The Lord of the Rings: The Motion Picture Trilogy ב 44 דולר
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73352
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.amazon.com/The-Lord-Rings-Fe ... W9QBDDVDNQ
מבצע לזמן מוגבל באמזון, מה שמוזר לי הוא למה רק על החלק השלישי סידרה מצוין שזו גרסת Extended - מישהו הצלח להבין?
מבצע לזמן מוגבל באמזון, מה שמוזר לי הוא למה רק על החלק השלישי סידרה מצוין שזו גרסת Extended - מישהו הצלח להבין?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אם אני מבין נכון זה המארז האחרון שיצא הכי עדכני עם כל התוספות. אם כן, בהחלט מחיר מצויין.
אם אני מבין נכון זה אפילו REGION FREE:
http://www.blu-ray.com/movies/The-Lord- ... ray/12237/
סה"כ $54.47/215 שח כולל משלוח.
אם אני מבין נכון זה אפילו REGION FREE:
http://www.blu-ray.com/movies/The-Lord- ... ray/12237/
סה"כ $54.47/215 שח כולל משלוח.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
שימו לב שהתוספות נעולות ב-region a
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
יותר זול מהליכה זוגית לקולנוע.moshe10 כתב:ממתי לשלם 60 שקל על סרט בודד זה נחשב מחיר מצויין? לא משנה איזה סרט טוב זה וכמה שהאיכות מדהימה, זה בסך הכל סרט.....
עם כל הכבוד בקולנוע אתה מקבל מסך ענק וחווית צפייה יותר טובה, בבית אתה גם משלם על הציוד (רמקולים, טלוויזיה וכו' שבקולנוע זה כלול) וגם צריך לשלם כזה הרבה על סרט? מוגזם לטעמי.. אם רואים סרט פעם ב.. לא אבל אם אתה אוהב לראות סרטים אתה לא תוציא 1000 שקל בחודש.
לא הבנתי את הקשר בין הדברים שאמרת, כל סרט שאתה הולך לראות בקולנוע אתה אוהב עד כדי כך שתרצה לראותו שוב?moshe10 כתב:עם כל הכבוד בקולנוע אתה מקבל מסך ענק וחווית צפייה יותר טובה, בבית אתה גם משלם על הציוד (רמקולים, טלוויזיה וכו' שבקולנוע זה כלול) וגם צריך לשלם כזה הרבה על סרט? מוגזם לטעמי.. אם רואים סרט פעם ב.. לא אבל אם אתה אוהב לראות סרטים אתה לא תוציא 1000 שקל בחודש....
-
Huber
- חבר במועדון HT

יותר יקר, מה ההיגיון?sam22 כתב:באנגליה
36 פאונד כולל משלוח
לא יודע לגבי כתוביות...
dgent כתב:לא הבנתי את הקשר בין הדברים שאמרת, כל סרט שאתה הולך לראות בקולנוע אתה אוהב עד כדי כך שתרצה לראותו שוב?moshe10 כתב:עם כל הכבוד בקולנוע אתה מקבל מסך ענק וחווית צפייה יותר טובה, בבית אתה גם משלם על הציוד (רמקולים, טלוויזיה וכו' שבקולנוע זה כלול) וגם צריך לשלם כזה הרבה על סרט? מוגזם לטעמי.. אם רואים סרט פעם ב.. לא אבל אם אתה אוהב לראות סרטים אתה לא תוציא 1000 שקל בחודש.......
לא מה קשור
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לקנייה של סרט יש ערך אספני בעיני הרוכש ולא רק סרט שנרצה לראות פעם שנייה ושלישיתmoshe10 כתב:dgent כתב:לא הבנתי את הקשר בין הדברים שאמרת, כל סרט שאתה הולך לראות בקולנוע אתה אוהב עד כדי כך שתרצה לראותו שוב?moshe10 כתב:עם כל הכבוד בקולנוע אתה מקבל מסך ענק וחווית צפייה יותר טובה, בבית אתה גם משלם על הציוד (רמקולים, טלוויזיה וכו' שבקולנוע זה כלול) וגם צריך לשלם כזה הרבה על סרט? מוגזם לטעמי.. אם רואים סרט פעם ב.. לא אבל אם אתה אוהב לראות סרטים אתה לא תוציא 1000 שקל בחודש.......
לא מה קשור...
בכל מקרה לא ניתן לכמת תחביב לסכום כי זה עניין סובייקטיבי לחלוטין
-
Huber
- חבר במועדון HT

שוב, הסרטים ללא הגבלת איזורים. הבעיה היא רק ב DVD כנראה. אם משיהו צריך שם איזור זה או אחר, בהחלט אופציה.sam22 כתב:למי שיש לחץ על האזורים.Huber כתב:יותר יקר, מה ההיגיון?sam22 כתב:באנגליה
36 פאונד כולל משלוח
לא יודע לגבי כתוביות......
לדעתי זו גם גירסא מתורגמת... לא סגור על זה...
לגבי התרגום, אני בספק אבל אשמח אם ממשהו יעדכן.
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
שים לב שזו הגרסה של 16:9 ולא כמו שהבמאי התכוון שתראה את הסרט ב 1:2.35.Huber כתב:http://www.amazon.com/The-Lord-Rings-Fe ... W9QBDDVDNQ
מבצע לזמן מוגבל באמזון, מה שמוזר לי הוא למה רק על החלק השלישי סידרה מצוין שזו גרסת Extended - מישהו הצלח להבין?...
לדעתי זה פשע לחתוך ככה סרט כזה.
הגרסה "האמיתית" עולה $78.
-
Huber
- חבר במועדון HT

היה היעיל אם היית נותן לינק לגירסה "האמיתית".
-
Huber
- חבר במועדון HT

טוב לדעת. מעניין למה הוציאו 2 גירסאות זהות בכל הפרטים אך שונות ביחס