שתי שאלות קטנות לפני קניית מערכת חדשה
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
שלום לכולם,
אני בדירה חדשה עם מזנון חדש וכמעט מוכן לקנות מערכת חדשה.
הבעיה היא שאני הלכתי על קונספט של מזנון סגור ותעלות חצובות לכבלים ועכשיו הבנתי שאפשרויות האיוורור שלי מוגבלות. (מבחינה אסתטית אני יכול לעשות פתח איוורור רק אחורה לכיוון הקיר)
השאלה הראשונה - האם יש רסיברים של חברות מסוימות שמתחממים קצת או לפחות הרבה פחות מחברות אחרות?
השאלה השנייה - יש לי תינוקת מתוקה בת שנה בערך. יצר ההרס שלה לעומת זאת אינו מתוק בכלל... מה עושים עם הסאב? אם אני אשאיר אותו על הריצפה היא תשמיד אותו. יש פתרונות יצירתיים?
בתודה,
יוסי
אני בדירה חדשה עם מזנון חדש וכמעט מוכן לקנות מערכת חדשה.
הבעיה היא שאני הלכתי על קונספט של מזנון סגור ותעלות חצובות לכבלים ועכשיו הבנתי שאפשרויות האיוורור שלי מוגבלות. (מבחינה אסתטית אני יכול לעשות פתח איוורור רק אחורה לכיוון הקיר)
השאלה הראשונה - האם יש רסיברים של חברות מסוימות שמתחממים קצת או לפחות הרבה פחות מחברות אחרות?
השאלה השנייה - יש לי תינוקת מתוקה בת שנה בערך. יצר ההרס שלה לעומת זאת אינו מתוק בכלל... מה עושים עם הסאב? אם אני אשאיר אותו על הריצפה היא תשמיד אותו. יש פתרונות יצירתיים?
בתודה,
יוסי
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
ישנם רסיברים דקים שמבוססים על תכנון דיגיטאלי מלא ( כמעט ללא שנאיםׂׂ) הם יותר "קרים" בהפעלה ודורשים פחות מקום כך שיש יותר חלל לפיזור החום.
לגבי סאב, פשוט תבחר דגם שיורה למטה ואז התינוקת תראה רק קופסא סגורה.
לגבי סאב, פשוט תבחר דגם שיורה למטה ואז התינוקת תראה רק קופסא סגורה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש רסיברים דקים גם של מרנץ - דגמים 1403 ו-1603...
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אני לא מחפש רסיברים דקים אלא רסיברים שלא מתחממים כמעט בכלל (אם יש דבר כזה)
אני אנסה לחדד את השאלה - ממה שקראתי בפורום ניתן להתרשם שאונקיו מתחממים מאוד. מה לגבי ימאהה ודנון? יש למישהו רסיברים כאלו במזנון סגור?
ושאלה נוספת האם רסיברים כאלו יעבדו טוב ללא קירור בכלל או שתמיד יש צורך בקירור כלשהוא בכל מקרה?
אני אנסה לחדד את השאלה - ממה שקראתי בפורום ניתן להתרשם שאונקיו מתחממים מאוד. מה לגבי ימאהה ודנון? יש למישהו רסיברים כאלו במזנון סגור?
ושאלה נוספת האם רסיברים כאלו יעבדו טוב ללא קירור בכלל או שתמיד יש צורך בקירור כלשהוא בכל מקרה?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
דווקא אונקיו הוציאו מספר רסיברים עם מאוורר פנימי גדול בשנים האחרונות והם ממש לא מתחממים (וגם יש לך פתרון איוורור בילט-אין). התפיסה שאונקיו מתחממים היא יותר עניין של סטיגמה משנים עברו...