האם אמזון לא מוכרים מקרנים לישראל?
בצ'ק אאוט מתקבלת הודעה:
This item cannot be shipped to the address you selected. (Learn more.) You may either change the shipping address or remove the item by clicking Delete.
האם ידוע לכם על ספק אמין אחר שמוכר לארץ?
תודה,
זאב
This item cannot be shipped to the address you selected. (Learn more.) You may either change the shipping address or remove the item by clicking Delete.
האם ידוע לכם על ספק אמין אחר שמוכר לארץ?
תודה,
זאב
אני חושב שגם (ובעיקר) http://buyamerica.co.il/ עוסקים בשילוח לארץ מאמזון ונותנים מחיר מחושב בדיוק עד הבית.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
זה נחמד שם עוסקים בזה אבל שימוש ב MUSTOP יהיה זול יותר.OmriS כתב:אני חושב שגם (ובעיקר) http://buyamerica.co.il/ עוסקים בשילוח לארץ מאמזון ונותנים מחיר מחושב בדיוק עד הבית....
ראוטר שעלותו 100$ באמזון יוצא דרכם 650 ש"ח ודרך MUSTOP כ 570 ש"ח.
ההפרש לדעתי נובע מעלויות המשלוח .
היי,
מנסיון ובעיקר בתחומים שיש בהם מכס.
כן שווה להיעזר ב-buyamerica.
הם נותנים מחיר סופי ואם המשלוח נתקע במכס או מתעכב בממן זה באחריותם.
אותי זה מאד מרגיע... במיוחד אחרי שפעם אחת הייתי צריכה להוסיף 300 ש"ח על עגלת אופניים שנתקע במכס ובכלל אין עליה מכס...
מנסיון ובעיקר בתחומים שיש בהם מכס.
כן שווה להיעזר ב-buyamerica.
הם נותנים מחיר סופי ואם המשלוח נתקע במכס או מתעכב בממן זה באחריותם.
אותי זה מאד מרגיע... במיוחד אחרי שפעם אחת הייתי צריכה להוסיף 300 ש"ח על עגלת אופניים שנתקע במכס ובכלל אין עליה מכס...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
kobbi,
הם לא שולחים לארץ משיקולי מכס, וזה לא חדש. כדי להפחית עיכובים כתוצאה מפתיחת חבילות, יש הסכם מול המכס שאמזון עצמם שולחים לישראל רק דברי דפוס, דיסקים או סרטים.
למרות זאת, בזמן האחרון גיליתי שהם כן שולחים במקרים מסוימים לארץ (לא הצלחתי להבין מה החוקיות), וגם יש בתוך אמזון סוחרים אחרים שכן שולחים לארץ מוצרים אחרים.
הם לא שולחים לארץ משיקולי מכס, וזה לא חדש. כדי להפחית עיכובים כתוצאה מפתיחת חבילות, יש הסכם מול המכס שאמזון עצמם שולחים לישראל רק דברי דפוס, דיסקים או סרטים.
למרות זאת, בזמן האחרון גיליתי שהם כן שולחים במקרים מסוימים לארץ (לא הצלחתי להבין מה החוקיות), וגם יש בתוך אמזון סוחרים אחרים שכן שולחים לארץ מוצרים אחרים.
מנסיוני במסחר אני יכול להגיד לכם שהיצרן הוא זה שמגביל את המכירה מחוץ למדינה וזאת כדי להגן על היבואן המקומי.
לדוגמא, פנסוניק אוסרת על אמזון למכור מחוץ לארה"ב כדי להגן על הסוכן המקומי, למשל יורוקום, שמשקיע בפירסום, בכח אדם ובמלאים.
לכל מיני קמעונאים קטנים אין שום מחוייבות כלפי פנסוניק, אבל סביר להניח שסיטונאי בסדר גודל של אמזון מקפיד על חוזים ונוהגים המקובלים במסחר בינלאומי.
זאב
לדוגמא, פנסוניק אוסרת על אמזון למכור מחוץ לארה"ב כדי להגן על הסוכן המקומי, למשל יורוקום, שמשקיע בפירסום, בכח אדם ובמלאים.
לכל מיני קמעונאים קטנים אין שום מחוייבות כלפי פנסוניק, אבל סביר להניח שסיטונאי בסדר גודל של אמזון מקפיד על חוזים ונוהגים המקובלים במסחר בינלאומי.
זאב