ספריית FLAC
הזמנתי סטרימר חדש - Pioneer N-50, ואני מעוניין להמיר את ספריית הדיסקים שלי לפורמט FLAC. אודה לכם על המלצותיכם:
1. קידוד - איזו תוכנה אמינה ופשוטה? אילו פרמטרים (סגנון, מלחין, מבצע וכו') אפשר להזין ואיך? כשכל המידע על הדיסקים קיים ברשת, אולי ישנה תוכנה שעושה את כל העבודה חוץ מלהחליף את הדיסקים בכונן?
2. איחסון - איך הכי כדאי לסדר את הספרייה? הסטרימר הזה הוא לאודיו בלבד ועובד בלי מסך חיצוני, כך שהחלוקה צריכה להיות פשוטה וברורה. האם יש מקום לשיגעון שלי לסדר את המוזיקה לפי שנת הלידה של המלחינים?
תודה רבה, סזר
1. קידוד - איזו תוכנה אמינה ופשוטה? אילו פרמטרים (סגנון, מלחין, מבצע וכו') אפשר להזין ואיך? כשכל המידע על הדיסקים קיים ברשת, אולי ישנה תוכנה שעושה את כל העבודה חוץ מלהחליף את הדיסקים בכונן?
2. איחסון - איך הכי כדאי לסדר את הספרייה? הסטרימר הזה הוא לאודיו בלבד ועובד בלי מסך חיצוני, כך שהחלוקה צריכה להיות פשוטה וברורה. האם יש מקום לשיגעון שלי לסדר את המוזיקה לפי שנת הלידה של המלחינים?
תודה רבה, סזר
אם אין תצוגה, אתה מתכוון לזכור מתי נולד כל מלחין?
מה גם שאם אלבום הוא קומפילציה אתה לא תצא מזה..גם מיון לפי ז'אנר בעייתי מהסיבה שלא כל אמן יושב על אחד ספציפי ואלבום יכול להיות מוגדר ליותר
מז'אנר אחד.
לדעתי הסדר הכי קל הוא A-Z כאשר מתחת לכל תיקיית אמן יש את האלבומים שלו..אצלי לפחות זה עובד מצוין על ספרייה ענקית של כמעט 2 ג'יגה.
מה גם שאם אלבום הוא קומפילציה אתה לא תצא מזה..גם מיון לפי ז'אנר בעייתי מהסיבה שלא כל אמן יושב על אחד ספציפי ואלבום יכול להיות מוגדר ליותר
מז'אנר אחד.
לדעתי הסדר הכי קל הוא A-Z כאשר מתחת לכל תיקיית אמן יש את האלבומים שלו..אצלי לפחות זה עובד מצוין על ספרייה ענקית של כמעט 2 ג'יגה.
I dont wanna get Daewoo on my hands..
יש מסך קטן.yanivb6 כתב:אם אין תצוגה, אתה מתכוון לזכור מתי נולד כל מלחין?![]()
מז'אנר אחד.
לדעתי הסדר הכי קל הוא A-Z כאשר מתחת לכל תיקיית אמן יש את האלבומים שלו..אצלי לפחות זה עובד מצוין על ספרייה ענקית של כמעט 2 ג'יגה....
אבל איך לקודד?
עבור אלבומי אוסף יש את השדה Album Artist (להבדיל מהשדה- Artist): שמים ב- Album Artist ערך כמו Various Artists ובשדה Artist את המבצע של השיר כך שלכל שיר באוסף יש מבצע אחר אבל לכולם ה- Album Artist זהה.yanivb6 כתב:אם אין תצוגה, אתה מתכוון לזכור מתי נולד כל מלחין?![]()
מה גם שאם אלבום הוא קומפילציה אתה לא תצא מזה..גם מיון לפי ז'אנר בעייתי מהסיבה שלא כל אמן יושב על אחד ספציפי ואלבום יכול להיות מוגדר ליותר מז'אנר אחד....
יש נגנים שתומכים במספר ערכים לאותו שדה (ל- PC, לדוגמא, MediaMonkey) ואז אתה יכול להזין מספר ז'אנרים או מבצעים בשדה המתאים והאלבום יופיע במקומות המתאימים. השאלה אם זה נתמך בנגן שלך או לא.
אם הבנתי נכון שיש לך אוסף של מוזיקה קלאסית - אז למוזיקה קלאסית זה קצת יותר סיפור. יש כל מיני שיטות תיוג, יש שדות מיוחדים למלחין וכו' - אבל זה תלוי במה שהנגן תומך ובנוסף זה תלוי בהעדפות שלך (אלבומים שמכילים מספר יצירות - אתה רוצה לארגן לפי האלבום? או "לפרק" את האלבום ולארגן לפי היוצרים/יצירות? או אולי לפי המבצעים/סולנים/מנצחים/תזמורות?)
2 ג'יגה זה ענקי? אתה לא רציני.yanivb6 כתב:לדעתי הסדר הכי קל הוא A-Z כאשר מתחת לכל תיקיית אמן יש את האלבומים שלו..אצלי לפחות זה עובד מצוין על ספרייה ענקית של כמעט 2 ג'יגה....
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
2 ג׳יגה זה ענקי ? בFlac זה בערך 3 אלבומים...
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- ShayDovrat
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לקידוד הכי אמיתי ומדוייק שאני מכיר - תוכנת EAC ויש לעבור טוב טוב על כל ההגדרות לפני שאתה מתחיל.
עם ההגדרות הנכונות תוכל להעתיק את הדיסקים ולמשוך את הנתונים שאתה מחפש (מטא-דאטא) באופן כמעט אוטומטי, ומה שנשאר זה רק להחליף דיסק...
http://www.exactaudiocopy.de/en/index.p ... /download/
בהצלחה
עם ההגדרות הנכונות תוכל להעתיק את הדיסקים ולמשוך את הנתונים שאתה מחפש (מטא-דאטא) באופן כמעט אוטומטי, ומה שנשאר זה רק להחליף דיסק...
http://www.exactaudiocopy.de/en/index.p ... /download/
בהצלחה