רסיבר - הרמן קרדון AVR 235
רמקולים קדמיים - KEF XQ3
רמקוליים אחוריים - JBL דגם טוב, בעיה להזיז אותם איך שהם נמצאים בשביל לבדוק אבל אני זוכר שהם איכותיים יחסית
סנטר - JBL EC25
סאב - KEF PSW2010
כמו שבטח חלק מכם כבר יודעים זה אחד הסאבים הכי גרועים מבחינת הנדסת אנוש שאי פעם יוצרו... הסאונד שלו מדהים אבל הוא מתקלקל יותר מהר מחלב בקיץ
כמובן שלא שמעתי בו הרבה למרות שהוא קיים אצלנו חדש מהחנות מלפני 4-5 שנים בערך אם לא יותר.
הוא התחיל בעבר לעשות קולות של פיצוצים מעצבנים גם שהמערכת לא הריצה סרט, אלא רק שהוא קיבל מתח... קולות אקראיים. לאחר זמן מה שבכלל לא השתמשתי בו הוא פשוט לא עבד יותר... פתחתי אותו וראיתי שכמעט כל הקבלים מפוצצים וכמובן שהחלפתי את כולם. אתמול חיברתי אותו והוא שוב עובד אבל חזרו הקולות של הבומים המעצבנים.
האמת שקצת נשבר לי מהסאב הזה אם למישהו אין פיתרון יצירתי או מישהו שאני יכול לתקן את זה אצלו במחיר של פחות מסאב חדש אני אשמח אחרת אשמח אם תציעו לי סאב חלופי...
חשוב לציין שהחדר טלויזיה שאני רואה בו הוא קטן מאוד בחלק הכי גדול שלו הוא 2.5 מטר רוחב על 4 מטר אורך (קיר אלכסוני) ולכן אני לא חושב שיש טעם להשתולל עם סאב מפלצתי (הסאב של kef בפעמיים וחצי שהוא עבד נתן יותר מידי עוצמה ולא נוצל כראוי). בנוגע לתקציב לא בא לי להשתולל כמו בעבר אשמח להצעות לסאב של עד 1500 שקל אלא אם כן תגידו שזה ממש יוצר צוואר בקבוק ואז אפשר לעלות גם ל2000. אני רואה די הרבה סרטים וחלק לא קטן מהם הוא אקשן...
תודה מראש לעוזרים וסליחה על החפירה