שאלה לגבי כיול

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
שם מלא: גיא
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #1 

מה משפיע על מה? הגדרות ידניות של הרמקולים (small,large,חיתוך סאב,ו eq) לפני הכיול משפיעות על תוצאות הכיול או שהכיול אמור לקבל רסיבר "בתול" ולקבוע בעצמו את התוצאה האופטימלית כולל הגדרות הגודל והחיתוך? במקרה שלי מדובר על yamaha rx-667
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17934
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

לא משנה מה תגדיר לפני , ברגע שאתה מריץ כיול ההגדרות מתקבלות בהתאם לכיול ואתה יכול לאחר מכן לשנות ידנית.

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

יואב תודה על התגובה. כך גם אני שיערתי/חשבתי/ידעתי עד השיחה עם התמיכה של אס ג'י בעקבות כיול שלא ממש "סופר" את הסאב ושם נאמר לי להגדיר את הרמקולים כגדולים ולהגדיר אקסטרא באס כדי שהסאב יישמע בכיול..נשמע לי תמוה וקצת בילבל אותי למען האמת...
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #4 

niguy כתב:יואב תודה על התגובה. כך גם אני שיערתי/חשבתי/ידעתי עד השיחה עם התמיכה של אס ג'י בעקבות כיול שלא ממש "סופר" את הסאב ושם נאמר לי להגדיר את הרמקולים כגדולים ולהגדיר אקסטרא באס כדי שהסאב יישמע בכיול..נשמע לי תמוה וקצת בילבל אותי למען האמת...
...
לדעתי תגביר את הווליום בסאב לפני הכיול. מומלץ בדרך כלל לכוון על האמצע.

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9617
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #5 

istarmini כתב:
niguy כתב:יואב תודה על התגובה. כך גם אני שיערתי/חשבתי/ידעתי עד השיחה עם התמיכה של אס ג'י בעקבות כיול שלא ממש "סופר" את הסאב ושם נאמר לי להגדיר את הרמקולים כגדולים ולהגדיר אקסטרא באס כדי שהסאב יישמע בכיול..נשמע לי תמוה וקצת בילבל אותי למען האמת...
...
...
יואב אם הוא יגביר את הווליום של הסאב לפני הכיול הוא יקבל ההיפך....
הכיול עוד יותר ינמיך את הסאב....
הנמך אותו קצת לפני כיול ותקבל הגבהה קצת מלאכותית אך כנראה מתבקשת...
ואז החזר אותו לאמצע החוגה...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #6 

ADICT כתב:
istarmini כתב:
...
...
יואב אם הוא יגביר את הווליום של הסאב לפני הכיול הוא יקבל ההיפך....
הכיול עוד יותר ינמיך את הסאב....
הנמך אותו קצת לפני כיול ותקבל הגבהה קצת מלאכותית אך כנראה מתבקשת...
ואז החזר אותו לאמצע החוגה...
...
שלומי לא הבנתי אותך

ממה שהבנתי ממנו הכיול לא מזהה את הסאב. עכשיו ,אתה אומר ,תנמיך אותו ואז הוא יגביר בקומבינה? :lol: הוא לא מזהה אותו אז מה הוא אמור להגביר , פינוקיו? :lol:

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

חבר'ה כדי לעשות קצת סדר הנה השתלשלות המאורעות בשרשור שפתחתי לפני כשבוע. מקווה שההדבקה יצאה טוב דרך האפליקצייה בטאבלט
http://www.hometheater.co.il/vt178059

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”