118 ש"ח לתקופה של 3 שנים. במוקד 199 טענו שזאת בדיוק החבילה שביקשתי ושלחו אותי לבזק סטור?! לשמוע הקלטה של השיחה. הנציג המסכן בבזק סטור לא ידע מאיפה נפלתי עליו (כמובן שאין לנציגי בזק סטור יכולת לשמוע הקלטות מהמוקד הטלפוני). אחרי מספיק צעקות:

א. ראיתי במו עיניי שהתקציר של השיחה המקורית כפי שמופיע במערכת של בזק הינו: "הלקוח ביקש לשדרג לחבילה של 118ש"ח למשך 3 שנים" - דבר שכמובן לא היה ולא נברא.

ב. מנהל במוקד הטלפוני האזין להקלטה (או לפחות כך נאמר לי) והם הודו שהנציגה הטעתה אותי והחבילה שהוצעה כלל אינה קיימת (שוב או לפחות כך נאמר לי).

ג. הוצע לי או להישאר במחיר הגבוה או להחזיר אותי לחבילה של אפלוד 1.5 ב 95 ש"ח (חבילה שאם הבנתי נכון כבר אי אפשר לקבל).
ובכל מקרה אני מקבל זיכוי כך שעל החודש שעבר אני אשלם רק 95 ש"ח. לפחות בזאת הם יצאו בסדר (בהנחה שאני באמת אקבל את הזיכוי).

אני פשוט מיואש מהמצב, בזק שקרנים אבל לחזור להוט זה פשוט להעניש את עצמי.....

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10915
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 1942 פעמים

שליחה #2 

לפני חודשיים ביטלתי קו קל של בזק בבית הורי, וביקשתי לחבר אותם לאינטרנט על התשתית של הקו הזה במסגרת מבצע המופיע באתר בזק. 5 מגה ב-75 שח ל 12 חודשים משולב עם בזק בין לאומי. לעוד 6 חודשים המחיר עולה באיזה שהוא סכום.
בהתחלה אמרו שזה עולה 98 שח.
ביקשתי שיבדקו את הפרסום של עצמם, וחזרו אלי עם תשובה שאכן קיים מבצע כזה, אבל הם ממליצים לי לקחת 8 מגה ולא 5.
אמרתי להם זה זוג מבוגרים שבקושי יודעים מה זה אינטרנט ואולי ייכנסו פעם בכמה ימים לבדוק מיילים, ואין צורך. ואם יהיה צורך ונבקש, בזק בטוח ישמחו לשדרג.
חזרנו בשיחה כמה פעמים על המהירות והמחיר, הועלתה על הקו נציגת בזק בין לאומי והוסדרה הזמנת החבילה.
שימור לקוחות ניסו לשכנע אותי לא לבטל את קו הטלפון, והשתכנעו שאין בו צורך. היה עוד תשלום קבוע על פירוט שיחות והובטח שכמובן שהוא יבוטל ביחד עם ביטול הקו.
למחרת הופעל האינטרנט, בדקתי - יש 5 מגה, הכל טוב.
מגיע החשבון הראשון - 98 שח על תשתית 8 מגה.
מיד התקשרתי ואמרו לי זה מה שהזמנת.
אמרתי אם הזמנתי 8 מגה למה יש לי רק 5? ושיבדקו בהקלטה שלהם כמה פעמים הנציגה שלהם אמרה בקולה שלה 5 מגה במחיר 75 שח כולל התשלום לבזק בין לאומי.
הנציגה אמרה שהיא בודקת וחזרה אלי בתשובה שבאמת בבזק בין לאומי מוגדר 5 מגה אבל בבזק כתוב שהזמנתי 8 מגה, וזה בטח בטעות אנוש. הובטח זיכוי.
הגיע החשבון השני לאחר חודש ובאמת יש זיכוי והמסלול תוקן ל 5 מגה, אבל, יש חיוב על פירוט שיחות :evil:
שוב התקשרתי, הבטיחו לי שזה בטעות, ואזוכה בחשבון הבא. נחכה ונראה.
לא היתה תשובה איך אפשר לחייב על פירוט שיחות כשקו הטלפון בכלל מבוטל (והוא בוטל ביום בו בוצעה הבקשה, לפני חודשיים)

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #3 

שלחו אותך לבזק סטור ????!!?!!!?!!?!?!!?!?!?! בני *****

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #4 

אין זה פשוט לא יאמן איך בזק והוט דופקת לקוחות שלהם בגלל שאין מתחרה שלישי בתשתית אינטרנט
עצוב מאוד שזה משאנחנו צריכים לסבול בשני החברות השירות והמוצר ח ר א של דבר
העיקר לדבר על סיבים אופטיים שאפילו 100 מגה יציב שני החברות לא יכולות לספק עם אפלאוד נורמלי

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #5 

אצלי היה סיפור יותר מרגיז .
לפני 3 חודשים (באיזור ראש השנה) סיכמתי עם נציגי בזק על מחיר של 115 ש"ח עבור 50/3 .
ביררתי עם 3 נציגים שונים (3 פעמים התקשרתי) שאכן אני יכול לקבל את המהירות הזו.
שבוע בערך לאחר שלקחתי את המודם-ראוטר שלהם - התקשרתי - הם טענו כי עוד לא היה זמן לעדכן את המרכזייה
ושהמחיר שסיכמו איתי הוא בכלל 129 ש"ח. כמובן שהקלטתי את כל השיחות ולבסוף הציעו לי זיכוי כך שאשלם את ה- 115 .
חיכיתי עוד שבועיים - בדקו את המרכזייה - אמרו "כרטיס לא תקין"
התקשרתי שוב לאחר שבוע - אמרו שעוד לא טופל
התקשרתי שוב לאחר עוד שבוע אמרו בדקנו את ההגדרות והם לא תקינות במרכזייה - ייקח עוד שבועיים כי הכרטיס החדש לא מתאים ויש להחליפו.
חיכיתי עוד שבועיים ואז הם אמרו המרכזייה שלך מלאה - אין מקום להוסיף כרטיס בחריצים של המרכזייה - תצטרך לחכות עד לשדרוג של כל המרכזייה,
לא יודעים מתי זה יקרה - כנראה עוד שבועיים , המהירות המכסימלית שתוכל לקבל היא בכלל 20 מגה ולא 50 .
התקשרתי לאחר שבוע (כבר כולי בעצבים) ואז הם אמרו לי ככה - אנחנו לא יודעים מתי יתבצע שדרוג למרכזייה - ביקשתי לבטל את החבילה.
הם אמרו לי - אין בעייה לבטל את החבילה - אבל השתמשת במודם ולכן אתה מחויב לו .
לאחר מס' פניות לנציגים שונים והמתנה של שבוע - הם "עשו לי טובה" שהסכימו לקבל את המודם-ראוטר שלהם בחזרה.

כל הסיפור הזה קרה כמה ימים לפני ראש השנה והסתיים לאחר סוכות.
נשארתי עם חבילה של 10/0.8 .
שבועיים אחרי שביטלתי מולם הכול והחזרתי את המודם - החוצפנים הללו התקשרו אלי ואמרו לי - "שדרגנו את המרכזייה - רוצה לעבור ל-50/3 " ??
אמרתי - לא תודה ו

סיפור ארוך בשבילכם - סיוט ארוך בשבילי .

doron35
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 457
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

בזק 199

שליחה #6 

בבזק 199 יש יחס מגעיל מאוד לעובדים מצד ההנהלה.
לוחצים עליהם למכור.
ומאיימים בפיטורים.

ככה זה ב 199.
גידי גוב לא מספר את הצד הזה.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

Re: בזק 199

שליחה #7 

doron35 כתב:בבזק 199 יש יחס מגעיל מאוד לעובדים מצד ההנהלה.
לוחצים עליהם למכור.
ומאיימים בפיטורים.

ככה זה ב 199.
גידי גוב לא מספר את הצד הזה.
...
זה לא חדש, כך "הכי טוב בבית עם."........ נזק

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”