רעש במסך פלסמה.
ברשותי פלסמה בת 10 חודשים לערך של סמסונג, 43D490. מאוד מרוצה מהתמונה בהחלט יופי, אלא שלאחרונה ולאחר זמן פעולה רצוף של כשעה לערך הדבר הזה מתחיל להשמיע רעשים מעצבנים שמשתנים להערכתי על פי עוצמת הצבע שבתמונה. ולא, אין מדובר בזמזום המפורסם של הפלסמות, אלא במשהו קולני דמוי הרעש שמקבלים בקימוט ניר צלופן. מחפש תובנה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
למה לשבור את הראש?
עושה רושם שהמסך שלך פיתח תקלה. 10 חודשים המסך אמור להיות באחריות - תפעיל אותה.
עושה רושם שהמסך שלך פיתח תקלה. 10 חודשים המסך אמור להיות באחריות - תפעיל אותה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
האם הרעש נשמע כמו טיקים
של פלסטיק , אם כן גם אני חווה תקלה עם מסך סמסונג נאמר לי פה שכנראה התקלה נובעת מהתכווצות חלקי פלסטיק בקור ובחום.לא יודע אם אכן מדובר בזה , ואם אצלי זאת הבעיה.
כל כמה זמן אתה שומע את זה?
כל כמה זמן אתה שומע את זה?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אף פעם לא שמעתי "פיצוצים קטנים"ממסך פלזמה .elico1987 כתב:אם זה לא מהרמקולים ,אז זה נשמע כמו משהו מוכר וזה תקין ,בגלל החום וההתקררות במיוחד במסכי פלזמה ,לפעמים אפשר לשמוע כמו פיצוצים קטנים...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
לא מוכר, אפילו לא תקין ובדיוק את ההסבר הזה ניסה למכור לי הטכנאי. מסך כזה שהיה שקט לחלוטין משך עשרה חודשי עבודה ופיתח את הרעש הזה רק בימים האחרונים, אינו יכול להחשב כתקין, אלא אם הוא נמנה עם ליין מיוחד לחרשים. ו"פיצוצים קטנים" היו לי גם ב CRT כשהייתי מכבה אותה ואליה אגב אני פתאום מתחיל להתגעגע, חמש עשרה שנות עבודה מושלמת, בלי ציוץ ואת הסמסונג לקחו היום כמו גוויה עטופה בצלופן, להערכתי בכדי להחזיר אותה עם הסבר מסוג : "ככה זה".elico1987 כתב:אם זה לא מהרמקולים ,אז זה נשמע כמו משהו מוכר וזה תקין ,בגלל החום וההתקררות במיוחד במסכי פלזמה ,לפעמים אפשר לשמוע כמו פיצוצים קטנים...
מסקרן, מצאתי באתר רשמי של היצרן תאור כמעט מדויק של התקלה עליה כתבתי כאן ופתרונה החלפת לוח שנקרא SMPS ( כמובן "אנא עארף" עבורי ). המסך טרם חזר, אבל מענין יהיה לראות אם היבואן וטכנאיו גם הם מודעים להדרכה שלו. לא יודע למה אבל רובצת אצלי תחושה של סקפטיות מסוימת.