שרשור תגובות: סוף עונת התפוחים - מדוע אפל בדרך לנפילה כואבת
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אין מה לעשות - אנחנו - הגאדג'טאופילים - לא מעניינים את אפל היום, והם לא צריכים.
פתאום נזכרתי איך חבר שלי אמר לי - אולי המחשב הבא שלי יהיה אפל.
אני זוכר איך פעם זה היה ברור מי קונה אפל, היום - זה עוד מחשב אישי. רק עם שיק.
מבחינה רציונלית - 90% מהאנשים יכולים להסתדר בכלל על Chromebook. (הגזמתי 60%)
פתאום נזכרתי איך חבר שלי אמר לי - אולי המחשב הבא שלי יהיה אפל.
אני זוכר איך פעם זה היה ברור מי קונה אפל, היום - זה עוד מחשב אישי. רק עם שיק.
מבחינה רציונלית - 90% מהאנשים יכולים להסתדר בכלל על Chromebook. (הגזמתי 60%)
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
הכי חשוב שאתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך.Light כתב:אני ניסיתי לקחת פלאפון של אנדרואיד וזאת הייתה אכזבה הייתי עם S3,
לא משתווה לאייפון 5 שיש לי בשום דבר, אפילו קרה לי מצב שנמחקו לי אנשי קשר ב S3 (מזל שיש לי חשבון exchange בעבודה)
לגבי אפל, הם פשוט מדהימים בשיטות השיווק שלהם, אין חברה כזאת כרגע בעולם, אולי בעתיד תהיה.
אם כבר הייתי חושב על WP8 בתור העתיד שאולי יתחרה באפל, אז נכון שאין אפליקיות כרגע ונכון שהם לא שם, אבל... הם יכולים לעשות את זה בגדול
ושיחקתי עם מכשיר WP8 ואפשר להגיד רק דברים טובים בנתיים
הזמן יראה את שלו, ההערכה שלי WP8 וIOS יהיו שחקניות מאוד גדולות ואנרואיד מאחור....
זה שאתה לא יודע להשתמש ו\או רגיל לאנדרואיד לא עושה אותך למבין בתחום כדי לקבוע שאנדרואיד ישאר מאחור.
גם העובדה ש-S3 הוא הטלפון הנמכר ביותר לאחרונה משום מה נעלמה מעיניך.
אבל אם זה ינחם אותך אתה לא לבד, הרבה משמשי אפל לא מצליחים לעשות את המעבר לאנדרואיד.
משום מה היה להם טוב ב"כלא" של ה-IOS ופתאום ה"פריצות" והמגוון באנדרואיד מפחיד אותם.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

שרגא - מצטער אבל הפריצות של האנדרואיד לאנשים לא גיקים - זו בעייה.
תעשה ניסוי מחשבי פשוט - תתקין להורים/מישהו מבוגר שלא רגיל למחשב CHROME - ואז תנסה להסביר לו לגלוש דרך הכרום, ולפעמים דרך הIE.
זה בלתי אפשרי.
עכשיו תסביר לי למה בן אדם ממוצע צריך להשאל ע"י הטלפון האם לבצע פעולה X עם תוכנה Z או Y?
ולנו הגיקים גם יש שריטות עמוקות - אז אנחנו לוחצים "just this once"
תעשה ניסוי מחשבי פשוט - תתקין להורים/מישהו מבוגר שלא רגיל למחשב CHROME - ואז תנסה להסביר לו לגלוש דרך הכרום, ולפעמים דרך הIE.
זה בלתי אפשרי.
עכשיו תסביר לי למה בן אדם ממוצע צריך להשאל ע"י הטלפון האם לבצע פעולה X עם תוכנה Z או Y?
ולנו הגיקים גם יש שריטות עמוקות - אז אנחנו לוחצים "just this once"
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
רק תיקון קל, הידיעה הזו אינה עוסקת בהתפלגות המוצרים שנרכשו במסגרת ה Black Friday אלא מדברת על הפלטפורמה ממנה בוצעו רכישות. בהקשר זה קרוב ל 90% מהרכישות שבוצעו ממכשיר נייד בוצעו מאייפד.toxin כתב:כנראה שהציבור האמריקני לא קרא את הפוסט הזה...
http://www.idownloadblog.com/2012/11/25 ... um=twitter...
אני רק יכול לשער שאם היו בודקים מה הם קנו, 90% היו מוצרי Apple אז אתה צודק בכל מקרה
- shraga007
- חבר מכור קשה

אני מסכים שפתיחות והאופציות לא מתאימים לכולם במיוחד אם באת מעולם ה-IOS. ראיתי כמה וכמה אנשים שאני מכיר אישית שלא מצליחים לעשות את המעבר לאחר שנשבו ב"קסמי ה-IOS".Itay_Pollak כתב:שרגא - מצטער אבל הפריצות של האנדרואיד לאנשים לא גיקים - זו בעייה.
זה בלתי אפשרי.
ולנו הגיקים גם יש שריטות עמוקות - אז אנחנו לוחצים "just this once"...
מי שלא בנוי לריגושים ומגוון אפשרויות יכול להישאר עם סטוק רום ולעבוד איתו בלי שום שינויים.
אבל אם בא לך קצת יותר וזה לדעתי דבר שאי אפשר להתעלם ממנו, אתה יכול!
אשתי לדוגמא, שהיא לא גיקית כהגדרתך, התחילה את חווית הסמארט פון שלה עם גלקסי 2, היא מאוד מאוד מרוצה.
ומסתדרת יופי.
לאבא שלי, התקנתי כרום במחשב שלו, פה אני חושב שלגמרי הגזמת, הוא הרבה יותר נוח ואינטואיטיבי מכל דפדפן אחר שאני מכיר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לגבי הכרום - ברור לי שהדפדפן הרבה יותר טוב. הצרה היא כשצריך להסביר למישהו כזה כשהוא נכנס לבנק, שהוא חייב פתאום IE (למי שיש מפתח פועלים למשל) - אז מתחילה הבעייה. לא עקרוני.
לא תשכנעו אותי שאנדרואיד נראה - גם למשתמש ההדיוט פשוט - מרחוק. אחרי שימוש כמובן שאפשר להסתדר. תקרא מה שכתבתי באריכות. אנדרואיד - ולו רק בגלל מגוון המכשירים מפחיד את המשתמש. למה הוא צריך את כאב הראש איזה טלפון לבחור.
לא תשכנעו אותי שאנדרואיד נראה - גם למשתמש ההדיוט פשוט - מרחוק. אחרי שימוש כמובן שאפשר להסתדר. תקרא מה שכתבתי באריכות. אנדרואיד - ולו רק בגלל מגוון המכשירים מפחיד את המשתמש. למה הוא צריך את כאב הראש איזה טלפון לבחור.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
איתי, צודק.
למה לבחור? יש רק סוג מכונית אחת, והכסף של כל אזרחי המדינה נמצא בבנק אחד, וכולם קוראים עיתון אחד, ומרוויחים את אותה משכורת (כמובן שעובדים רק במקום אחד), יש דגם אחד של גבר ואחד של אישה, כדי שחלילה לא נתקשה לבחור בין בלונד לברונט, גבוה לנמוך וכו'...
בקיצור, הבנת שאני לא מסכים עם הקביעה של כאב הראש בבחירה...
למה לבחור? יש רק סוג מכונית אחת, והכסף של כל אזרחי המדינה נמצא בבנק אחד, וכולם קוראים עיתון אחד, ומרוויחים את אותה משכורת (כמובן שעובדים רק במקום אחד), יש דגם אחד של גבר ואחד של אישה, כדי שחלילה לא נתקשה לבחור בין בלונד לברונט, גבוה לנמוך וכו'...
בקיצור, הבנת שאני לא מסכים עם הקביעה של כאב הראש בבחירה...
- shraga007
- חבר מכור קשה

AviBiton כתב:איתי, צודק.
![]()
בקיצור, הבנת שאני לא מסכים עם הקביעה של כאב הראש בבחירה......
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

ההבדל אבי - במכוניות והייתי יכול למשוך גם לכיוונים שובינסטיים יותר - אנחנו משתמשים ביום יום באותן פונקציות. זה תכל'ס לא ממש משנה מה תקנה, אתה נוסע מA לB.
מה לעשות שהטלפון הוא לא כזה, הרי אם הייתי רוצה בסה"כ לעשות טלפון ולשלוח SMS - אפשר גם להסתדר עם נוקיו 2120. כולם רוצים 1000 יכולות.
אם נשווה למכוניות - זה דווקא דוגמה מצויינת, במכונית מעבר לנסיעה מA לB, אני יודע גם מה מושך אותי בעין, מה אמין, מה נוח לי לשבת בו.
בפלאפונים של היום - שום דבר כבר לא ברור. אני יכול להגיד שטלפון X יותר יפה מטלפון Y? רוב הטלפונים נראים אותו הדבר...
מה לעשות שהטלפון הוא לא כזה, הרי אם הייתי רוצה בסה"כ לעשות טלפון ולשלוח SMS - אפשר גם להסתדר עם נוקיו 2120. כולם רוצים 1000 יכולות.
אם נשווה למכוניות - זה דווקא דוגמה מצויינת, במכונית מעבר לנסיעה מA לB, אני יודע גם מה מושך אותי בעין, מה אמין, מה נוח לי לשבת בו.
בפלאפונים של היום - שום דבר כבר לא ברור. אני יכול להגיד שטלפון X יותר יפה מטלפון Y? רוב הטלפונים נראים אותו הדבר...
רק המחשבה שאין את האופציה לבחור, לבחור כמעט כל דבר אפשרי במערכת האנדרואיד,גורמת לי הרגשת דחיה מIOS.
לדוגמה: בעיית זלילת בטריה ב S2 שלי, אפשר להחליף קרנלים, מודם, לשנות הגדרות, אפילו להחליף בטריה לחזקה יותר!
באייפון - תקח איתך מטען.
אז רוב המשתמשים לא מתעסקים עם כל זה, אבל אנדרואיד גם מאוד פשוטה ברמת המשתמש ההמוצע - זה היופי שלה.
לדוגמה: בעיית זלילת בטריה ב S2 שלי, אפשר להחליף קרנלים, מודם, לשנות הגדרות, אפילו להחליף בטריה לחזקה יותר!
באייפון - תקח איתך מטען.
אז רוב המשתמשים לא מתעסקים עם כל זה, אבל אנדרואיד גם מאוד פשוטה ברמת המשתמש ההמוצע - זה היופי שלה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
http://www.reuters.com/article/2012/11/ ... M020121127
הולך להם מצויין בארצות הברית ,אנשים כבר שנים מספידים את אפל .. כנראה שעדיין מוקדם מדי ..
הולך להם מצויין בארצות הברית ,אנשים כבר שנים מספידים את אפל .. כנראה שעדיין מוקדם מדי ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |