הדוור דחף לי חבילה גדולה מידי בתיבה והרס את מה שבפנים....מה עושים?
-
nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם
לפני שבועים בערך הזמנתי את המודול ETHERNET לארדואינו (אטרנט שילד למי שמכיר) בפעם השניה אחרי שהראשון פשוט קיצר לי את הארדואינו (המייצב מתחיל לרתוח אחרי כמה שניות) המוכר בפעם הראשונה החזיר לי את הכסף אבל אני לא הולך להפיל על המוכר בפעם השניה את האשמה עליו.....
בפעם הראשונה שהזמנתי קיבלתי את החבילה דרך הסניף שלי. אין מספר מעקב וזה לא רשום...בפעם השניה פשוט דחפו לי את זה בתיבה והרסו לגמרי את השילד.
בסניף כמובן אטימות צפויה ואנחנו לא פניות לציבור ובולשיט כזה....אחרי טלפון של שעה בפניות לציבור פתחו לי פניה, אחרי שכבר שלחתי להם פעמיים דרך האתר דוח כזה שממלאים בלינק הזה: http://www.israelpost.co.il/traceparcel ... 3?openform
בדוח הזה יש קבלה של פייפאל גם
צילמתי גם איך אני מוציא את זה מהתיבת דואר....פשוט דחפו את זה בפנים בכוח בשביל להרוס.
אני אעלה את זה ליוטיוב בימים הקרובים
מה שכן בפניה שפתחו לי בפניות לציבור בכלל לא שאלו כמה זה עלה...אמרו לי יחזרו אליך בימים הקרובים גם אם לא תקבל החזר. בכללי אמרו לי שאין החזר על דואר לא רשום....מבחינתם הם לא יכולים גם לראות את מה ששלחתי להם דר האתר
מה לעשות? אני כלכך מעוצבן עליהם....הם פשוט עקביים כל פעם זה בעיה אחרת
יש אולי איזה גוף מבקר או משהו כזה שיכול לעזור לי? כמו משרד התקשורת על חברות הסלולר? או שזאת תקוות שווא?
לא נעים לי מהמוכר....הוא לא אשם
תודה לעוזרים
לפני שבועים בערך הזמנתי את המודול ETHERNET לארדואינו (אטרנט שילד למי שמכיר) בפעם השניה אחרי שהראשון פשוט קיצר לי את הארדואינו (המייצב מתחיל לרתוח אחרי כמה שניות) המוכר בפעם הראשונה החזיר לי את הכסף אבל אני לא הולך להפיל על המוכר בפעם השניה את האשמה עליו.....
בפעם הראשונה שהזמנתי קיבלתי את החבילה דרך הסניף שלי. אין מספר מעקב וזה לא רשום...בפעם השניה פשוט דחפו לי את זה בתיבה והרסו לגמרי את השילד.
בסניף כמובן אטימות צפויה ואנחנו לא פניות לציבור ובולשיט כזה....אחרי טלפון של שעה בפניות לציבור פתחו לי פניה, אחרי שכבר שלחתי להם פעמיים דרך האתר דוח כזה שממלאים בלינק הזה: http://www.israelpost.co.il/traceparcel ... 3?openform
בדוח הזה יש קבלה של פייפאל גם
צילמתי גם איך אני מוציא את זה מהתיבת דואר....פשוט דחפו את זה בפנים בכוח בשביל להרוס.
אני אעלה את זה ליוטיוב בימים הקרובים
מה שכן בפניה שפתחו לי בפניות לציבור בכלל לא שאלו כמה זה עלה...אמרו לי יחזרו אליך בימים הקרובים גם אם לא תקבל החזר. בכללי אמרו לי שאין החזר על דואר לא רשום....מבחינתם הם לא יכולים גם לראות את מה ששלחתי להם דר האתר
מה לעשות? אני כלכך מעוצבן עליהם....הם פשוט עקביים כל פעם זה בעיה אחרת
יש אולי איזה גוף מבקר או משהו כזה שיכול לעזור לי? כמו משרד התקשורת על חברות הסלולר? או שזאת תקוות שווא?
לא נעים לי מהמוכר....הוא לא אשם
תודה לעוזרים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אומרים תודה שהחבילה הגיעה.
זה שהדואר בכלל מגיע אליך זה נס.
זה שהדואר בכלל מגיע אליך זה נס.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

עד כדי כך?
ואין אף אחד שיכול ללחוץ עליהם? אני יודע שזה גוף ממשלתי אבל הוא מופרט לפי מה שאני יודע....
מסכן המוכר מה אני אגיד לו שהחבילה הגיעה ככה?
אני יוכל להגיד לו שזה הגיע דפוק ולפתוח CASE ונראה לי גם שאני אקבל את הכסף.....
ואין אף אחד שיכול ללחוץ עליהם? אני יודע שזה גוף ממשלתי אבל הוא מופרט לפי מה שאני יודע....
מסכן המוכר מה אני אגיד לו שהחבילה הגיעה ככה?
אני יוכל להגיד לו שזה הגיע דפוק ולפתוח CASE ונראה לי גם שאני אקבל את הכסף.....
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
גם לי היה סיפור עם סניף הדואר המקומי... מלאתי תלונה עליהם באתר של הדואר וזה הגיע לטיפול של... הסניף...
כמו שנכתב - סיפרתי למוכר מה קרה והוא ללא היסוס זיכה אותי על החיוב
כמו שנכתב - סיפרתי למוכר מה קרה והוא ללא היסוס זיכה אותי על החיוב
-
nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

אני אהיה כנה עם המוכר אבל באמת שאין מה לעשות? זה נורא מעצבן
איך זה שעל גוף כזה אין פיקוח
אני אספר למוכר מה קרה ואני גם אצלם לו...אין מה לעשות זה לא פייר לעשות לו עוד פעם את זה...גם ככה המודול הקודם שהזמנתי נשאר אצלי
לא שלוקח לו כלכך הרבה לייצר את זה....הרי זה לא מקורי הם עושים שם reverse engineering למעגל המקורי של ארדואינו ומוכרים באיבי.....
עריכה:
אני אחכה כמה ימים ואז אני אצור קשר עם המוכר. נראה אולי הדואר ידברו איתי
אני אספר למוכר מה קרה ואני גם אצלם לו...אין מה לעשות זה לא פייר לעשות לו עוד פעם את זה...גם ככה המודול הקודם שהזמנתי נשאר אצלי
לא שלוקח לו כלכך הרבה לייצר את זה....הרי זה לא מקורי הם עושים שם reverse engineering למעגל המקורי של ארדואינו ומוכרים באיבי.....
עריכה:
אני אחכה כמה ימים ואז אני אצור קשר עם המוכר. נראה אולי הדואר ידברו איתי
לא הייתי משתף את המוכר בפעם השניה, באמת מה הוא אשם..
לא הבנתי איזה סוג חבילה/משלוח זה היה. נסה לקרוא באתר הדואר על עניין האחריות והפיצוי שנותן הדואר - אם עומד בתנאים.
http://www.israelpost.co.il/madrich.nsf ... enDocument
אולי כדאי גם לפרסם בדף הפייסבוק שלהם את המקרה - ייתכן ויזיז משהו
http://www.facebook.com/PostIsrael
לא הבנתי איזה סוג חבילה/משלוח זה היה. נסה לקרוא באתר הדואר על עניין האחריות והפיצוי שנותן הדואר - אם עומד בתנאים.
http://www.israelpost.co.il/madrich.nsf ... enDocument
אולי כדאי גם לפרסם בדף הפייסבוק שלהם את המקרה - ייתכן ויזיז משהו
http://www.facebook.com/PostIsrael
אין מה לעשות, ככה זה הדואר בארץ.
כבר לא מחלקים דואר בימי שישי, ולפי מה שהבנתי רוצים לבטל את המיון הלילי, ככה שהדואר יתעכב בעוד יום.
מחלקי הדואר מרוויחים שכר מינימום וכנראה עושים מינימום עבודה.
בדיוק היום קיבלתי חבילה מסין, הדוור דחף בכוח את המעטפה לתיבה, אבל הצליח להכניס רק 20 אחוז בתיבה.
מזל שלא היה שום דבר שביר בפנים.
ואם המחלק כבר לקח את החבילה לסיבוב והיא לא נכנסה בתיבה, מה נראה לך שהוא יחזיר אותה לסניף
כבר לא מחלקים דואר בימי שישי, ולפי מה שהבנתי רוצים לבטל את המיון הלילי, ככה שהדואר יתעכב בעוד יום.
מחלקי הדואר מרוויחים שכר מינימום וכנראה עושים מינימום עבודה.
בדיוק היום קיבלתי חבילה מסין, הדוור דחף בכוח את המעטפה לתיבה, אבל הצליח להכניס רק 20 אחוז בתיבה.
מזל שלא היה שום דבר שביר בפנים.
ואם המחלק כבר לקח את החבילה לסיבוב והיא לא נכנסה בתיבה, מה נראה לך שהוא יחזיר אותה לסניף
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אם זה אפשרי, תזמינו למקום העבודה שלכם במקום הביתה.
שם מדובר על תיבה גדולה, או שהדוור מביא את הדואר כצרור אל דלפק הכניסה של הבניין.
ניתן לעשות את זה ע"י הזנת כתובת נוספת לפיי פאל (לא לשנות את הכתובת הראשית שהיא כתובת ה-billing שלכם), ובחירה בה כל פעם שעושים הזמנה באיביי (2-3 קליקים נוספים בכל הזמנה, לא צריך להקליד את זה כל פעם).
שם מדובר על תיבה גדולה, או שהדוור מביא את הדואר כצרור אל דלפק הכניסה של הבניין.
ניתן לעשות את זה ע"י הזנת כתובת נוספת לפיי פאל (לא לשנות את הכתובת הראשית שהיא כתובת ה-billing שלכם), ובחירה בה כל פעם שעושים הזמנה באיביי (2-3 קליקים נוספים בכל הזמנה, לא צריך להקליד את זה כל פעם).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
pixies
אני גיליתי משהו מדהים לגבי מה שאתה אומר.
כאשר מזמונים מוצר ״כבד״ והשילוח זה פדקס או dhl יש חופשיות לגבי המוצר אין שאלות אין עמלות הם פשוט מוסרים.
כאשר מזמונים מוצר ״כבד״ והשילוח זה פדקס או dhl יש חופשיות לגבי המוצר אין שאלות אין עמלות הם פשוט מוסרים.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אבל אז המשלוח יקר יותר, לא?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, בהחלט. זוהי גם כתובת המשלוח להזמנות גדולות דרך מאסטופ. 
לשלוח למקום העבודה לפעמים זה לא פרקטי אם אתה עובד במקום גדול עם אלפי עובדים.
למען האמת כתובת ה-paypal שלי היא אצל ההורים שלי, ששם ברוב המקרים שומרים את החבילות בדואר ונותנים פתק, רק אם החבילה ממש קטנה שמים בתיבה.
זה גם יותר טוב, כי בדרך כלל מבקשים תעודת זהות, מונע גניבות מהתיבות.
הפעם הזאת רציתי לראות אם כדאי לשלוח לאיפה שאני גר (עיר אחרת), וכנראה זה לא טוב, הייתי בטוח שישאירו פתק, אבל לא, החבילה גדולה וניסו לדחוף בתיבה, חוץ מזה שאני גר במקום מרכזי, וכולם ברחוב יכולים לראות שיש חבילה תקועה בתיבת הדואר.
למען האמת כתובת ה-paypal שלי היא אצל ההורים שלי, ששם ברוב המקרים שומרים את החבילות בדואר ונותנים פתק, רק אם החבילה ממש קטנה שמים בתיבה.
זה גם יותר טוב, כי בדרך כלל מבקשים תעודת זהות, מונע גניבות מהתיבות.
הפעם הזאת רציתי לראות אם כדאי לשלוח לאיפה שאני גר (עיר אחרת), וכנראה זה לא טוב, הייתי בטוח שישאירו פתק, אבל לא, החבילה גדולה וניסו לדחוף בתיבה, חוץ מזה שאני גר במקום מרכזי, וכולם ברחוב יכולים לראות שיש חבילה תקועה בתיבת הדואר.
אם אתה מתכוון לבקש מהמוכר לשלוח לך לוח נוסף, וודא שהוא אורז אותו טוב יותר.nivminkov1234 כתב:אני אהיה כנה עם המוכר אבל באמת שאין מה לעשות? זה נורא מעצבן
עריכה:
אני אחכה כמה ימים ואז אני אצור קשר עם המוכר. נראה אולי הדואר ידברו איתי...
כמו שאתה מתאר את המוצר, זה רכיב עדין שאם היה באריזה גדולה וקשיחה יותר אי אפשר היה לגרום לו נזק כל כך בקלות.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
מה פירוש "אין עמלות"? החברות האלה גובות עמלות רצחניות. אתה מתכוון שהם לא גובים עמלה נוספת על שינוי מען המסירה? ממש תודה להם.mp3lll כתב:pixies
כאשר מזמונים מוצר ״כבד״ והשילוח זה פדקס או dhl יש חופשיות לגבי המוצר אין שאלות אין עמלות הם פשוט מוסרים....
.Anything can be done, but it's only done if it's done