אפליקציית SMART VIEW לסמסונג גלאקסי 3

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
amihis100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
גיליתי שיש אפליקציה מקסימה בשם SMART VIEW לטלפונים של גלאקסי 2.
האפליקציה מאפשרת לראות את הערוץ שרואים בטלויזיה במקביל גם על מסך הטלפון,שזה רעיון נפלא,
אפשר לשכב במיטה בחדר ולראות מה שמוקרן בסלון !

הבעיה הגדולה היא שמשום מה דווקא בגלאקסי 3 המתקדם יותר,האפליקציה הנ"ל לא זמינה ולא פועלת !
האם אתם מכירים אפליקציה אחרת שדרכה ניתן לבצע אופציה זאת ובנוסף מחפש אפליקציה שמאפשרת לראות על הסמרט טיוי -(46D5500 את אתרי האינטרנט בהם אני גולש דרך הגלאקסי .

אודה מאוד לתשובות שיישפרו משמעותית את איכות חיי :D

asafh5
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

imediashare אפליקציה מצוינת רכשתי את המלאה ,נותנת לצפות בוידאו מאתרים וכמובן קבצים שעל המכשיר

amihis100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

הי,
יש מצב שמצאתי משהו....
http://androidandme.com/2012/09/news/ga ... s-display/
צריך לבדוק אם זה אכן עובד בגלקסי 3 ומאפשר לשדר בוויירלס את מה שאנחנו רואים על הטלפון ישירות לטלוויזיה.

עדיין מחפש בנרות את האופציה ההפוכה שמאפשרת לראות את מה שרואים בטלווזיה על הטלפון.........

maor_az
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

היי לידיעתך האפליקציה SMART VIEW בכל מקרה תומכת רק במסכים מסדרות 7 + 8 + 9 . המסך שברשותך לא יעבוד עם האפליקציה.

amihis100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אוי איזה אכזבה,אני קראתי שמסכים משנת 2011 -2012 אמורים לעבוד עם האפליקציה...אבל אם אתה אומר שלא,אז אני יורד מהנושא )-:

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #6 

amihis100 כתב:שלום לכולם,
גיליתי שיש אפליקציה מקסימה בשם SMART VIEW לטלפונים של גלאקסי 2.
האפליקציה מאפשרת לראות את הערוץ שרואים בטלויזיה במקביל גם על מסך הטלפון,שזה רעיון נפלא,
אפשר לשכב במיטה בחדר ולראות מה שמוקרן בסלון !

הבעיה הגדולה היא שמשום מה דווקא בגלאקסי 3 המתקדם יותר,האפליקציה הנ"ל לא זמינה ולא פועלת !
האם אתם מכירים אפליקציה אחרת שדרכה ניתן לבצע אופציה זאת ובנוסף מחפש אפליקציה שמאפשרת לראות על הסמרט טיוי -(46D5500 את אתרי האינטרנט בהם אני גולש דרך הגלאקסי .

אודה מאוד לתשובות שיישפרו משמעותית את איכות חיי :D
...
זה אמור לעבוד גם עם מסכים שהם לא של סמסונג?
כי לי יש מסך פנסוניק עם ויירלס מ-2012. יש סיכוי שזה אמור לעבוד גם עם מסך כזה? איך נקראת האפליקציה שאתה עושה בה שימוש היום?
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

amihis100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

לפי מה שאני יודע זה עובד רק על מסך סמסונג אבל שווה לנסות.אצלי כיום עובדת האפליקציה SMART VIEW אבל היא עובדת רק באופן חלקי היא מחליפה את השלט רחוק של הטלויזיה..אבל הבאסה זה שכל הקטע של העברת התמונה מה טיוי לטלפון לא עובד

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”