שאלה לגבי כיול
-
niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
מה משפיע על מה? הגדרות ידניות של הרמקולים (small,large,חיתוך סאב,ו eq) לפני הכיול משפיעות על תוצאות הכיול או שהכיול אמור לקבל רסיבר "בתול" ולקבוע בעצמו את התוצאה האופטימלית כולל הגדרות הגודל והחיתוך? במקרה שלי מדובר על yamaha rx-667
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17934
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לא משנה מה תגדיר לפני , ברגע שאתה מריץ כיול ההגדרות מתקבלות בהתאם לכיול ואתה יכול לאחר מכן לשנות ידנית.
-
niguy
-
- חבר פעיל מאוד

יואב תודה על התגובה. כך גם אני שיערתי/חשבתי/ידעתי עד השיחה עם התמיכה של אס ג'י בעקבות כיול שלא ממש "סופר" את הסאב ושם נאמר לי להגדיר את הרמקולים כגדולים ולהגדיר אקסטרא באס כדי שהסאב יישמע בכיול..נשמע לי תמוה וקצת בילבל אותי למען האמת...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לדעתי תגביר את הווליום בסאב לפני הכיול. מומלץ בדרך כלל לכוון על האמצע.niguy כתב:יואב תודה על התגובה. כך גם אני שיערתי/חשבתי/ידעתי עד השיחה עם התמיכה של אס ג'י בעקבות כיול שלא ממש "סופר" את הסאב ושם נאמר לי להגדיר את הרמקולים כגדולים ולהגדיר אקסטרא באס כדי שהסאב יישמע בכיול..נשמע לי תמוה וקצת בילבל אותי למען האמת......
יואב אם הוא יגביר את הווליום של הסאב לפני הכיול הוא יקבל ההיפך....istarmini כתב:לדעתי תגביר את הווליום בסאב לפני הכיול. מומלץ בדרך כלל לכוון על האמצע.niguy כתב:יואב תודה על התגובה. כך גם אני שיערתי/חשבתי/ידעתי עד השיחה עם התמיכה של אס ג'י בעקבות כיול שלא ממש "סופר" את הסאב ושם נאמר לי להגדיר את הרמקולים כגדולים ולהגדיר אקסטרא באס כדי שהסאב יישמע בכיול..נשמע לי תמוה וקצת בילבל אותי למען האמת.........
הכיול עוד יותר ינמיך את הסאב....
הנמך אותו קצת לפני כיול ותקבל הגבהה קצת מלאכותית אך כנראה מתבקשת...
ואז החזר אותו לאמצע החוגה...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

שלומי לא הבנתי אותךADICT כתב:יואב אם הוא יגביר את הווליום של הסאב לפני הכיול הוא יקבל ההיפך....istarmini כתב:לדעתי תגביר את הווליום בסאב לפני הכיול. מומלץ בדרך כלל לכוון על האמצע.niguy כתב:יואב תודה על התגובה. כך גם אני שיערתי/חשבתי/ידעתי עד השיחה עם התמיכה של אס ג'י בעקבות כיול שלא ממש "סופר" את הסאב ושם נאמר לי להגדיר את הרמקולים כגדולים ולהגדיר אקסטרא באס כדי שהסאב יישמע בכיול..נשמע לי תמוה וקצת בילבל אותי למען האמת.........
הכיול עוד יותר ינמיך את הסאב....
הנמך אותו קצת לפני כיול ותקבל הגבהה קצת מלאכותית אך כנראה מתבקשת...
ואז החזר אותו לאמצע החוגה......
ממה שהבנתי ממנו הכיול לא מזהה את הסאב. עכשיו ,אתה אומר ,תנמיך אותו ואז הוא יגביר בקומבינה?
-
niguy
-
- חבר פעיל מאוד

חבר'ה כדי לעשות קצת סדר הנה השתלשלות המאורעות בשרשור שפתחתי לפני כשבוע. מקווה שההדבקה יצאה טוב דרך האפליקצייה בטאבלט
http://www.hometheater.co.il/vt178059
http://www.hometheater.co.il/vt178059