המלצה לסמסונג 42'' סביבות ה4000 ש"ח ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
danidin1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים,
אני מתכנן לשדרג את הטלויזיה בסלון ל42'' (מרחק צפייה בערך 2.5 מטר) - אני מעוניין בLED והבנתי שכדאי ללכת על סמסונג (כרגע יש לי שארפ). רוב השימוש יהיה לספורט (HD) וחדשות דרך הוט ותכני HD ברמות שונות דרך הסטרימר.

מעניינת אותי איכות תמונה - יכול לוותר על תלת מימד וSMART .

עיינתי בפורום כמובן אבל לא ממש מצאתי משהו שאני סגור עליו. אשמח מאוד להמלצות על דגמים של סמסונג (או חברות אחרות אם עדיפות) - מסגרת התקציב היא סביבות 4000 ש"ח עם גמישות מסויימת.

** אשמח גם אם תוכלו לשתף מידע לגבי חנויות מומלצות בירושלים.

תודה,

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

ממליץ לך לבדוק את ה-40ES5600 של סמסונג - מסך "חכם" דק ויפה במחיר מצויין (סביב ה-4200 ש"ח). עם זאת יש לקחת בחשבון שהמסך אינו מושלם (כנראה בגלל שימוש בפאנל של שארפ) שכן החסרון הגדול שלו הוא זווית הצפיה. לי זה ממש לא מפריע הודות לכך שהיא מוצבת בחדר שינה וזווית הצפיה די קבועה - מול המסך. למרות הנאמר אני מאוד מרוצה מהמסך בייחוד בצפיה בתכני HD ועוד שהם מוזרמים מהמחשב הביתי.

אם תוכל להגדיל את התקציב לכיוון ה-5K כבר תוכל לרכוש את ה-40ES6200 שיש לה בנוסף יכולות 3D ו-400HZ - אני חושב שמדובר על אותו הפאנל (אני לא בטוח).

danidin1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה רבה, נשמע טוב בהחלט אקח את עצתך בחשבון... איך המסך עם תכני SD?

האם יש למישהו עוד המלצות - אשמח להגיע לחנות עם כמה דגמים ספיצפיים בראש,

שוב תודה,

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #4 

כאשר יש שידור SD איכותי במידה מסוימת אז רואים טוב אבל לצערי חלק מהערוצים משודרים בצורה מחפירה ששום מסך לא יסתדר איתם (ראה ערוץ 11 לדוגמא). בסך הכל אני מאוד מרוצה (ולאישתי ממש לא אכפת...).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”