משו כמו 2.5 מטר. כבר הבנו ש32 זה אופטימלי.
סליחה שאני אומר אבל אין לי כל כך מה לעשות עם ההערה שלך, לא לקנות שארפ? הדגם דפוק?
אמנם המחיר נמוך אבל אפשר להוכיח את הטיב על פי הדגם.
מודה לך אם תחדד.
אם אתה מתכוון לצפות אך ורק בתכני SD (כגון ערוץ 22, 10 וכו') אז גודל המסך סביר ולא יותר למרחק הצפיה שלך. עם זאת, אם בכוונתך בעתיד להנות מתכני HD (אני מדבר גם על 720 ולא רק על 1080) אז מסך קטן מדי (בלשון המעטה) - בזמנו אני צפיתי בתכני HD במסך בגודל 46 אינץ' ממרחק דומה.
בקשר למסך עצמו: למרות שהמסך מתהדר בקונטרסט הנ"ל אל תצפה לביצועים מטורפים בשטח. מלבד זאת קיימת לו כניסת HDMI בודדת שבעתיד הלא רחוק אתה תרגיש את חסרונם של הכניסות הנוספות.
אני ממליץ לך להגדיר תקציב ולבדוק מספר אפשריות (כולל ללכת לחנויות ולראות בעיניים) ולא לרכוש מסך שנראה טוב בגלל מספרים דמיוניים ומחיר קורץ וזאת במכירה מרובת משתתפים.
90 אחוז מהצפייה היא בSD, הייתה לנו 42 והיא פשוט הייתה מוגזמת.
כניסת HDMI בודדת גם לא מפריעה מכיון שאין עוד מכשירים ולא יהיו.
בחנויות המחירים מוגזמים לאין שיעור בגלל זה ביקשתי חוות דעת על הדגם הזה.
זה הדבר הבעייתי בפורומים מומחים, הקהילה מכוונת רק לHigh end.
תבין איכות המסך חשובה, בגלל זה אגב בין היתר החזרתי את ה42 כי הייתה ניגודיות ממש גרועה עד מצב שראו את מנורות הלד.
זה שלקוח מעוניין במסך טוב זה לא אומר שצריך איכות של פרימיום אבל גם לא ג'נרי וזבל.
מקווה שתבין אותי ותוכל בכל זאת לתת לי איזשהי המלצה לדגם אחר במידה והקיים לא איכותי.
elada22 כתב:זה הדבר הבעייתי בפורומים מומחים, הקהילה מכוונת רק לHigh end.
תבין איכות המסך חשובה, בגלל זה אגב בין היתר החזרתי את ה42 כי הייתה ניגודיות ממש גרועה עד מצב שראו את מנורות הלד.
זה שלקוח מעוניין במסך טוב זה לא אומר שצריך איכות של פרימיום אבל גם לא ג'נרי וזבל.
מקווה שתבין אותי ותוכל בכל זאת לתת לי איזשהי המלצה לדגם אחר במידה והקיים לא איכותי.
...
תבין, בין המלצה למסך במחיר של 1000 ש"ח לבין המלצה לרכישת מסך ב-50,000 ש"ח יש הרבה גוונים של אפור. רציתי בסך הכל להמליץ לך על מסכים בסדר גודל של 2000 עד 3000 ש"ח שהם רחוקים שנות אור ממסכי פרימיום כך שהקהילה כאן ממש אינה מושתתת רק על ציוד HIGH END.
לצערי יצא שאני ממש לא מבין במסכים שעולים פחות מ-1500 ש"ח שכן רובם מונחים לצד עגבניות ומלפפונים בסופר השכונתי וזאת אני אומר ללא ציניות ומבלי להעליב אף אחד - אותי זה פשוט פחות מעניין.
בסדר גודל כזה של מחיר אין לך הרבה למה לצפות! המסכים של שארפ נותנים תמורה מצויינת לכסף וגם בסדרות הנמוכות הם מיוצרים ביפן,תיתקשר ותברר איזה דגם המסך ותיבדוק איפה אפשר ליצפות בו ותחליט לבד עם מתאים לך .