מה עושים נגד כביש 6 ???

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

קיבלתי בדואר חשבונית לתשלום עבור 3 נסיעות בכביש 6, של הרכב שלי לכאורה (לפי מספרו). אף אחת מהן לא היתה ולא נבראה.
הרמתי טלפון למפעילה, חברת 'דרך ארץ' (קשה לי לחשוב על חברה ששמה הולם אותה פחות) והודעתי שהרכב שלי לא ביצע אף אחת מהנסיעות האמורות, באופן וודאי. המוקדן שם מסר לי ש-2 מאותן נסיעות כבר התבררו כשגיאות שלהם - עוד לפני הטלפון שלי - ולכן החיובים עליהן יבוטלו (הודעת ביטול אמורה להישלח אלי, טרם הגיעה) אבל על השלישית הוא מתעקש שהרכב שלי כן ביצע אותה, וגם יש לו תצלום של הרכב שצולם בעת הכניסה לכביש, כביכול.
כאשר ביקשתי לראות את התצלום, אמר לי החוצפן הקטן שבשביל זה אני צריך לנסוע עד לרעננה, כי שם נמצאת תחנת השירות הקרובה אלי ביותר (!!!). הבהרתי לו שאין סיכוי בעולם שזה קורה, אבל הוא התעקש שהם לא שולחים תמונה באי מייל, לא בפקס, לא בדואר וגם לא מציעים לי אפשרות לצפות בה ברשת בעזרת קוד אישי כלשהו. לבסוף סוכם שהם בודקים שוב את העניין ואמורים לחזור אלי בתוך 5 ימי עבודה, זאת אף שזה יהיה (כנראה) לאחר המועד לתשלום של החשבונית. היות שאין לי כל כוונה לשלם אותה, זה לא כ"כ חשוב אבל במקרה ששודדי הדרכים האלה יסרבו לבטל את החיוב, מה ניתן / כדאי לעשות? :@

נ.ב. זה לא הפעם הראשונה שהחברה חסרת הדרך ארץ מנסה לחייב אותי על נסיעות שלא ביצעתי, זה קרה כבר פעמיים בעבר (לפני זמן רב) על נסיעה אחת בכל פעם, ולאחר שהתקשרתי בשתי הפעמים הקודמות הם הסכימו להודות בטעות וביטלו את החיוב ללא התדיינות מיותרת. הפעם הם מנסים להקשות יותר כפי הנראה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

tapuach פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

חברה עם בעיית שרות

שליחה #2 

אני מצטרף לדברים,

גם לי היה מקרה, אחד עד כה, שבו היה מדובר בטנדר עם ארגז פתוח מאחורה, שכמובן מעולם לא היה קשור אלי, ומעולם לא היה לי כל טנדר מסוג שהוא (לפחות עד כתיבת שורות אלו).

מאחר וכביש 6 די רחוק ממני ולמעשה משמש לנסיעות רחוקות מאוד לצפון ובחזרה לעיתים רחוקות מאוד,
מפתיע לקבל פתאום חשבון על נסיעה שלא נסעת בוודאות. וקל לבדוק - כי פשוט לא הגעת לאזור של הכביש הזה בכלל.

בכלל - אני לא מבין סוג של שרות כזה, החשבון ישלח לביתך בתוך 90 ימים
אנשים מתחתנים, עוברים דירה, משפצים ומחליפים רכב בזמן הזה ... והחשבון של כביש 6 עדיין לא מגיע ....

אני לא מאמין שהייתי עושה עסקים עם חברה שנותנת לי להמתין 90 יום, לא משנה למה ...

להגנתם יאמר, שבאחת הפעמים שפתאום קיבלתי חשבון, וביקשתי לברר - שכנעו אותי, שכן מדובר ברכב שלי לאחר שהקריאו לי את מה שהיה כתוב על הוילון בחלון האחורי. (כנראה ששלושה חודשים קודם לכן כן נסעתי בכביש)

נראה שמשתלם להם שאנשים לא משלמים בזמן ...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

אחוז השגיאות של המערכת בכביש 6 היא מן הנמוכות בעולם. מדובר על משהו כמו 5% ופחות. בסטנדרטים עולמיים זה נחשב הצלחה מסחררת.
אני לגמרי מבין שעבור אותם 5% זה לא ממש מעודד וזה מתסכל אולם לא הייתי פוסל מקרים של הונאה (לוחיות זיהוי מזוייפות) או פיספוס בגלל ליכלוך על הלוחיות.
אני חושב שזה דווקא קל מאוד להוכיח כי אם זו באמת טעות בזיהוי, הסיכוי שמדובר גם באותו דגם של רכב ובאותו גוון של צבע הוא אפסי, אז לא נעים אבל בטח לא נורא.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

מה שאותו מוקדן מסר לי זה שהוא רואה בתמונה את המספר בבירור, והדגם וצבע הרכב אכן זהים לשלי. אם כך הדבר, האפשרות היחידה שנותרה היא שמישהו זייף את לוחית הרישוי שלו, וזה די מדהים כשלעצמו כי דגם הרכב שלי אינו מהנפוצים ביותר. יש לי אמנם סימני זיהוי נוספים כגון מדבקות מסוימות שמודבקות באחורי הרכב, שממש קשה להאמין שגם ברכבו של הזייפן הן מודבקות ובאותם מקומות, אבל מצד שני לך תדע אם מדבקה תתקבל כהוכחה לצידקתי: הם יכולים לטעון כי מדבקות ניתן להדביק ולהסיר בתוך שניות, כך שזה לא סימן זיהוי קבוע.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78929
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #5 

תדרוש את התמונה. אין דרך אחרת.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

סוף טוב הכל טוב

שליחה #6 

חזרו אלי ה#$@&% והודיעו לי שגם החיוב עבור הנסיעה שעליה התעקשו לפני כמה ימים מבוטל. היתה להם "טעות בפיענוח" או משהו כזה, כך נמסר. אני שמח שהם התעשתו וגילו את הטעות שלהם (ולא בפעם הראשונה מולי, כפי שכבר כתבתי), אבל מה שעדיין מטריד זה תרבות השקר שמהווה נר לרגלי החברה שאולי יש לה דרך, אבל ודאי לא דרך ארץ. אני מתכוון לכך שבשיחה הראשונה המוקדן טען שהוא רואה מולו תמונה שבה נראה רכב מהדגם והצבע שלי, והמספר שלו מזוהה בבירור כמספר הרכב שלי. כעת אין לי ספק שהבחור שיקר ביודעין, כי זה מה שמלמדים אותם שם לעשות: לא ייתכן שהוא ראה בתמונה את המספר בבירור כפי שטען, כי עובדה שהתגלתה להם הטעות שלהם. אני ידעתי לכל אורך הדרך שהרכב שלי לא נסע שם. תזכרו את זה בפעם הבאה שיש לכם איזה דין ודברים עם כביש 6.

נ"ב אני רואה שלאחר העריכה תאריך ההודעה המקורי לא השתנה, אז רק לידיעה זה נערך ב-21/11/12.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”