הצגת כתובית 2D באופן תקין ב-3D ב-POPBOX V8

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
ocsi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609

שליחה

חבר שלי רכש מזרימדיה כדי לעקוף את המגבלה של חוסר תמיכה ב-DTS במסך 3D של LG (47LM580),הבעיה עכשיו זה הנושא של כתוביות 2D שמופיע בצורה לא תקינה,קטוע בשני הצדדים ברגע שעוברים ל-3D.הקבצים תקניים,מנוגנים היטב דרך USB של המסך,ומציג נכון את הכתוביות,רק אין תמיכה ב-DTS.
האם אני אשתמש בהמלצה של
ziv_r כתב:
עוד ועוד בתי אב כיום מכילים מסך עם תמיכה בתלת מימד. מן הראוי כי בסטרימר הבא שנרכוש תהיה תמיכה כזאת. אז תמיכה מלאה בריפים של Blu-ray בפורמט תלת מימד לא קיימת כאן, אבל מה שכן יש זה תמיכה בתכני SBS או TAB הנפוצים. התמיכה קיימת בצורה אוטומטית במידה והקובץ מכיל Header לפי הספסיפיקציות של Matroska 3D. הזיהוי של הקובץ יהיה אוטומטי ולא יצריך עבודה מצד המשתמש.

במידה ואין לכם מושג לגבי ה- Header של הקובץ, הכי פשוט זה להוסיף לשם הקובץ 3DSBS עבור תכנים מסוג Side-By-Side או 3DTAB עבור תכנים מסוג Top-And-Bottom, כנ"ל גם לגבי קובץ התרגום לסרט.

דוגמה לשמות הקבצים כפי שצריכים להקרא:

Side-By-Side
Before: Movie.mkv
After: Movie.3DSBS.mkv

Top-And-Bottom
Before: File Name.m2ts
After: File Name.3DTAB.m2ts

יש לציין כי מצב רזולוציה בהגדרות צריך להיות על Auto על מנת שהזיהוי האוטומטי יעבוד.
...
במידה ואשנה את השם הקבצים כמו שזיו הציע זה יעבוד באופן תקין,מישהו יכול לאשר לי את זה :idea:
או שפשוט ממליצים להחליף את זה למוצר אחר.
תודה מראש לעונים (b)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457

שליחה

אם אני זוכר נכון, ה- V8 מציג תרגום בצורה תקינה עבור 3D. למה שלא תנסה? זה יותר פשוט מאשר לרכוש סטרימר חדש.

ocsi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609

שליחה

אני עוד על הגדר מבחינת מסך 3D,עבר לי הדודה מהאולימפיאדה ששודרה ב-3D,ויש לי הרגשה שהולך להיות עוד ירידת מחיר,אני צריך לפחות 400HZ,מומלץ 800HZ,בגלל שידורי לווין הנחותים יותר....אז אני לא יכול לבדוק לו,ניראה מתי אני אקפוץ אליו. בינתיים הוא שינה את השמות....ללא הצלחה,זה רק מפעיל באופן אוטומטי את המסך ב-3D,הכתוביות עדיין חצויות. אמרתי לו להוריד את התוכנה 3D Subtitle,הכין כתובית חדשה בתצורה IDX/SUB כי לא ראיתי שיש תמיכה ב-SUP,והוא טוען שעדיין אותו דבר.
וואלה כזה סיוט נושא של הכתוביות ב-3D 8O 8O 8O ,הרי זה סה"כ SBS בקונטיינר MKV....ושוב פעם חוזר,אותו קובץ מנוגן בצורה תקינה מבחינת כתוביות דרך USB של המסך :עצוב: :oops:

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”