דרייבר לכרטיס רשת

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
זוכמיר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

פרמטתי מחשב נייח, ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. נראה לי שחסר לי הדרייבר של כרטיס הרשת. איך אני יודע מה בדיוק אני צריך להתקין? איפה אפשר להוריד את הדרייברים?

תודה!

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

איזה מערכת הפעלה מדובר?
האם זה כרטיס שיושב על הלוח? גש לגול תוריד Cpuz ותעלה תמונה של הלוח, לאחר מכן אפשר להכנס לאתר היצרן ולהוריד, ציין איזה ונעזור לך לחפש.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

זוכמיר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

קודם כל תודה רבה!

שליחה #3 

- מערכת הפעלה xp. מה זה cpuz?

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #4 

את הדרייבר לכרטיס הרשת, תוכל כמו שנאמר להוריד מאתר היצרן של לוח-האם, עפ"י הדגם של הלוח הספציפי שברשותך (בדרך כלל נמצא עם עוד דרייברים של הלוח: צ'יפסט, כרטיס קול וכו'). כמובן שלשם ההורדה תצטרך מחשב אחר...

את דגם הלוח הספציפי תוכל לראות אם תפתח את המארז, הוא בד"כ רשום במרכז הלוח. אפשרות נוספת - להשתמש בתוכנה שמספקת מידע לגבי רכיבי המחשב, כגון cpu-z שהוזכרה ע"י קודמי, או Speccy המצוינת מבית CCleaner שקיימת גם בגרסה ללא התקנה.

אבל לפני כן, הייתי ממליץ לך לבדוק בכלל אם הבעיה היא הדרייבר: במנהל ההתקנים, תחת מתאם רשת. אם יופיע לך משולש צהוב, הבעיה ככל הנראה בדרייבר החסר.

אם לא נראה שיש בעיה במנהל ההתקנים, תיתכן בעיה אחרת כמו פיירוול שחוסם את התעבורה, חייגן שלא מוגדר נכון או בכלל (אם אתה מחובר למודם ללא ראוטר), ועוד אלף סיבות אחרות...

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”