המלצה לנתב אלחוטי
שלום לכולם
נתחיל בזה שאני לא מבין בזה כלום, לכן אשמח להמלצות.
אני מחובר לאינטרנט דרך מודם מוטורולה השייך להוט וחייגן של 012. המהירות היא 5MB.
אני צריך ראוטר רק בכדי לחבר מחשב נייד אחד באופן אלחוטי ומחשב נייח בחיבור קווי. אני לא מעביר קבצים או משהו בין המחשבים, רק גולש עם המחשב נייד ברחבי הבית, ולפעמים עם הגלקסי. אז אני מאמין שאני צריך משהו פשוט ואמין שיעשה את העבודה.
עד עכשיו היה לי dlink dir300 שעשה את עבודתו נאמנה, עד שכנראה יציאת האינטרנט בו נשרפה(כך אמרו לי ב-012) כי הוא לא מגיב עם החייגן (הנורה סטטוס לא נדלקת).
התקציב הוא הכי זול שניתן למצוא לדרישות. אבל כמובן שיהיה אמין וללא בעיות כגון ניתוקים.
אני לא מבין איזה מהירות אני צריך לראוטר? ראיתי שיש 56/150/300 .... בהתחשב בעובדה שהמהירות גלישה היא 5M.
סליחה על החפירה ותודה רבה.
נתחיל בזה שאני לא מבין בזה כלום, לכן אשמח להמלצות.
אני מחובר לאינטרנט דרך מודם מוטורולה השייך להוט וחייגן של 012. המהירות היא 5MB.
אני צריך ראוטר רק בכדי לחבר מחשב נייד אחד באופן אלחוטי ומחשב נייח בחיבור קווי. אני לא מעביר קבצים או משהו בין המחשבים, רק גולש עם המחשב נייד ברחבי הבית, ולפעמים עם הגלקסי. אז אני מאמין שאני צריך משהו פשוט ואמין שיעשה את העבודה.
עד עכשיו היה לי dlink dir300 שעשה את עבודתו נאמנה, עד שכנראה יציאת האינטרנט בו נשרפה(כך אמרו לי ב-012) כי הוא לא מגיב עם החייגן (הנורה סטטוס לא נדלקת).
התקציב הוא הכי זול שניתן למצוא לדרישות. אבל כמובן שיהיה אמין וללא בעיות כגון ניתוקים.
אני לא מבין איזה מהירות אני צריך לראוטר? ראיתי שיש 56/150/300 .... בהתחשב בעובדה שהמהירות גלישה היא 5M.
סליחה על החפירה ותודה רבה.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
כולם יעבדו ברשת הכבלים עם חייגן. קח בחשבון שאלה דגמים חלשים יחסית שיתאימו למהירות של 5M ולטווח אלחוטי לא גדול במיוחד.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 538 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
אני לא יכול להעיד לגבי יכולות אלחוטיות או 'בעיות' של הדגמים שרשמת אך נראה שהם עומדים בדרישותיך.
אגב, לדעתי כולל מהירויות של יותר מ5 מגה, אינני מבין מהיכן הנתון של NetCHIEF....אך אלו אכן אינם דגמים חזקים.
דורון.
אגב, לדעתי כולל מהירויות של יותר מ5 מגה, אינני מבין מהיכן הנתון של NetCHIEF....אך אלו אכן אינם דגמים חזקים.
דורון.
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 538 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
אני לא מומחה ספציפית לתחום הנתבים הבייתיים אבל אני בספק שיש נתב שתומך בWifi בתקן n אבל לא תומך ב12 מגה אינטרנט...
לדעתי כל אחד מהשלושה יעשה את העבודה, בהסתייגות מנושא טווח האלחוט אותו אינני מכיר.
דורון.
לדעתי כל אחד מהשלושה יעשה את העבודה, בהסתייגות מנושא טווח האלחוט אותו אינני מכיר.
דורון.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
כנראה שלא הסברתי את עצמי היטב. הנתבים הללו יתאימו למהירות 5M וגם ליותר מכך . מה שיהיה מוגבל הוא הטווח האלחוטי - בסדרת ה-700 יש רק אנטנה אחת - כלומר אין MIMO ואין תמיכה מלאה במהירות של תקן N. ל-841 יש שתי אנטנות - כלומר הוא תומך ב-N ובמהירות 300Mbps אבל אם נדרש כיסוי אלחוטי טוב יותר, עדיף נתב עם 3 אנטנות כמו ה-941.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.