כרטיס טלוויזיה תומך EPG, יצליח להציג עברית?
שלום לכולם,
מפרט של כרטיס טלוויזיה
אני חושב על לקנות כרטיס טלוויזיה כזה על מנת להפוך את המחשב למקלט עידן פלוס,
וידוע לי שהוא תומך ב- EPG.
השאלה היא - האם ה- EPG מוצג כטקסט עברי אשר הכרטיס לא יידע איך להציג, או שהוא משודר בצורה גראפית כזו שלא נדרשת תמיכה מיוחדת בעברית לשם הצגתו?
תודה וערב חביב לכולם.
מפרט של כרטיס טלוויזיה
אני חושב על לקנות כרטיס טלוויזיה כזה על מנת להפוך את המחשב למקלט עידן פלוס,
וידוע לי שהוא תומך ב- EPG.
השאלה היא - האם ה- EPG מוצג כטקסט עברי אשר הכרטיס לא יידע איך להציג, או שהוא משודר בצורה גראפית כזו שלא נדרשת תמיכה מיוחדת בעברית לשם הצגתו?
תודה וערב חביב לכולם.
ואם מישהו יודע משהו על הכרטיס הזה, אודה לתגובות גם עליו... האם הוא עושה את העבודה? האם אוכל להקליט תוכנית ולצפות באחרת? האם הוא מאפשר הקלטה מתוזמנת של תוכניות או רק הקלטה מיידית?
תודה.
תודה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
כרטיס טלויזיה דיגיטלית (DVB) למחשב לא עושה שום דבר חוץ מלהוריד את הסיגנל מהאוויר. כל יתר העבודה, כגון הפרדת האודיו והוידאו, פיענוח הקידוד וכיו"ב, נופלים על המחשב עצמו (זאת הסיבה שבעוד שרוב הממירים שתרכוש בחו"ל לא יעבדו עם הקידוד המתקדם שמשתמשים בו בארץ, כרטיס למחשב, גם כזה שנרכש בחו"ל, יעבוד בלי בעיה. מצד שני זאת גם הסיבה שזה לא יעבוד על מחשב חלש שלא מסוגל לפענח H.264 בזמן אמת).
גם פענוח והצגת ה-EPG היא עבודה שהמחשב עושה ולא כרטיס הטלויזיה, לכן אם ההגדרות האזוריות של מערכת ההפעלה שלך מכוונות לעברית והתוכנה לצפיה לא ממש דפוקה, תראה עברית בלי בעיה.
כנ"ל לגבי שאר התכונות שביקשת, זה בדיוק כמו mp3ll אמר - הכרטיס לא אחראי לשום דבר מזה, רק התוכנה במחשב וכאלה אפשר להוריד מספיק. בקיצור כל כרטיס שתקנה יעבוד.
גם פענוח והצגת ה-EPG היא עבודה שהמחשב עושה ולא כרטיס הטלויזיה, לכן אם ההגדרות האזוריות של מערכת ההפעלה שלך מכוונות לעברית והתוכנה לצפיה לא ממש דפוקה, תראה עברית בלי בעיה.
כנ"ל לגבי שאר התכונות שביקשת, זה בדיוק כמו mp3ll אמר - הכרטיס לא אחראי לשום דבר מזה, רק התוכנה במחשב וכאלה אפשר להוריד מספיק. בקיצור כל כרטיס שתקנה יעבוד.