שאלה למומחים בנוגע לדואל בוט
היי
אני רוצה להתקין win7 ו fedora ביחד, עם זה אין בעיה.
השאלה שלי היא, אני רוצה להגיע למצב שבו אני מכניס את ה win למצב hibernate (שישמור כל מה שפתוח), ואז מעלה את ה fedora. בסיום העבודה עם ה fedora, לעלות חזרה מה Hibernate.
מישהו יכול לתת איזה פיתרון? כאשר אני מכניס את המערכת ל hibernate אין לי את אפשרות ה dual boot כי הוא לא מעלה את תהליך ה boot הרגיל.
תודה
מוטי
אני רוצה להתקין win7 ו fedora ביחד, עם זה אין בעיה.
השאלה שלי היא, אני רוצה להגיע למצב שבו אני מכניס את ה win למצב hibernate (שישמור כל מה שפתוח), ואז מעלה את ה fedora. בסיום העבודה עם ה fedora, לעלות חזרה מה Hibernate.
מישהו יכול לתת איזה פיתרון? כאשר אני מכניס את המערכת ל hibernate אין לי את אפשרות ה dual boot כי הוא לא מעלה את תהליך ה boot הרגיל.
תודה
מוטי
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אתה לא מבין כנראה מה זה HIBERNATE,
זה פעולה ששופכת את כל הזיכרון לדיסק ומכבה את המחשב, אבל טכנית זה לא כיבוי מערכת הפעלה, לכן כשמדליקים את המחשב מHIBERNATE הזיכרון חוזר למצב שהיית בו וזה מצב של מערכת הפעלה עובדת, אין ביצוע בוט, זה קורה רק באיתחול מלא.
זה פעולה ששופכת את כל הזיכרון לדיסק ומכבה את המחשב, אבל טכנית זה לא כיבוי מערכת הפעלה, לכן כשמדליקים את המחשב מHIBERNATE הזיכרון חוזר למצב שהיית בו וזה מצב של מערכת הפעלה עובדת, אין ביצוע בוט, זה קורה רק באיתחול מלא.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
agent__smith - את זה אני יודע, בגלל זה שאלתי בפורום אם מישהו מכיר דרך שכן תאפשר את זה.
Mp3lll - אני מחפש דרך שהיא לא מכונה ווירטואלית (עשיתי את זה ו fedora לא רץ יפה, במיוחד כשאני צריך גישה מלאה ל USB במחשב).
קראתי שאפשר עם grub, אני אבדוק אם זה שווה את המאמץ..
Mp3lll - אני מחפש דרך שהיא לא מכונה ווירטואלית (עשיתי את זה ו fedora לא רץ יפה, במיוחד כשאני צריך גישה מלאה ל USB במחשב).
קראתי שאפשר עם grub, אני אבדוק אם זה שווה את המאמץ..
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
תזהר שלא לדפוק את הBOOT LOADER.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!