מתלבט איזו מכונת נספרסו לרכוש והיכן המחיר הטוב ביותר?
-
Authorizer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום, הייתי היום בשקם אלקטריק והתרשמתי ממגוון מכונות הנספרסו.
לפי מה שהסביר הנציג - במכונת הלטיסימה+ החלב יותר אוורירי, ובמקציפים החיצוניים הוא יוצא סמיך וגס (כמו בבית קפה - שזה מה שאני אוהב)
מצד שני, קראתי ביקורות שאומרות שהחלב במקציף הקיצוני שנמכר ע"י נספרסו לא מוקצף בצורה טובה.
למישהו יש ניסיון עם זה?
האם יש הבדל בין PIXIE ל CITIZ מלבד העובדה שבראשונה המקציף מגיע בנפרד, ובשניה הוא יושב ביחד עם המכונה על אותו משטח עבודה וחוסך לי שקע ?
המחירים בשקם אלקטריק לאחר 17% הנחה הם כאלה:
PIXIE - 1200 ש"ח
CITIZ - 1530 ש"ח
מישהו יודע האם ניתן למצוא אותן ביותר זול?
תודה מראש
לפי מה שהסביר הנציג - במכונת הלטיסימה+ החלב יותר אוורירי, ובמקציפים החיצוניים הוא יוצא סמיך וגס (כמו בבית קפה - שזה מה שאני אוהב)
מצד שני, קראתי ביקורות שאומרות שהחלב במקציף הקיצוני שנמכר ע"י נספרסו לא מוקצף בצורה טובה.
למישהו יש ניסיון עם זה?
האם יש הבדל בין PIXIE ל CITIZ מלבד העובדה שבראשונה המקציף מגיע בנפרד, ובשניה הוא יושב ביחד עם המכונה על אותו משטח עבודה וחוסך לי שקע ?
המחירים בשקם אלקטריק לאחר 17% הנחה הם כאלה:
PIXIE - 1200 ש"ח
CITIZ - 1530 ש"ח
מישהו יודע האם ניתן למצוא אותן ביותר זול?
תודה מראש
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מבחינת הקפה כל הנספרסו זהות ונבדלות רק בעיצוב.
מבחינת הקצפה - שום דבר לא נותן מה שתקבל בבית קפה. בלטיסימה הכל בא בלחיצת כפתור אבל אומרים שהקפה שם מוקצף פחות טוב מהארוצ'ינו.
תחפש מבצעים באתרי קופונים.
מבחינת הקצפה - שום דבר לא נותן מה שתקבל בבית קפה. בלטיסימה הכל בא בלחיצת כפתור אבל אומרים שהקפה שם מוקצף פחות טוב מהארוצ'ינו.
תחפש מבצעים באתרי קופונים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אני מקווה שהמחירים שציינת כוללים מקציף.
לגבי המקציף הוא לא הכי טוב כי לא ניתן לשטוף את המקציף כי הוא כולל גוף חימום
אם תציץ בשירשור הבא תקבל קצת מידע:
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... c&start=15
ציטוט שלקוח מהשרשור ע"י משתמש בשם Joha132:
"הנספרסו לוקה בחסר מאוד גדול בגלל השטיפה החלקית שניתן לבצע בו, וגם עם הזמן - פנים המכשיר (כד ההקצפה עצמו הוא המכשיר) נשרט בשטיפה ויש להזהר מאוד מאחר ושריטה קלה בטפלון תשיג לך תוצאות ממש לא נעימות (חלב יישרף, ישנה טעם, לעטים צבע.. לא סתם אומרים ששנה וחצי זה ממוצע השימוש בארוצ'ינו..)
אם אין בעיה כספית אני ממליצה לך על המקציף Twister Pro כדאי לך לעיין בשרשור שצירפתי
לגבי מחירים היום יש המון מבצעים ומכרזים באתרי מכירות לא מזמן ראיתי מבצע שווה באתר וואלה שופס על כל מכונות של נספרסו אם אני לא טועה ראיתי את המכונה פיקסי+המקציף ארוצינו ב999 ש"ח
תתחדש אירית
לגבי המקציף הוא לא הכי טוב כי לא ניתן לשטוף את המקציף כי הוא כולל גוף חימום
אם תציץ בשירשור הבא תקבל קצת מידע:
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... c&start=15
ציטוט שלקוח מהשרשור ע"י משתמש בשם Joha132:
"הנספרסו לוקה בחסר מאוד גדול בגלל השטיפה החלקית שניתן לבצע בו, וגם עם הזמן - פנים המכשיר (כד ההקצפה עצמו הוא המכשיר) נשרט בשטיפה ויש להזהר מאוד מאחר ושריטה קלה בטפלון תשיג לך תוצאות ממש לא נעימות (חלב יישרף, ישנה טעם, לעטים צבע.. לא סתם אומרים ששנה וחצי זה ממוצע השימוש בארוצ'ינו..)
אם אין בעיה כספית אני ממליצה לך על המקציף Twister Pro כדאי לך לעיין בשרשור שצירפתי
לגבי מחירים היום יש המון מבצעים ומכרזים באתרי מכירות לא מזמן ראיתי מבצע שווה באתר וואלה שופס על כל מכונות של נספרסו אם אני לא טועה ראיתי את המכונה פיקסי+המקציף ארוצינו ב999 ש"ח
תתחדש אירית
נערך לאחרונה על ידי irit24 ב 15/11/2012 10:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Authorizer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אז ניתן להבין שהמקציף החיצוני של נספרסו לא מומלץ?
אני הבנתי שבשטיפה פשוטה עם ספוג (ולא עם סקוצ') אפשר לנקות אותו.
אני הבנתי שבשטיפה פשוטה עם ספוג (ולא עם סקוצ') אפשר לנקות אותו.
הכי זול שמצאתי זה בבסט ביי. המחיר שם הוא 609 ש"ח (אני מקווה שהמבצע עדיין בתוקף)קרמריקה כתב:יקר מאוד. אתה יכול למצוא בקלות מחירים טובים יותר. נסה בחנויות כמו אלמ, בסט ביי וכו
מאיפה ההמצאה שאי אפשר לשטןף את המקציף? שוטפים עם מים וסבון כמו כל דבר. פשוט שוטפים את החלק הפנימי שבא במגע עם החלב....