שלום לכולם
אני חדש בפורום והתחדשתי במכונת קפה גאגגיה קלאסיק ,השאלה שלי למומחים בפורום היא כזאת לאחר מילוי הסלסלה בקפה טחון והדלקתי את המכונה הקפה התחיל להשפריץ לכל עבר,לאחר שיחה עם בחור באמיגו הוא אמר לי שבגלל שחסר המגביר קרמה זה קורה לי, מי יודע משהו בעניין ?משהו לא נכון שאני עושה?
אשמח מאוד לעזרה ערב טוב לכלולם
אשמח מאוד לעזרה ערב טוב לכלולם
להגיד שהקפה משפריץ בגלל שחסר המגביר קרמה , זה קצת מגוחך.
אחד האפקטים של מגביר קרמה, תוך כדי שהוא רוצח לך את המנה, זה שהוא מייצב את קצב הזרימה. אז זה יפתור לך את הבעיה אבל פגע לך קשות בקפה.
אם תרצה שנבין באמת מה קורה אצלך כדאי שתצלם ותעלה. ניחוש פראי, אתה משתמש בקפה טחון גס ועם טמפר מפלסטיק, אולי גם משתמש במעט מידי קפה, והמים לא ממצים את הקפה אלא פשוט עוברים דרכו.
אחד האפקטים של מגביר קרמה, תוך כדי שהוא רוצח לך את המנה, זה שהוא מייצב את קצב הזרימה. אז זה יפתור לך את הבעיה אבל פגע לך קשות בקפה.
אם תרצה שנבין באמת מה קורה אצלך כדאי שתצלם ותעלה. ניחוש פראי, אתה משתמש בקפה טחון גס ועם טמפר מפלסטיק, אולי גם משתמש במעט מידי קפה, והמים לא ממצים את הקפה אלא פשוט עוברים דרכו.
what's next?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מגביר קרמה בונה לחץ בסלסלה לכל הכיוונים ולא רק מלמעלה למטה כמו שצריך - אם שמים הרבה קפה אז הוא יכול לגרום ליותר בעיות.
עדיף להחליף לסלסלה רגילה ומטחנה - דרגת כניסה למטחנה היא קונית 38 מ"מ כמו אסקסו איימיני או גראף
עדיף להחליף לסלסלה רגילה ומטחנה - דרגת כניסה למטחנה היא קונית 38 מ"מ כמו אסקסו איימיני או גראף
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
לא פעם ראשונה שאני נתקל במקרה ש"בחור מאמיגו אומר שטויות שפשוט מעצבן לקרוא אותן"yhgay כתב:,לאחר שיחה עם בחור באמיגו הוא אמר לי שבגלל שחסר המגביר קרמה זה קורה לי,...
איזה בחורים חסרי הבנה מעסיקים שם לעזאזל?
האמת שעד שלא הייתי בחנות וראיתי עם מה הם צריכים להתמודד לא הבנתי את זה בעצמיshlomyga כתב:לא פעם ראשונה שאני נתקל במקרה ש"בחור מאמיגו אומר שטויות שפשוט מעצבן לקרוא אותן"yhgay כתב:,לאחר שיחה עם בחור באמיגו הוא אמר לי שבגלל שחסר המגביר קרמה זה קורה לי,...
איזה בחורים חסרי הבנה מעסיקים שם לעזאזל?...
בעקרון כשפונים למכנה המשותף הנמוך ביותר צריך לתת תשובה שתמיד תעבוד
התשובה הנכונה היא "תרכוש מטחנה" וזאת בעיה כשמחיר כניסה למטחנת אספרסו מגרד אלף שח - הלקוח חושב שעובדים עליו ומנסים לדחוף לו דברים שהוא לא צריך. בקופיטיים למשל ראיתי ששומרים ללקוחות את הזכות לרכוש מטחנות איימיני ב 600 שח (שזה כמעט מחיר עלות) ולא מחייבים אותו לרכוש באותו הרגע כסט עם מכונה, בדיוק מסיבה זו.