בעיה בהפעלת סירטי תלת מיימד בטלוויזיה דרך מחשב נייד
שלום יש לי בעיה בהפעלת סרטי תלת מיימד מסוג SBS ו ou , כאשר אני מפעיל את הסרטים בטלוויזיה דרך ארד דיסק נייד בחיבור USB הסרט פועל מצויין ,אך כאשר אני מחבר מחשב נייד דרך חיבור HDMI הסרט לא פועל טוב.
רק כדי להבהיר כמה דברים, בשני הדרכים אני מכוון את הטלווייה להגדרות המתאימות לסרט התלת מיימד, תודה לעוזרים.
רק כדי להבהיר כמה דברים, בשני הדרכים אני מכוון את הטלווייה להגדרות המתאימות לסרט התלת מיימד, תודה לעוזרים.
הבעיה היא כזאת, אני מפעיל את הסרט, מכוון את הטלוויזיה לסוג הסרט המתאים, שם את המשקפי תלת מיימד ולא רואה את הסרט כמו שצריך,
גם בלי לשים את המשקפים אפשר לראות המראש שזה לא בסדר, כאילו המסכי לא יושבים טוב אחד על השני,
לדוגמא אם הסרט הוא OU אז אחרי שאני מכוון את ההגדרות של הסרט דרך הטלוויזיה המסכים לא יושבים טוב אחד של השני,בקצוות למעלה ולמעטה
המסכי לא חופפים כזה.... אני מקווה שהצלחתי להסביר כמו שצריך
גם בלי לשים את המשקפים אפשר לראות המראש שזה לא בסדר, כאילו המסכי לא יושבים טוב אחד על השני,
לדוגמא אם הסרט הוא OU אז אחרי שאני מכוון את ההגדרות של הסרט דרך הטלוויזיה המסכים לא יושבים טוב אחד של השני,בקצוות למעלה ולמעטה
המסכי לא חופפים כזה.... אני מקווה שהצלחתי להסביר כמו שצריך
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
קודמי התכוון ל-overscan או scaling options. אתה צריך לוודא שהדסקטופ שלך (שולחן העבודה) נמצא בדיוק בגבולות המסך ללא מסגרת שחורה (או ההיפך, שלא רואים חלק משולחן העבודה).
זה נמצא בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך.
זה נמצא בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"