התלבטות לגבי מסך 55 אינצ'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
idan6 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חברי הפורום שלום,
במהלך התלבטותי בקניית מסך חדש לסלון שלי אני קראתי מספר שרשורים בנושא ובאף אחת לא נחרצה החלטה או דעה גורפת (וכנראה גם לא תהיה). בכל זאת אשאל לגבי המקרה הפרטי שלי:

- אני מחפש מסך בגודל 55 אינצ' למרחק צפייה של 3.8-4.0 מטר. אני חושש שמסכים גדולים מכך יהיו גדולים מדי בשבילי (למרות שיש דגמים שווי ערך למה שאני מחפש בגודל גבוה יותר כדוגמת ה65ST50 ואילו היה 55ST50 בארץ כנראה שהייתי הולך עליו)

-התקציב שלי הוא בסביבות ה16K

-אהבתי את המראה של פלסמה. לד (על פי מה שראיתי) נראה טוב אבל בהיר ומאומץ מדי כאשר מדובר בתכני SD.
אבל עם זאת יכול להיות שאלך על לד רק בגלל המסע הפחדה שיש כנגד לפלסמות (השתקפות,צבירה והכי גרוע צריבה)

-הרגלי הצפיה שלי הם כ50% תוכן טלויזיה רגיל, 30 תוכן היי דפנישן של ממיר וסרטים מהסטרימר, 20 מהאקסבוקס

כרגע אני נשען לכיוון ה Panasonic 55vt50 אבל בגלל דיווחים של חוסר סיפוק, צבירות וכו' אני מהסס לשים את מיטב כספי תמורת מסך שעלול לאכזב. האם הרצה נכונה תמנע את כל החסרונות הללו?

אשמח לתגובותיכם והמלצות לדגמים אחרים לצרכי הצפייה שלי(התקציב המקסימלי שלי הוא על דגם הVT50)

תודה

saar156
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 966
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #2 

אתה כותב שאהבת את המראה של פלסמה,
תעשה הרצה ותתחיל להנות מהמסך בלי דאגות

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14360
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #3 

למרחק צפיה של 4 מטר ובתקציב שלך, הייתי הולך על 65ST50 בלי לחשוב פעמיים.

idan6 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה על העזרה,
למישהו יש את הVT כאו ST די לתת חוות דעת לגבי המסך לאחר שימוש של תקופה מסוימת?

לגבי הגודל, הייתי באולם תצוגה בו ראיתי את ה65 ואת ה55 מהמרחק צפייה שלי וזה הרגיש לי שלאור הרגלי הצפייה שלי 65 אינצ' בSD יראה יותר מדי רעש\עיוותים. אילו היה 60 אינצ' הייתי כנראה הולך על זה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”