ADSL במבצע ועוד שאלה על הציוד
1. התקשרתי עכשיו לבזק לשאול אם יש מבצעים והיא אמרה לי שיש מבצע 6 חודשים במחיר של המהירות הנוכחית. שאלתי אותה כמה אני משלם עכשיו (על מהירות 15) והיא ענתה 30 שקל (מבצע הצטרפות שעשיתי בקיץ - 3 חודשים ב-30 שקל)
כלומר שיניתי למהירות של 100 מגה ב-30 שקל בחודש לעוד חצי שנה. קפצתי על המציאה.
2. האם לבזק ראוטר חדש עם פורטים של גיגהביט כדי להצליח לקבל את כל ה-100 מגה המובטחים?
2. האם לבזק ראוטר חדש עם פורטים של גיגהביט כדי להצליח לקבל את כל ה-100 מגה המובטחים?
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
הוא יכול להחליף חוטי נחושת ישנים בארון, לקצר אותם, לחזק את החיבורים בנקודה, להחליף פילטרים וכו..
כל דבר קטן משפיע במיוחד בטכנולוגיה הזאת
כל דבר קטן משפיע במיוחד בטכנולוגיה הזאת
- ValorHeart
- חבר ותיק

אז ההגבלה שלך במהירות מסתכמת במרחק מהארון, תצטרך לחיות עם זה עד שיהיו סיבים אופטיים
זה לא כל כך נורא
זה לא כל כך נורא
30 שקל על 100 מגה?? אתה בטוח שזה בזק ולא בזק בינלאומי!?!?hagai147 כתב:1. התקשרתי עכשיו לבזק לשאול אם יש מבצעים והיא אמרה לי שיש מבצע 6 חודשים במחיר של המהירות הנוכחית. שאלתי אותה כמה אני משלם עכשיו (על מהירות 15) והיא ענתה 30 שקל (מבצע הצטרפות שעשיתי בקיץ - 3 חודשים ב-30 שקל)
2. האם לבזק ראוטר חדש עם פורטים של גיגהביט כדי להצליח לקבל את כל ה-100 מגה המובטחים?...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
עד שבזק תפרוס את סיבים אופטים בכל הארץ לא כדאי לשדרג שום מהירות מעל 10 כי לא עזור לאף טכנאי לשנות הגדרות או כבלים בארונות של בזק כי רוב הארונות של בזק עדין אנגלוגיות -עם חוטים כמו בשקעים אצל הלקוחות
בהמשך להרפתקאות בזק והחיפוש אחרי המהירות...
בזק בינלאומי שכנעו אותי לנייד אליהם את קו הטלפון מבזק.
הטכנאי שלהם הגיע להתקין וכחלק מההתקנה הוא מפריד את השקע שמתחבר למודם ADSL משאר השקעים בבית שמתחברים אל יציאת הטלפון מהקופסא של בזב"ל (תוצרת אודיוקודס).
כתוצאה מההפרדה הזו המודם מסתנכרן במהירות גבוהה יותר של 99,997 קילו ביט לשניה לעומת 73 מגה ביט לשניה לפני כן. זה כמעט המאה מגה המובטחים...
התוצאה הנוכחית ב-speedtest.net לפניכם

לפני כן התוצאה היתה 70 מגה ביט לשניה.
בזק בינלאומי שכנעו אותי לנייד אליהם את קו הטלפון מבזק.
הטכנאי שלהם הגיע להתקין וכחלק מההתקנה הוא מפריד את השקע שמתחבר למודם ADSL משאר השקעים בבית שמתחברים אל יציאת הטלפון מהקופסא של בזב"ל (תוצרת אודיוקודס).
כתוצאה מההפרדה הזו המודם מסתנכרן במהירות גבוהה יותר של 99,997 קילו ביט לשניה לעומת 73 מגה ביט לשניה לפני כן. זה כמעט המאה מגה המובטחים...
התוצאה הנוכחית ב-speedtest.net לפניכם

לפני כן התוצאה היתה 70 מגה ביט לשניה.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
העניין מוכר, חבל שעצלי זה לא השקע הראשי עצלי, מדובר בסוג של פילטר בעקרון, השאלה בכמה הוא שונה מסתם פילטר אחר שבזק מספקים? יש לך את הדגם שלו? אני פשוט זוכר שלחבר קרוב יש איזה קופסה דומה של 014 בארון החשמל, ומשם נכנס לדירה.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- ValorHeart
- חבר ותיק

הוא חיבר את המודם שלך ישירות לתשתית ללא הפילטרים והפיצולים בתוך הדירה וכו, חיבור טהור וכנראה שהיה גורם קודם שגרם לירידה באיכות הקו ועכשיו המודם מסתנכרן במהירות מצויינת
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
כן זה די הגיוני, אבל תן איזה מק"ט, באחת הקומות בבניין ראיתי עצל שכן 2 קופסאות כאלו בארון ליד הדירה, אחת של 012 ואחת של 014, אז מה הן הקוסאות הללו? פילטר לכל הדירה? או יש לזה תפקיד אחר?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- ValorHeart
- חבר ותיק

הקופסאות האלה הן מודם טלפון
זה VOB - קופסא שאליה נכנס כבל את'רנט מהמודם-ראוטר של בזק ויוצא קו טלפון.
זה לא פילטר. פשוט יש הפרדה פיזית בין הקו של בזק שמגושר רק לשקע שמחוברלמודם ADSL ובין שאר השקעים שמקבלים הזנה מהקופסא של בזב"ל.
כנראה שניתוק שאר השקעים בדירה מהקו של בזק הורידה הפרעות ונותנת ל-ADSL להתחבר במהירות גבוהה יותר.
מסתבר ש-VOB זה עסק משתלם גם מבחינה כלכלית וגם מבחינה טכנית.
זה לא פילטר. פשוט יש הפרדה פיזית בין הקו של בזק שמגושר רק לשקע שמחוברלמודם ADSL ובין שאר השקעים שמקבלים הזנה מהקופסא של בזב"ל.
כנראה שניתוק שאר השקעים בדירה מהקו של בזק הורידה הפרעות ונותנת ל-ADSL להתחבר במהירות גבוהה יותר.
מסתבר ש-VOB זה עסק משתלם גם מבחינה כלכלית וגם מבחינה טכנית.