הדעה חשובה!! נגנבה רנצ'יליו סילביה!!!
שימו לב, בתחילת השבוע נפרצה מכוניתי, בתא המטען היו ונגנבו 10 שקיות קפה קלוי בשקיות 750 גר' , מכונת אספרסו פיור מפורקת, מכונת רנצ'יליו סילביה דור 3 עם שתי ידיות פורטפילטר מהדור הישן עם מזלף בודד ומזלף כפול, מספר המכונה: 0160112990 כל מי שמחפש מכונה כזו ביד שניה, ומאתר את המכונה, אנא שלחו מסר. לציון, הוגשה תלונה במשטרה יחד עם מספר המכונה כך שיש לכך תעוד!
המוצא/מאתר הישר, יקבל פרס!
תודה על שיתוף הפעולה.
המוצא/מאתר הישר, יקבל פרס!
תודה על שיתוף הפעולה.
"קליית קפה זה כמו ללכת עם עיניים עצומות לעבר קיר ולעצור מלימטר לפני שהאף נכנס בקיר" המר"ן אבגי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
עם במיקרה המכונה תימצא אצל אחד הסוחרים בשוק הפישפשים ביפו , אין מישטרה בעולם שתצליח להוציא אותה מהסוחר ללא תשלום ,ללא קרב יריות ממושך !
בירצינות : הם פשוט יסבירו לך במיקרה כזה ,שהם לא יכולים להיתערב בעיניין .
חבל אבל זה המצב . אני ממליץ לך בחום לחפש שם את הציוד , רוב הסיכויים שגם תימצא אותו שם , אבל תוכל לקבלו חזרה רק בתשלום , אגב לסוחר כמובן אין קשר לגניבה והוא גם בדרך כלל לא יקנה אותו ישירות מהגנב, אלה וסוחרים קבועים שמרכזים עבור כול הסוחרים האחרים את הסחורה .
בירצינות : הם פשוט יסבירו לך במיקרה כזה ,שהם לא יכולים להיתערב בעיניין .
חבל אבל זה המצב . אני ממליץ לך בחום לחפש שם את הציוד , רוב הסיכויים שגם תימצא אותו שם , אבל תוכל לקבלו חזרה רק בתשלום , אגב לסוחר כמובן אין קשר לגניבה והוא גם בדרך כלל לא יקנה אותו ישירות מהגנב, אלה וסוחרים קבועים שמרכזים עבור כול הסוחרים האחרים את הסחורה .
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אם אתה בונה על המשטרה פה אתה בבעיה.
אולי אני ציני אבל אני לא רואה מצב שמישהו יקנה מכונה כזאת ויחזיר אותה.
אולי אני ציני אבל אני לא רואה מצב שמישהו יקנה מכונה כזאת ויחזיר אותה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)