תוכנה קטנה (ופשוטה) שכתבתי לניהול תחנות RDP / VNC
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
היה נראה לי הכי הגיוני לפרסם כאן:
מדובר בתוכנה שמאפשרת לשמור רשימת תחנות שאליהם מעוניינים להתחבר ב RDP או VNC ובקליק פשוט להתחבר אליהם. כמובן שהתוכנה מאפשרת התחברות ליותר מתחנה אחת בו זמנית.
ההגדרה מאוד פשוטה - כפתור ימני על השטח הריק בצד שמאל ונפתח תפריט שמאפשר הוספת תחנה חדשה.
לכל תחנה אפשר להגדיר את ברירת המחדל - כלומר, איזה פרוטוקול להפעיל כמקליקים פעמיים על שם התחנה (Double Click).
כפתור ימני על שם התחנה פותח תפריט שמאפשר עריכה, מחיקה או פתיחה של פרוטוקול ספציפי.
אמנם יש לא מעט תוכנות שעושות את זה טוב יותר, אבל אני העדפתי את הפשטות וחשבתי שאולי גם פה אנשים יעדיפו.
אשמח לשמוע על באגים או תוספות. המטרה היא לשמור את התוכנה פשוטה, אבל אם יהיו רעיונות מעניינים אני אוסיף בשמחה.
מוזמנים להוריד מכאן: http://code.google.com/p/remote-manager/downloads/list
מדובר בתוכנה שמאפשרת לשמור רשימת תחנות שאליהם מעוניינים להתחבר ב RDP או VNC ובקליק פשוט להתחבר אליהם. כמובן שהתוכנה מאפשרת התחברות ליותר מתחנה אחת בו זמנית.
ההגדרה מאוד פשוטה - כפתור ימני על השטח הריק בצד שמאל ונפתח תפריט שמאפשר הוספת תחנה חדשה.
לכל תחנה אפשר להגדיר את ברירת המחדל - כלומר, איזה פרוטוקול להפעיל כמקליקים פעמיים על שם התחנה (Double Click).
כפתור ימני על שם התחנה פותח תפריט שמאפשר עריכה, מחיקה או פתיחה של פרוטוקול ספציפי.
אמנם יש לא מעט תוכנות שעושות את זה טוב יותר, אבל אני העדפתי את הפשטות וחשבתי שאולי גם פה אנשים יעדיפו.
אשמח לשמוע על באגים או תוספות. המטרה היא לשמור את התוכנה פשוטה, אבל אם יהיו רעיונות מעניינים אני אוסיף בשמחה.
מוזמנים להוריד מכאן: http://code.google.com/p/remote-manager/downloads/list
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46406
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

בדיוק בגלל זה. 
אני אוסיף את היכולת לשנות פורט.
אני אוסיף את היכולת לשנות פורט.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

עודכן.
לפני שמתקינים את הגרסה החדשה יש צורך להסיר את הגרסה הישנה (קובץ ההגדרות ישמר).
לפני שמתקינים את הגרסה החדשה יש צורך להסיר את הגרסה הישנה (קובץ ההגדרות ישמר).
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

שכחתי להוסיף קודם - אפשר להשאיר את הפורט ריק ואז התוכנה תשתמש בפורט הדיפולטי.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

כן. וגם את Terminals ואת mRemote על גלגוליו השונים. תוכנות מצויינות, אבל עמוסות מאוד.
כמו שכבר כתבתי - המטרה של התוכנה שפיתחתי היא להיות פשוטה להפעלה והגדרה.
לפחות אצלנו במשרד רוב המשתמשים חיפשו משהו פשוט ולא אהבו את המורכבות של התוכנות האחרות ולכן פיתחתי את התוכנה.
עוד הערה למשתמשים בתוכנה: RDP משתמש בברירת מחדל ב Console Session. (אוכל להוסיף יכולת לשנות אם יהיה ביקוש)
כמו שכבר כתבתי - המטרה של התוכנה שפיתחתי היא להיות פשוטה להפעלה והגדרה.
לפחות אצלנו במשרד רוב המשתמשים חיפשו משהו פשוט ולא אהבו את המורכבות של התוכנות האחרות ולכן פיתחתי את התוכנה.
עוד הערה למשתמשים בתוכנה: RDP משתמש בברירת מחדל ב Console Session. (אוכל להוסיף יכולת לשנות אם יהיה ביקוש)