נערך: בעיה | סיבוב מסך שיחה

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
segev_weiss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
שם מלא: Segev Arye Weiss
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום,

ברשותי Samsung Galaxy S2 עם רום PilotX-Firefds.V4.IML74K.XWLPS, מערכת הפעלה אנדרואיד 4.0.3.

הבעיה שלי היא שאינני מצליח לסובב את מסך השיחה ל-Reverse Landscape.
לא משנה מהו מצב המסך בטלפון, ברגע שמתקבלת/יוצאת שיחה - המסך מסתובב למצב Portrait.

ניסיתי מגוון אפליקציות, אך בזמן נהיגה השימוש בהן לא היה מספיק נוח. לא מצאתי אפליקציה טובה הכופה סיבוב על המסך בלחיצה בודדת עליה (כלומר SWITCH). ניסיתי אפליקציה בשם Orientation Control, שכוללת בדיוק את הפונקציה הזו, אך הבעיה היא שהסיבוב אינו "נכפה" על ה-Call Window כאשר מתבצעת שיחה. כלומר, הכפייה של מצב ה-Reverse Landscape אינה חלה על חלון זה, ולכן כאשר אני מבצע שיחה, המסך ממשיך להסתובב בחזרה למצב אנכי (Portrait).

הסוגיה מאוד קריטית עבורי, אני משתמש בטלפון בתצוגת Reverse Landscape בזמן הנהיגה, והסיבוב הפתאומי ל-Portrait בזמן קבלת/הוצאת שיחה הוא מהותי עבורי.

הצעות כלשהן לפיתרון? אני מעדיף לא לצרוב רום אחר, אלא להתעסק בהגדרות הרום הנוכחי או לחילופין פיתרון ע"י אפליקציה שעדיין לא התגלתה בפניי.

תודה מראש וסופ"ש נעים.

segev_weiss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

לאף אחד אין רעיון? אני מניח שאני לא האדם היחיד בעולם שמשתמש בטלפון במצב אופקי בנהיגה...

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #3 

נסה קביעת ROTATION באמצעות אפליקציית TASKER. אני משתמש בה כדי שהרוטיישן יעבוד עם אפליקציות מסוימות ומיד עם הסגירה שלהן הרוטיישן מתבטל. יכול להיות שבאמצעות אותו עיקרון תוכל לקבוע שכשאתה בנהיגה תפעיל את הפרופיל של הנהיגה כך שהמסך יהיה קבוע על LANDSCAPE.

אם תצטרך את הפרופיל במידה ותעבוד עם טאסקר, שלח לי הודעה ואעביר לך אותו.

segev_weiss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

תודה רבה על תגובתך, ההודעה נשלחה :-).

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”