מחפש סטרימר טובב כולל כונן בלוריי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מבחינת מוזיקה דו ערוצית איכותית רק האופו 105 ,כולל דאקים איכותיים ,אבל מצד שני כמו שציינת לא מאפשר ניגון כותרים צרובים.
ל DUNE ול POP יש דגמים שכוללים כונני בלוריי שמאפשרים ניגון כותרים מכל הסוגים אבל איכות הדאקים שלהם לא משתווה לזו שבאופו 105 .
אתה יכול לרכוש אחד מהם ולחבר לו דאק חיצוני איכותי.
בהצלחה
ל DUNE ול POP יש דגמים שכוללים כונני בלוריי שמאפשרים ניגון כותרים מכל הסוגים אבל איכות הדאקים שלהם לא משתווה לזו שבאופו 105 .
בהצלחה
עזרת לי מאוד,תודה!istarmini כתב:מבחינת מוזיקה דו ערוצית איכותית רק האופו 105 ,כולל דאקים איכותיים ,אבל מצד שני כמו שציינת לא מאפשר ניגון כותרים צרובים.
בהצלחה...
יש jailbreak לסטרימרים כאלה כגון האייפון למשל?
ובDUNE או POP מה המלצתך?
תראה גם את הביקורת על הDUNE....שהוא הכי נראה לי..new-guy כתב:עזרת לי מאוד,תודה!istarmini כתב:מבחינת מוזיקה דו ערוצית איכותית רק האופו 105 ,כולל דאקים איכותיים ,אבל מצד שני כמו שציינת לא מאפשר ניגון כותרים צרובים.
בהצלחה...
ובDUNE או POP מה המלצתך?...
http://www.whathifi.com/review/dune-hd-max-0
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מה זה jailbreak ?new-guy כתב:עזרת לי מאוד,תודה!istarmini כתב:מבחינת מוזיקה דו ערוצית איכותית רק האופו 105 ,כולל דאקים איכותיים ,אבל מצד שני כמו שציינת לא מאפשר ניגון כותרים צרובים.
בהצלחה...
ובDUNE או POP מה המלצתך?...
מזה הדבר היפה הזה?Marantz UD7007
יש למישהוא בבית?
האם גם הוא חסום עם הסיבניה הדרק הזה..?
האם גם הוא חסום עם הסיבניה הדרק הזה..?
40 שנה לך תיזכור..