פלאגין שעושה סדר בXBMC בחלק של תוכניות טלוויזיה
לאחרונה הגדלתי בצורה גדולה את רשימת הסדרות שלי בXBMC , יש לי מעל 150 סדרות עכשיו אני רוצה שכשלוחצים על :תוכניות טלוויזיה זה יחולק לפי קטגוריות שאני בוחר, נגיד סדרות חול וסדרות ישראליות.. קישוריות כאלה.. יש פלאגין או דרך לסדר את זה ככה?
יש בתת תפריט של TV Shows:
Recently Added
Title
Genres
Years
Actors
כל זה מביא לך את הסדרות לפי קטגוריות, לא יודע עם ניתן להוסיף ידנית קטגוריה כמו "ישראלית" מתוך XBMC הנתונים האלא באים מה-scraper
במקרה שלך אני ממליץ לך להשתמש ב-Ember Media Manager, זו תוכנה חינמית שמביא את האינפורמציה ומאחסנת אותה בתיקיה של הסדרה עצמה.
לעומת XBMC עצמו שהוא מאחסן הכל במקום מרכזי. זה יתרון אם אי פעם תצטרך להתקין XBMC מחדש בגגל קראש או משהו דומה, אז XBMC יצטרך עוד פעם להפעיל את ה-scraper ויקח הרבה זמן
עם XBMC מוצא את המידה בתיקיית הסדרה, לוקח משם ולא מחפש באינטרנט.
ב-EMM אתה יכול לשנות ידנית אינפורמציה, אבל עדיין, עם אתה רוצה ליצור קטגוריה חדשה תצטרך לערוך את הקובץ .nfo של הסדרה
Ember Media Manager site
Recently Added
Title
Genres
Years
Actors
כל זה מביא לך את הסדרות לפי קטגוריות, לא יודע עם ניתן להוסיף ידנית קטגוריה כמו "ישראלית" מתוך XBMC הנתונים האלא באים מה-scraper
במקרה שלך אני ממליץ לך להשתמש ב-Ember Media Manager, זו תוכנה חינמית שמביא את האינפורמציה ומאחסנת אותה בתיקיה של הסדרה עצמה.
לעומת XBMC עצמו שהוא מאחסן הכל במקום מרכזי. זה יתרון אם אי פעם תצטרך להתקין XBMC מחדש בגגל קראש או משהו דומה, אז XBMC יצטרך עוד פעם להפעיל את ה-scraper ויקח הרבה זמן
עם XBMC מוצא את המידה בתיקיית הסדרה, לוקח משם ולא מחפש באינטרנט.
ב-EMM אתה יכול לשנות ידנית אינפורמציה, אבל עדיין, עם אתה רוצה ליצור קטגוריה חדשה תצטרך לערוך את הקובץ .nfo של הסדרה
Ember Media Manager site
נראה לי שלא הבנת, Ember Media Manager לא מחליף את XBMC. הוא פשוט scraper חיצוני ל-XBMC ששומר את המידה על הסדרות באותו מקום שאתה שומר את הפרקים.gdidon כתב:איזה באסה... חתיכת VOD עשיתי וזה היה מגניב אם הייתי יכול ליצור קטגוריות משלי, בכל מקרה תודה אני הישאר עם הXBMC...
אילו ל-XBMC היתה אפשרות לשמור את ה-media info לוקלית לא היה צורך ב-EMBER בכלל.
השימוש הוא פשוט למדי.
הדרישה היחידה זה שאת הםרטים ואת הסדרות שלך נתת שמות סטנדרטיים כדי שאפשר יהיה לזהות מה העונה ומספר הפרק.
יש מדריך כאן: מדריך ל-EMM
הדרישה היחידה זה שאת הםרטים ואת הסדרות שלך נתת שמות סטנדרטיים כדי שאפשר יהיה לזהות מה העונה ומספר הפרק.
יש מדריך כאן: מדריך ל-EMM