בורג ראש עקשן
יש הרבה שיטות שכנוע, במקרה הזה לא כדאי בכח, אבל אם תצליח עצמאית תחליף את הבורג על מנת שתוכל לפרק אותו גם בעתיד.
לא הולך לך לטכנאי טוב שיש לו ציוד מתאים, העלויות במקרה הזה הן אפסיות.
חבל שתהרוס הברגה או תקרע רשת.
בהצלחה.
לא הולך לך לטכנאי טוב שיש לו ציוד מתאים, העלויות במקרה הזה הן אפסיות.
חבל שתהרוס הברגה או תקרע רשת.
בהצלחה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
איזו מכונה?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

לפחות הראש מפליז ולא מאלומיניום אז אפשר להפעיל כח.
למה לפרק?
למה לפרק?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

תנסה להפוך את המכונה ולהגיע לבורג מכיוון אחר, תחליף מברגים, צריך להיות בורג כזה באינטרפרק במידה ואתה חורש את הבורג לגמרי עד שייצא.
נתקלתי בבעיה דומה ב-Ascaso Dream לאחרונה (בטח ההודעה מסתובבת עדיין בעמודים הראשונים כאן). לקחו לי מספר שבועות עד שהצלחתי לפתור את זה, ובסוף זה נפתר באמצעות שילוב של שני גורמים:
1. לקחתי קיסם, ובעזרת השפיץ שלו ניקיתי את החיבור של הבורג (זאת אומרת, את המגרעת של ראש הבורג, אליה נכנס המברג). היא הייתה עמוסה בשאריות קפה, שגרמו למברגים להחליק ולא "להתפס" טוב.
2. קניתי מברג חדש. כן כן, זה נשמע מטופש - אבל זה אשכרה עבד: לפני כן ניסיתי לפתוח את הבורג העקשן שלי באמצעות ארבעה מברגים שונים שהיו לי בבית - ללא הצלחה. מברג חדש (פיליפס רגיל, לא משהו מיוחד), לעומת זאת - עשה את העבודה בקלות. מכיוון שמדובר בבורג די שומני, כנראה שכל מברג עם טיפה בלאי כבר מתקשה לתפוס את הבורג הזה בהצלחה.
בהצלחה!
1. לקחתי קיסם, ובעזרת השפיץ שלו ניקיתי את החיבור של הבורג (זאת אומרת, את המגרעת של ראש הבורג, אליה נכנס המברג). היא הייתה עמוסה בשאריות קפה, שגרמו למברגים להחליק ולא "להתפס" טוב.
2. קניתי מברג חדש. כן כן, זה נשמע מטופש - אבל זה אשכרה עבד: לפני כן ניסיתי לפתוח את הבורג העקשן שלי באמצעות ארבעה מברגים שונים שהיו לי בבית - ללא הצלחה. מברג חדש (פיליפס רגיל, לא משהו מיוחד), לעומת זאת - עשה את העבודה בקלות. מכיוון שמדובר בבורג די שומני, כנראה שכל מברג עם טיפה בלאי כבר מתקשה לתפוס את הבורג הזה בהצלחה.
בהצלחה!
תראה אם אתה יכול להשאיל ממישהוא מברגת אימפקט.
מברגה כזאת פותחת כל בורג עקשן כי היא נותנת מכות תוך כדי סיבוב.
זה נראה אוברקיל, אבל פתחתי עם מברגה כזאת גם ברגים מאוד עדינים, צריך קצת רגש כדי לא לחרוש את הבורג.
מברגה כזאת פותחת כל בורג עקשן כי היא נותנת מכות תוך כדי סיבוב.
זה נראה אוברקיל, אבל פתחתי עם מברגה כזאת גם ברגים מאוד עדינים, צריך קצת רגש כדי לא לחרוש את הבורג.