שאלות לגבי MCE (בקשר לצפיה בסרטים)
-
SpOmA
-
- חבר פעיל

- תגובות: 84
התקנתי עכשיו MCE על אחד המחשבים בבית רק בשביל לבדוק את המערכת לפני שאני מנסה אותה במחשב החדש (התקנתי במחשב שבכל מקרה היה צריך פירמוט אז לא עשיתי את זה לחינם) ובכל מקרה ראיתי שם משהו מוזר..
בתוך התפריט MY TV יש תפריט פנימי בשם MOVIES ששם יש רשימה של סרטים ואפילו מוצג עליהם פוסטר ותקציר (ולמען האמת גם קראתי על זה עוד לפני שניסיתי בעצמי), רציתי לדעת איך אפשר לעשות את אותו הדבר רק שיהיה מחוץ ל MY TV, שיהיה בפני עצמו בתפריט הראשי, אפשרות בשם My Movies ששם אני יכניס סרטים שהבאתי בעצמי, ושוהא יציג לי פוסטרים על הסרטים ותקצירים והכל (שיוריד מהאינטרנט כמובן), ואני אוכל לבחור את הסרטים בצורה הזו ולא בצורה הכל כך ירודה שיש שם ב My Videos שזה פשוט מסודר לפי תיקיות סתמיות וחסרי משמעות..
מה אתם אומרים? יש דרך לעשות את זה?
ורציתי גם לדעת אם אפשר להוסיף עוד אפשרויות לתפריט הראשי כמו My Games שיופיעו בו משחקים קטנים שהתקנתי במחשב..?
אגב מאיפה הוא לוקח מידע על אלבומים של מוזיקה? מהאינטרנט גם כן נכון? יש למישהו את המקור המדויק?
תודה רבה!
בתוך התפריט MY TV יש תפריט פנימי בשם MOVIES ששם יש רשימה של סרטים ואפילו מוצג עליהם פוסטר ותקציר (ולמען האמת גם קראתי על זה עוד לפני שניסיתי בעצמי), רציתי לדעת איך אפשר לעשות את אותו הדבר רק שיהיה מחוץ ל MY TV, שיהיה בפני עצמו בתפריט הראשי, אפשרות בשם My Movies ששם אני יכניס סרטים שהבאתי בעצמי, ושוהא יציג לי פוסטרים על הסרטים ותקצירים והכל (שיוריד מהאינטרנט כמובן), ואני אוכל לבחור את הסרטים בצורה הזו ולא בצורה הכל כך ירודה שיש שם ב My Videos שזה פשוט מסודר לפי תיקיות סתמיות וחסרי משמעות..
מה אתם אומרים? יש דרך לעשות את זה?
ורציתי גם לדעת אם אפשר להוסיף עוד אפשרויות לתפריט הראשי כמו My Games שיופיעו בו משחקים קטנים שהתקנתי במחשב..?
אגב מאיפה הוא לוקח מידע על אלבומים של מוזיקה? מהאינטרנט גם כן נכון? יש למישהו את המקור המדויק?
תודה רבה!
- yoavf
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 276
-
SpOmA
-
- חבר פעיל

- erezr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
-
SpOmA
-
- חבר פעיל

תודה גם לך! אני רק מקווה שזה יתמוך גם במשחקים שאני יתקין, למשל אחי הקטן משחק באיזה משחק שנקרא MAPLE STORY אז נקווה שיתמוך..erezr כתב:לגבי משחקים:
http://www.tomspeirs.com/gameex/...
- erezr
-
- חבר פעיל במיוחד

זה מאפשר גם להריץ יישומים חיצוניים (ע"י הפנייה לקיצור דרך).
הבעייה היחידה שיש NAG SCREEN של 30 שניות ואם רוצים להוריד אותו צריך לתרום.
הבעייה היחידה שיש NAG SCREEN של 30 שניות ואם רוצים להוריד אותו צריך לתרום.
-
SpOmA
-
- חבר פעיל

יש לי עוד שאלה, כמו ה MY MOVIES, איך אני עושה אותו דבר רק שיהיה לגבי סדרות בטלויזיה, שיציג לי פרטים ותמונות, או פשוט לקטלג סדרות בטלויזיה שאני מעביר למחשב (לא כאלה שהלקטתי, אלא אתם ידועים בסגנון נמלטים אבודים וכאלה..) ?
- yoavf
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 276
אין כזה בינתיים.
הבחור של MYMOVIES שוקל לעשות משהו כזה בגרסא הבא אבל כנראה שזה לא יקרה.
באופן כללי אותו מספק הMY VIDEOS המובנה לכל עניין הסדרות (אצלי כל עונה בתיקייה משלה גם ככה)
הבחור של MYMOVIES שוקל לעשות משהו כזה בגרסא הבא אבל כנראה שזה לא יקרה.
באופן כללי אותו מספק הMY VIDEOS המובנה לכל עניין הסדרות (אצלי כל עונה בתיקייה משלה גם ככה)
- erezr
-
- חבר פעיל במיוחד

אם אתה רוצה אתה יכול לעבוד לGBPVR.
שם יש PLUGIN בשם MYVIDEOS שיודע להוריד מידע על סדרות כולל תקצירי פרקים
שם יש PLUGIN בשם MYVIDEOS שיודע להוריד מידע על סדרות כולל תקצירי פרקים