למישהו יש ניסיון עם אתר ההזמנות gloop.co.il?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
zilbermm פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אני מעוניין להזמין משם מוצר מסויים. המחיר טוב, אבל אין לי מושג מי אלה.

תודה

mayaB
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

הם אתר ממש מגניב! זה אתר שהוא בעצם מרכז שירות לקוחות של אתר אמריקאי ענקי, ככה שהם יכולים לספק את המוצרים במחיר טוב. מהניסיון שלי הכל טוב וההזמנות הולכות חלק :)

פלפל
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

שלום , לגבי אתר גלופ gloop , יש מישהו עם דעה אוביקטיבית יותר ממישהו שהצטרף מספר ימים לאחר שנשאלה השאלה ?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

נראה קצת מוזר.
כמה דברים:
1. קודם כל, לא הצלחתי למצוא בארה"ב חברה שנקראת Gloop Inc. שיושבת בלאס וגאס (החברה היחידה עם השם הזה בעולם לדעתי היא יצרנית משחקי מחשב יפנית).
2. אם הם נציגים של חברה אמריקאית גדולה - איפה אתר האם, ומה פתאום ישראל צצה כ"כ מהר?
3. הדומיין רשום על שם Adi Koren, עם כתובת מייל בחנות במחשבים qsys.co.il, שבאופן מפתיע מפרסמים באתר שלהם לינק "קיוסיס מעודדת קניה בגלופ". לפי כמה קישורים, עדי קורן הוא מייסד החנות.
4. מה זה "ספארקוור" שהם מתחילים להתייחס אליו בתיאור עצמם? מידע ברשת מקשר את "עדי קורן" עם חברה בשם "ספרקוור איי. טי. (ארה"ב)". שוב, גיגול זריז מעלה חברה בשם sparkwareit שרשומה בפלורידה, עם שני דירקטורים - "עדי קורן" ו"Lilit Hagemeier".
כרגע אין להם אתר ברשת, אבל נראה שזו הייתה חנות מחשבים ניידים, לפחות לפי זה - http://web.archive.org/web/201102110444 ... areit.com/

מה כל זה אומר - אני לא בטוח. שני הסעיפים הראשונים ביחד קצת מוזרים - למה להתהדר בחברה שאינה קיימת (או קיימת אבל מסתתרת מעין הציבור), למה לא להגיד במה בדיוק מדובר (מאיפה המוצר נרכש, איך הוא נשלח וכו')?
שאר הסעיפים סתם מעצבנים, למה לא לחשוף את המציאות ולנסות להסתתר מאחורי לינקים "ממליצים" או חברות לא קשורות (רק בגלל שזה נותן שם אמריקאי?).

אני לא חושב שמדובר במעשה רמייה (fraud). חנות המחשבים Qsys מקבלת המלצות לא רעות ברשת הישראלית, לפחות מרושם ראשוני. נראה לי שזה פשוט ניסיון לרכב על הגל של מוצרים מארה"ב בזול, בדומה ל buy2usa וכו', עם מיתוג שימשוך תשומת לב.
כמובן שהפרסום העצמי (כנראה) שניתן בשרשור הזה לא ממש מעודד לקנות אצלם.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #5 

סחתיין על התחקיר (Y)

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #6 

מצטרף לסחתיין (Y)

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14358
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #7 

אורי... איזו השקעה :)
קריירה שנייה אצל אמנון לוי או כלבוטק
:)

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #8 

טלHD,
ככה זה כשכותבים תזה ומחפשים כמה דקות של הסחת דעת... :P

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

קבלתי השראה מ-uriler וגם חפרתי קצת ואני בטוח שהם זיוף -
1. חפשתי ברשם החברות האמריקאי ויש חברה אחת בארה"ב שבשם שלה יש gloop והיא נמצאת באילינוי.
2. הכתובת של החברה בארה"ב רשומה ללא רחוב או zip code.
3. inc זה סימון של חברה מאוגדת ובכל המקרים שראיתי נכתב ב-I גדולה - Inc. זו אולי נראה לנו כשטויות אבל לעורך דין אמריקאי זה חשוב מאוד כי זה מסמן את ההגדרה המשפטית של החברה
4. בעברית רשום בע"מ מול inc באנגלית, אילו סימנים לא שקולים. בע"מ זה בערבון מוגבל שזה מקביל ל-Ltd - limited.
5. אפשרויות התשלום שלהם הם או פייפאל או כרטיס אשראי בטלפון, נשמע מוזר לחברה שאמורה להיות מגובה בחברת ענק מחו"ל.
6. ברשם החברות הישראלי אין חברה gloop והחברות היחידות בעברית 'גלופ' הן או מפרות חוק או שייכות למישהי משנת 1988.

לא יכולו להשקיע עוד קצת באתר אמריקאי פיקטיבי?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #10 

mta194,
כפי שכתבתי כבר (למרות שסעיפים 1-4 שלך מבהירים את הנקודה), השימוש ב"חברה אמריקאית" ככיסוי הוא כנראה פשוטו כמשמעו ניסיון למשוך קהל.
דווקא השימוש בפייפל יחסית בטוח, מכיוון שיש ביטוח על רכישות שנעשות דרך הממשק הזה.

אין ספק שמשהו פה מסריח, ובגלל זה היה לי מוזר הקישור הזה ל qsys, שהוא אתר לגיטימי.

idanfima
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה #11 

גם אני מצאתי את האתר הזה ועשיתי חיפוש, והכל נראה מאוד חשוד.
התקשרתי אליהם והסבירו לי שאם אני מרגיש לא בנוח אני יכול להזמין דרך paypal, עדיין חשדתי.
ניסיתי לעשות בדיקה קטנה, ושמתי מוצר בעגלה, התחלתי בתהליך הcheckout אבל עצרתי בשלב של החיבור לפייפל (רציתי לראות איך המנגנון שלהם עובד מול פייפל).
יום לאחר מכן קיבלתי טלפון משרות הלקוחות שלהם שבו שאלו אותי למה לא סיימתי את ההזמנה, שאמרתי להם שאני לא סגור אם אני מעוניין לקנות בגלל שאני לא מוצא שום רקורד של החברה, הם אמרו שזה אתר חדש שנפתח לפני חודש, ושהוא שלוחה של zappos, שהוא אתר מוכר מאוד, שחיפשתי ב zappos עדות כלשהי לdistributor בשם gloop לא מצאתי.
בנוסף חיפשתי בzappos את השם gloop בתור שם החברה, או הspark... משהו הזה, ולא מצאתי.
בקיצור, מאכזב, חשבתי כבר שקיבלנו אתר שבאמת נותן את הכיף של הזמנה מארה"ב.

בנוסף, האתר הישראלי הזה לא גמור בכלל, באתר יש אייקון של פייסבוק וטוויטר, שניהם לא פעילים.
הכמות מוצרים פסיכית לגמרי ולדעתי הם פשוט בנו אתר שמבוסס על api של אתרים אחרים והוא פשוט מציג את התכולה שלהם, דבר שהוא פשוט יחסית לעשות, והקיטלוג מתבצע על ידי tags מהאתרים השונים.
זו דעתי לפחות.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #12 

ניחוש מושכל:
ישראלי שיש לו חבר/אח/דוד/סבתא בלאס וגאס שקונה בשבילו את המוצרים.

לא רואה בזה בעיה, המחירים סבירים ואין עלות משלוח. אין סיבה שלא יהיה אמין. הוא רוצה שיחשבו שהחבר הזה בלאס וגאס הוא תאגיד? שיהנה.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #13 

קרמריקה, אני לא חושב שזה מישהו שקונה עבורו את המוצרים.
האתר מעוצב בדיוק כמו zappos, תיאור המוצרים והפילוח הקטגורי זהה.
עושה רושם שזה ריסלר, ואכן באתר זפוס יש תכנית ריסלרים שיכולים להשתמש ב- api של האתר, למרות שהתקנון שלהם אוסר ריסלרים בינלאומיים, ולדעתי גם שימוש בחברות שילוח...

עושה רושם שזה עסק צדדי של בעל חנות המחשבים qsys (שימו לב גם לשעות קבלת הקהל / מענה טלפוני). אני לא מוצא פסול בעסקים שבאים לטובת הלקוח הישראלי, אבל למה להסתיר את המציאות?

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #14 

צודק.. לא הכרתי את זה. אבל מהמעט שראיתי גם המחירים זהים. והיבואן אמור גם להרוויח וגם לשלוח משלוח לישראל עם שליח עד הבית. רייסלרים מרוויחים כל כך הרבה שהוא יכול להרשות לעצמו דבר כזה?

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

http://www.zappos.com/associates-program

להיות affiliate זה משתלם בנפחים גבוהים

יהודהמסקוביץ
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

יש לכם דעה סופית?
כי אני רוצה להזמין נעליים ב90$ ובשבילי זה הרבה אם ידפקו אותי אז רציתי לדעת אם יש לכם דעה סופית לגבי העניין?להזמין או שלא בטוח להזמין מהם?

idanfima
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה #17 

יהודהמסקוביץ כתב:יש לכם דעה סופית?
כי אני רוצה להזמין נעליים ב90$ ובשבילי זה הרבה אם ידפקו אותי אז רציתי לדעת אם יש לכם דעה סופית לגבי העניין?להזמין או שלא בטוח להזמין מהם?
...
אני גם בעמדה של חוסר ודעות, אני חושב שאם אזמין אז דרך פייפל, זו הדרך הכי בטוחה שאני מוצא.

יהודהמסקוביץ
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

idanfima כתב:
יהודהמסקוביץ כתב:יש לכם דעה סופית?
...
אני גם בעמדה של חוסר ודעות, אני חושב שאם אזמין אז דרך פייפל, זו הדרך הכי בטוחה שאני מוצא.
...
אם לבסוף תזמין תוכל ליידע אותי אם קבלת את ההזמנה?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #19 

יהודהמסקוביץ,
אני לא בטוח אם זה בטוח או לא.
כפי שכתבנו, זה כנראה לא הונאה אלא פשוט יוזמה צדדית שמייפה את המציאות כדי לתת משנה תוקף.

כפי שכתב idanfima - הזמנה עם פייפל עדיפה כדי הרבה יותר קל לתבוע את הכסף חזרה במקרה הצורך.
לגבי נעליים - אם אתה מדבר על נעלי ספורט, אתה יכול לבדוק את http://www.100usd.co.il .
דיברתי עם אחד המקימים של האתר והם עושים רושם רציני מאוד.

יהודהמסקוביץ
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

תודה על העזרה. נכנסתי לאתר ולא מצאתי את הדגם שאני צריך אגב יש להם מספר דגמים מצומצם מאוד.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”