אבקש חוו"ד על 47LS570Y SMART LG

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
jacobbor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי
אני שוקל רכישת 47LS570Y SMART LG. האם למי מכם המלצות או הערות ?
תודה מראש !

דונגל
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

הי jacobbor,
לפני כחודש רכשתי את ה42LS460Y שזה נראה לי דגם מסדרה ישנה יותר ממה שאתה מעוניין לרכוש.
המסך עצמו בעיצוב דק ויוקרתי, התמונה לפי דעתי הייתה מושלמת: חדה מאוד וצבעים חיים.
הבעיה היחידה היא שרכשתי את הטלוזיה בעיקר לצפיה בסרטי 720/1080P ולצערי נתקלתי בבעיה שלא ידעתי לפני כן שהמסך לא קורא פורמט סאונד שנקרא: DTS.
מבחינתי זה היה קריטי כיוון שקיבלתי הרבה מאו סרטים מחברים וכולם היו עם הפורמט הזה, כך שכל סרט שרציתי לצפות היה ללא שמע.
יש אפשרות לחבר את המסך לרסיבר או מכשיר אחר שקורא את הפורמט ובנוסף הבנתי שיש כל מיני תוכנות שניתן להמיר את הקובץ מDTS ולפורמט אחר שהמסך יודע לקרוא.
הבעיה שאין לי רסיבר (ואחרי שרכשתי מסך כזה גם אין לי כסף לקנות אחד :)) ובטח שאין לי כוח להמיר כל סרט שיש לי לפורמט אחר.
בנוסף מומלץ שתקח בחשבון שהשירות של LG אחד הגרועים שנתקלתי בחיים שלי. אפילו בHOT עונים מהר יותר מהם. זמני ההמתנה שלהם בסביבות ה20-30 דק'. בסופו של דבר שלא התייאשתי, הם לא ידעו לענות לי על שאלות טכניות בטלפון ושלחו לי טכנאי הביתה.
בשביל שיגיע אלי טכנאי הייתי צריך לקחת חצי יום חופש מהעבודה (הזמנים שלהם זה בין 9:00-13:00 או 13:00-17:00). הטכנאי שהגיע אלי הביתה לבדוק את ה"בעיה" של הטלויזיה לא היה שמץ של מושג טכני מה הבעיה וגם דברים פשוטים יותר ששאלתי קיבלתי תשובות לא מקצועיות בכלל.

זאת ההתרשמות שלי מהמסך של LG. אם נושא הDTS והשירות משנים לך, כדאי שתקח את זה בחשבון לפני רכישת המסך.
שיהיה בהצלחה.

jacobbor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

רוב תודות !!!
עזרת לי להחליט לברוח מהדגם הזה.
האם סמסונג 6200 עדיף ?
ושוב תודה.

דונגל
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

הייי,
אני לא מכיר את הדגם הזה, אבל תבדוק כאן בפורום מה החבר'ה אומרים. יש כאן אנשים מקצועיים שיכולים מאוד לעזור.
אני רכשתי לפני מספר ימים את הסמסונג D5500.
באופן אישי הלכתי על סמסונג אחרי הבעיה שהייתה לי עם LG כי הבנתי שהיא עונה על כל הצרכים שלי.
לא היה לי יותר מידי זמן לצפות בטלוויזיה מהיום שקניתי אותה, אבל הדבר הראשון שבדקתי הוא שהיא אכן קוראת את הפורמט של הDTS. מעולם לא שמחתי כל כך לשמוע סאונד בסרט...
ממה שידוע לי סמסונג מייצרת טלוויזיות טובות, אני ממליץ לפני הקנייה לנסות ולדלות כמה שיותר מידע על הטלוויזיה והכי חשוב ללכת לחנות ולראות את המסך לפני שאתה קונה.
אתה יכול גם להביא איתך דיסק און קי עם סרט מהבית בשביל להתרשם.

תצליח

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”