מחפש תחליף PVR 150 של HAUPAUGE
שלום.
אני מרכיב מחשב HTPC עבור חבר. לאחר שהותקן כרטיס PVR150 המחשב החל לקפוא באופן אקראי בכל איתחול. ניסיתי דריברים שונים וגם פימוט והתקנה מחדש מספר פעמים אך לשווא. הדרך היחידה היא להסיר את הכרטיס.
הנחתי שיש בעיה עם הכרטיס והוא הוחלף בחדש, אך הבעיה חזרה..
אז הכרטיס הוחזר לחנות וקיבלנו זיכוי. כעט אני מחפש כרטיס מחברה חלופית שמאפשר לכידת MPEG2 בחומרה באותה קלות ונוחות של ה PVR-150 כמובן שגם באותו טווח מחירים.
תודה למשיבים.
אני מרכיב מחשב HTPC עבור חבר. לאחר שהותקן כרטיס PVR150 המחשב החל לקפוא באופן אקראי בכל איתחול. ניסיתי דריברים שונים וגם פימוט והתקנה מחדש מספר פעמים אך לשווא. הדרך היחידה היא להסיר את הכרטיס.
הנחתי שיש בעיה עם הכרטיס והוא הוחלף בחדש, אך הבעיה חזרה..
אז הכרטיס הוחזר לחנות וקיבלנו זיכוי. כעט אני מחפש כרטיס מחברה חלופית שמאפשר לכידת MPEG2 בחומרה באותה קלות ונוחות של ה PVR-150 כמובן שגם באותו טווח מחירים.
תודה למשיבים.
נערך לאחרונה על ידי EB1000 ב 03/09/2006 8:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
צר לי לבשר לך
אבל הפתרון של להחזיר כרטיס או אחר היא טעות
יש לך התנגשות ב IRQ במחשב מה שגורם לנפילות
ההנחה היא שזה גם יקרה לך אולי עם כרטיסים אחרים
תפתור את בעיית ההתנגשות ואז תוכל להנות מהכרטיס המעולה
אבל הפתרון של להחזיר כרטיס או אחר היא טעות
יש לך התנגשות ב IRQ במחשב מה שגורם לנפילות
ההנחה היא שזה גם יקרה לך אולי עם כרטיסים אחרים
תפתור את בעיית ההתנגשות ואז תוכל להנות מהכרטיס המעולה
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
החברה פה צודקים, כנראה מדובר בהתנגשות חומרה (למרות שכרטיסי PCI אמורים לדעת לשתף IRQ בינהם בלי בעיה).
בכל מקרה אם בכל זאת תחליט לנסות כרטיס אחר יש את Leadtek PVR2000 שתומך בכל הפונקציות הנ"ל ומתאים ל-MCE.
כמו כן קיימים פתרונות חיצוניים שמתחברים ב-USB ותומכים בכל הפונקציות (בד"כ קצת יותר יקרים, גם של Leadtek).
בכל מקרה אם בכל זאת תחליט לנסות כרטיס אחר יש את Leadtek PVR2000 שתומך בכל הפונקציות הנ"ל ומתאים ל-MCE.
כמו כן קיימים פתרונות חיצוניים שמתחברים ב-USB ותומכים בכל הפונקציות (בד"כ קצת יותר יקרים, גם של Leadtek).