האם קיבלתי מסך שמישהוא אחר החזיר? מה עליי לעשות?
האם המסך שלי משומש?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תראה, אתה כמובן יכול להתלונן ולשאול לפשר הדבר.
אני הייתי בודק את זה לפני, בעת ההתקנה במעמד המתקין/מוביל, אבל עכשיו זה כנראה תהיה מילה נגד מילה.
אם אתה לא רואה בעיות מיוחדות (צריבות או פיקסלים שרופים/תקועים, שריטות וכו') אז אין הרבה מה לעשות, מעבר לזה, תזכור שתמיד ניתן לאפס את המונה גם ככה....
ממי רכשת ?
אני הייתי בודק את זה לפני, בעת ההתקנה במעמד המתקין/מוביל, אבל עכשיו זה כנראה תהיה מילה נגד מילה.
אם אתה לא רואה בעיות מיוחדות (צריבות או פיקסלים שרופים/תקועים, שריטות וכו') אז אין הרבה מה לעשות, מעבר לזה, תזכור שתמיד ניתן לאפס את המונה גם ככה....
ממי רכשת ?
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
יש לי LCD פיליפס 4320.
כיצד ניתן להכנס ל " תפריט הטכנאים "
תודה
כיצד ניתן להכנס ל " תפריט הטכנאים "
תודה
קיבלתי את המסך ישירות מהמחסן של ח.י. (רכשתי בסלון חללית).
לא נתקלתי בבעיות מיוחדות מעבר לזה שאני לא רואה הבדל באיכות התמונה בחיבור ל YES ב AV1 ו RGB לעומת composite או S VIDEO ב AV2
לפי מה שקראתי בפורום התחלתי לחשוש שאולי משהוא לא כשורה...
בנוסף אני יוכל לשמוע את המכשיר מזמזם מאחור כאשר הבית שקט...
האם זה נשמע סביר או חשוד?
לא נתקלתי בבעיות מיוחדות מעבר לזה שאני לא רואה הבדל באיכות התמונה בחיבור ל YES ב AV1 ו RGB לעומת composite או S VIDEO ב AV2
לפי מה שקראתי בפורום התחלתי לחשוש שאולי משהוא לא כשורה...
בנוסף אני יוכל לשמוע את המכשיר מזמזם מאחור כאשר הבית שקט...
האם זה נשמע סביר או חשוד?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
מה עוצמת הזימזום ? נניח שאתה יושב במרחק צפייה סטנדרטי, גם אז אתה שומע אותו ?
גם לי יש את ה PX4 ואכן היא מוציאה מן רחשוש / זמזום אך רק כשעומדים מאד קרוב למסך ואין קולות רקע סביב.
מכיוון שאני בד"כ צופה בתמונה בשילוב קול
זה לא באמת מורגש.
אני מניח שזה "רעש" עבודה מסויים שמאפיין את המסך אך אם בכל זה מפריע או נשמע חריג אולי באמת כדאי שתדבר עם היבואן.
קרא גם את השירשור הזה => http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... C&start=15
לגבי החיבור לממיר => AV2 והגדרת הממיר ל RGB אמור להיות בסדר.
בכל מקרה אנא עדכן במקרה שיש "חדשות" בנוגע לאותו זמזום. מי יודע, אולי זה באמת ISSUE שאמור לעניין גם אותי ...
גם לי יש את ה PX4 ואכן היא מוציאה מן רחשוש / זמזום אך רק כשעומדים מאד קרוב למסך ואין קולות רקע סביב.
מכיוון שאני בד"כ צופה בתמונה בשילוב קול
אני מניח שזה "רעש" עבודה מסויים שמאפיין את המסך אך אם בכל זה מפריע או נשמע חריג אולי באמת כדאי שתדבר עם היבואן.
קרא גם את השירשור הזה => http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... C&start=15
לגבי החיבור לממיר => AV2 והגדרת הממיר ל RGB אמור להיות בסדר.
בכל מקרה אנא עדכן במקרה שיש "חדשות" בנוגע לאותו זמזום. מי יודע, אולי זה באמת ISSUE שאמור לעניין גם אותי ...
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
באמת! סה"כ מדובר בהפרש של 17 שעות עבודה!! הרבה יצרנים בודקים בעצמם את המסכים עוד לפני שאורזים אותם בכלל. ובצדק!
שלא נדבר על הבדיקות שלפעמים עושים במכון התקנים. בארץ אולי לא מפעילים את המסכים בגדלים האלו (שמישהו יתקן אותי?!) אבל בחו"ל זה נהוג לעשות.
שלא נדבר על הבדיקות שלפעמים עושים במכון התקנים. בארץ אולי לא מפעילים את המסכים בגדלים האלו (שמישהו יתקן אותי?!) אבל בחו"ל זה נהוג לעשות.