חומר ישראלי בטורנט - אני לא מוצא
לא הבנתי.mp3lll כתב:כי אין, בשביל זה קיימים טורנטים ישראלים כמו הביט וחבריו......
"כי אין" - כלומר אין.
"בשביל זה קיימים טורנטים ישארלים כמו הביט וחבריו" - כלומר יש
חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי. יש כאילו utorrent.co.il אבל אין תוכן. כך גם ב torrent.co.il.
חפשתי. ב torrent.co.il וב utorrent.co.il
לא מצאתי: הכל דבש, עספור וכו'.
הלינק של ה dude הוביל לכמה דברים לא לגמרי ברורים. אבל כן הוביל לטורנט ישראלי שלא עבד לי.
mp3lll, אתה לא חייב לעזור אם אתה לא רוצה. אבל כפי ששמת לב מסיבה כזו או אחרת אני מתקשה. מה דעתך פשוט לכתוב לי את שם האתר? כל כך קשה?
סדרות וסרטים בינלאומיים מוכרים אין בעיה. כל מה שאי פעם רציתי היה ב extratorrent או בחיפוש בגוגל שם הסרט וטורנט.
גם תרגומים מוצא בשניה.
בישראלי אני מתקשה. לא יודע למה. אתה רוצה לעזור פשוט תן שם של אתר ו/או לינק. אל תשלח אותי שוב לגוגל. תודה.
לא מצאתי: הכל דבש, עספור וכו'.
הלינק של ה dude הוביל לכמה דברים לא לגמרי ברורים. אבל כן הוביל לטורנט ישראלי שלא עבד לי.
mp3lll, אתה לא חייב לעזור אם אתה לא רוצה. אבל כפי ששמת לב מסיבה כזו או אחרת אני מתקשה. מה דעתך פשוט לכתוב לי את שם האתר? כל כך קשה?
סדרות וסרטים בינלאומיים מוכרים אין בעיה. כל מה שאי פעם רציתי היה ב extratorrent או בחיפוש בגוגל שם הסרט וטורנט.
גם תרגומים מוצא בשניה.
בישראלי אני מתקשה. לא יודע למה. אתה רוצה לעזור פשוט תן שם של אתר ו/או לינק. אל תשלח אותי שוב לגוגל. תודה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
מה קשור לא חייב לעזור?
Shayosef הביא לך את התשובה, אבל אתה מתעלם ממה שהוא כותב,
בנוסף מה זה יעזור לך אם אתן לך לינק?
בבקשה שם האתר הוא hebits, או downrev ויש עוד.
אם אתה לא רשום אליהם אתה לא יכול להשתמש בהם בכל מקרה.
Shayosef הביא לך את התשובה, אבל אתה מתעלם ממה שהוא כותב,
בנוסף מה זה יעזור לך אם אתן לך לינק?
בבקשה שם האתר הוא hebits, או downrev ויש עוד.
אם אתה לא רשום אליהם אתה לא יכול להשתמש בהם בכל מקרה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
mp3lll,
נכון שהביא הצעה. אבל אחרי כל כך הרבה אתרי טורנט ישראליים בלי תוכן לא היה נראה לי סביר להירשם למשהו לא מוכר.
אני רואה שאחרי שמסבירים לך כמה פעמים אתה מוכן אפילו לתת תשובה לעניין.
ועוד דבר, גם עכשיו כשאני בודק את האתרים הללו (downrev, hebits) הם לא דומים לאתרים הבינלאומיים. לא חזותית ולא בדרישת הרישום. אז אל תיתמם.
לגבי "לא חייב לעזור" = אין לך משהו טוב וחיובי לתרום אז פשוט שב בצד. על מי אתה כועס? משהו מהילדות?
שיהיה לך יום טוב.
נכון שהביא הצעה. אבל אחרי כל כך הרבה אתרי טורנט ישראליים בלי תוכן לא היה נראה לי סביר להירשם למשהו לא מוכר.
אני רואה שאחרי שמסבירים לך כמה פעמים אתה מוכן אפילו לתת תשובה לעניין.
ועוד דבר, גם עכשיו כשאני בודק את האתרים הללו (downrev, hebits) הם לא דומים לאתרים הבינלאומיים. לא חזותית ולא בדרישת הרישום. אז אל תיתמם.
לגבי "לא חייב לעזור" = אין לך משהו טוב וחיובי לתרום אז פשוט שב בצד. על מי אתה כועס? משהו מהילדות?
שיהיה לך יום טוב.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
שמע, אין לי עוד מה להגיד לך, חוץ מזה שאין לך מושג מה זה טורנטם כנראה.
אני לא כתבתי ״ לא חייב לעזור לך״ עניתי לך שזה לא קשור ל ״ לא חייב לעזור״ אתה יורה בלי טעם, זה שהידע שלך מוגבל אין לך מה להאשים אותי.
לעניין, אתרי downrev, hebit הם אתרי טורנטם הטובים שיש בארץ, הם ברמה של Tl ו Hd טורנט.
מאחר ואין לך חצי מושג בזה, אתה חושב אחרת.
אחלה תהנה ובהצלחה במציאת תוכן לא חוקי ישראלי.
Mp
אני לא כתבתי ״ לא חייב לעזור לך״ עניתי לך שזה לא קשור ל ״ לא חייב לעזור״ אתה יורה בלי טעם, זה שהידע שלך מוגבל אין לך מה להאשים אותי.
לעניין, אתרי downrev, hebit הם אתרי טורנטם הטובים שיש בארץ, הם ברמה של Tl ו Hd טורנט.
Mp
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
mp3lll,mp3lll כתב:שמע, אין לי עוד מה להגיד לך, חוץ מזה שאין לך מושג מה זה טורנטם כנראה.
אני לא כתבתי ״ לא חייב לעזור לך״ עניתי לך שזה לא קשור ל ״ לא חייב לעזור״ אתה יורה בלי טעם, זה שהידע שלך מוגבל אין לך מה להאשים אותי.![]()
Mp...
ואני חשבתי שאם חסר לי ידע אז אני יכול לשאול בפורומים ואולי יעזרו לי.
אבל תודות לך אני מבין שפורומים בכלל לא נועדו לזה, אלא לנזיפות ולתחרות למי יש יותר גדול.
תודה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
MP אל תיתמם... התשובות שלך מאז ומתמיד סרקסטיות ועוקצניות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46385
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
זורו44,
לא לקחת חלק פעיל בדיון עד כה והרגשת ממש חובה לרשום את הדברים הללו? לא מתאים לפרופיל שלך כאן ובטח שלא לדפי הפורום.
פעם ראשונה ואחרונה שאתה נקרא לסדר.
razi_pazi,
אני מציע שתקרא שוב את השרשור ובמיוחד את התגובות של החבר mp3lll אשר כן ניסה לעזור לך בצורה חיובית ובצורה סבלנית. ההודעות שלך משום מה, חסרות סבלנות ומתגרות.
אנחנו לא מתירים קיום שרשור כמו הנוכחי פעיל מכיוון שזה עלול להתפרש בטעות כאילו אנחנו תומכים בהורדת תכנים בלתי חוקית - ואנחנו לא, לפיכך השרשור ננעל.
לא לקחת חלק פעיל בדיון עד כה והרגשת ממש חובה לרשום את הדברים הללו? לא מתאים לפרופיל שלך כאן ובטח שלא לדפי הפורום.
פעם ראשונה ואחרונה שאתה נקרא לסדר.
razi_pazi,
אני מציע שתקרא שוב את השרשור ובמיוחד את התגובות של החבר mp3lll אשר כן ניסה לעזור לך בצורה חיובית ובצורה סבלנית. ההודעות שלך משום מה, חסרות סבלנות ומתגרות.
אנחנו לא מתירים קיום שרשור כמו הנוכחי פעיל מכיוון שזה עלול להתפרש בטעות כאילו אנחנו תומכים בהורדת תכנים בלתי חוקית - ואנחנו לא, לפיכך השרשור ננעל.