שלום חברים,
אני מתכנן לשדרג את הטלויזיה בסלון ל42'' (מרחק צפייה בערך 2.5 מטר) - אני מעוניין בLED והבנתי שכדאי ללכת על סמסונג (כרגע יש לי שארפ). רוב השימוש יהיה לספורט (HD) וחדשות דרך הוט ותכני HD ברמות שונות דרך הסטרימר.
מעניינת אותי איכות תמונה - יכול לוותר על תלת מימד וSMART .
עיינתי בפורום כמובן אבל לא ממש מצאתי משהו שאני סגור עליו. אשמח מאוד להמלצות על דגמים של סמסונג (או חברות אחרות אם עדיפות) - מסגרת התקציב היא סביבות 4000 ש"ח עם גמישות מסויימת.
** אשמח גם אם תוכלו לשתף מידע לגבי חנויות מומלצות בירושלים.
תודה,
המלצה לסמסונג 42'' סביבות ה4000 ש"ח ?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
ממליץ לך לבדוק את ה-40ES5600 של סמסונג - מסך "חכם" דק ויפה במחיר מצויין (סביב ה-4200 ש"ח). עם זאת יש לקחת בחשבון שהמסך אינו מושלם (כנראה בגלל שימוש בפאנל של שארפ) שכן החסרון הגדול שלו הוא זווית הצפיה. לי זה ממש לא מפריע הודות לכך שהיא מוצבת בחדר שינה וזווית הצפיה די קבועה - מול המסך. למרות הנאמר אני מאוד מרוצה מהמסך בייחוד בצפיה בתכני HD ועוד שהם מוזרמים מהמחשב הביתי.
אם תוכל להגדיל את התקציב לכיוון ה-5K כבר תוכל לרכוש את ה-40ES6200 שיש לה בנוסף יכולות 3D ו-400HZ - אני חושב שמדובר על אותו הפאנל (אני לא בטוח).
אם תוכל להגדיל את התקציב לכיוון ה-5K כבר תוכל לרכוש את ה-40ES6200 שיש לה בנוסף יכולות 3D ו-400HZ - אני חושב שמדובר על אותו הפאנל (אני לא בטוח).
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
כאשר יש שידור SD איכותי במידה מסוימת אז רואים טוב אבל לצערי חלק מהערוצים משודרים בצורה מחפירה ששום מסך לא יסתדר איתם (ראה ערוץ 11 לדוגמא). בסך הכל אני מאוד מרוצה (ולאישתי ממש לא אכפת...).