עוזב את בנק הפועלים, מתלבט בין בנק איגוד לבנק מרכנתיל
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
היי.
כל הבנקים אותו דבר..
אבל אם חייבים להחליט בין רע לגרוע, עדיף לבחור כמובן ברע,
ולכן אני ממליץ לך לעבור לאיגוד, והסיבה היחידה היא ששם יש תור קצר יותר (מנסיוני האישי בלבד.)
המלצה נוספת.. ברוב המקרים מומלץ לבחור בחברות קטנות עם אוירה "משפחתית", ההרגשה תמיד סבירה יותר והיחס אישי יותר.
כל הבנקים אותו דבר..
אבל אם חייבים להחליט בין רע לגרוע, עדיף לבחור כמובן ברע,
ולכן אני ממליץ לך לעבור לאיגוד, והסיבה היחידה היא ששם יש תור קצר יותר (מנסיוני האישי בלבד.)
המלצה נוספת.. ברוב המקרים מומלץ לבחור בחברות קטנות עם אוירה "משפחתית", ההרגשה תמיד סבירה יותר והיחס אישי יותר.
אני באותה סיטואציה בדיוק
מהניסיון שלי - מה שחשוב זה האנשים בסניף הספציפי. הייתי עם חשבונות גם בפועלים וגם בלאומי עם שירות מקצועי ופנטסטי וגם עם שירות פושר - תלוי באנשים שבסניף והטובים בד"כ מתקדמים הלאה ולא נשארים באותו הסניף יותר משנים בודדות.
לגבי מרכנתיל - אם למישהו פה יש ניסיון עם הבנק, אשמח לשמוע.
לגבי מרכנתיל - אם למישהו פה יש ניסיון עם הבנק, אשמח לשמוע.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
מסכים עם קודמי.
מה שחשוב זה האנשים מולם אתה עובד בסניף הספציפי, והתנאים שתקבל, שהם גם לרוב תלויים במו"מ עם אנשים ספציפיים ולא באיזה בנק זה.
אם בכל זאת לדבר בכלליות, בבנקים קטנים יותר, דוגמאת איגוד, יש לרוב סיכוי טוב יותר לקבל תנאים טובים מאשר בבנק ענק.
בכל המקרים, מה שהכי קובע, זה כמה כסף אתה מביא איתך.
מה שחשוב זה האנשים מולם אתה עובד בסניף הספציפי, והתנאים שתקבל, שהם גם לרוב תלויים במו"מ עם אנשים ספציפיים ולא באיזה בנק זה.
אם בכל זאת לדבר בכלליות, בבנקים קטנים יותר, דוגמאת איגוד, יש לרוב סיכוי טוב יותר לקבל תנאים טובים מאשר בבנק ענק.
בכל המקרים, מה שהכי קובע, זה כמה כסף אתה מביא איתך.
משה
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
Re: אני באותה סיטואציה בדיוק
לי היה ניסיון של כ 7 שנים איתם, אבל זו לא אינדיקציה ..theezway כתב:מהניסיון שלי - מה שחשוב זה האנשים בסניף הספציפי. הייתי עם חשבונות גם בפועלים וגם בלאומי עם שירות מקצועי ופנטסטי וגם עם שירות פושר - תלוי באנשים שבסניף והטובים בד"כ מתקדמים הלאה ולא נשארים באותו הסניף יותר משנים בודדות.
לגבי מרכנתיל - אם למישהו פה יש ניסיון עם הבנק, אשמח לשמוע....
בכל אופן מדובר בסניף ספציפי שהיו עושים שגיאות גסות!
כמו למשל לכתוב שיש לי סכום כסף של מספר החשבון של (למשל אם מספר החשבון שלי הוא 22222258, אז זה הסכום שהיה לי בחשבון ..) הזויי, חבל שלא הוצאתי וברחתי לחו"ל חח
אבל זה גרם לי לבעיות רבות בכל מיני מקומות שראו שיש לי לכאורה סכום מטורף יחסית..
ואז מחקו את זה ודרשתי מהם מסמך רשמי וחתום שזו הייתה טעות של הבנק וזה לא קשור אליי בשום צורה ודרך, והם דרשו בשיא החוצפה 240 ש"ח על המסמך.. פשוט חשבו שמדובר בפראייר..
היה לי אומנם סכום נחמד באותה תקופה , ובמקום איימתי שאני עוזב אותם, והם החליטו "בטוב ליבם הטהור" להפחית את הסכום ל 100 ש"ח ("טובי לב" אה?)
בסוף יצאתי מהם ופניתי לבית המשפט וייצגתי את עצמי, והם החליטו לתת לי את המסמך ללא עלות, ודרשתי מהם פיצוי על עגמת נפש, קיבלתי 500 ש"ח על הזמן שבזבזתי על הטמטום הזה..
אני לא מכליל את כל הסניפים, אלא בסניף ספציפי ולדעתי כבר כל האנשים כבר התחלפו מזמן בבנק הזה..
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לא משנה הבנק
כפי שכבר נכתב כאן, גם לדעתי בסופו של דבר זה הכל אנשים. לכל בנק יש לקוחות מרוצים וממורמרים, וזה תלוי בעיקר במי שהם באים איתו במגע מטעם הבנק.
.Anything can be done, but it's only done if it's done