ממיר ANDROID משולב עידן פלוס רץ על XBMC
-
Sharon-AnonaTV
- עוסק בתחום

- תגובות: 54
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום חברים
אני לומד את עולם ה XBMC וממש נלהב.
יש לי ממיר android שמריץ XBMC ועובד ממש יפה
כרגע - הצפייה מעידן פלוס וההקלטות היא דרך תוכנה אחרת
שאלתי היא: הם יש תוסף XBMC שיכול להציג עידן פלוס משולב הקלטות ?
ראיתי שיש ממשק לוח שידורים מדנמרק מאוד יפה - האם יש משהו כזה בעברית ?
אשמח לשמוע על תוספות מומלצים !
בברכה
שרון מלכיאל
אני לומד את עולם ה XBMC וממש נלהב.
יש לי ממיר android שמריץ XBMC ועובד ממש יפה
כרגע - הצפייה מעידן פלוס וההקלטות היא דרך תוכנה אחרת
שאלתי היא: הם יש תוסף XBMC שיכול להציג עידן פלוס משולב הקלטות ?
ראיתי שיש ממשק לוח שידורים מדנמרק מאוד יפה - האם יש משהו כזה בעברית ?
אשמח לשמוע על תוספות מומלצים !
בברכה
שרון מלכיאל
ממיר אנונה HD משלב ערוצי DTT משולס IPTV. בממשק אופנתי בשילוב ערוצי VOD ו LIVE בתשלום ללא התחייבות
ממיר android? מה זה?
אתה צריך מקלט עידן+, יש כזה גם ב-USB.
ל-XBMC יש (בגירסאות מיוחדות והחל מהגירסא החדשה שיוצאת אוטוטו) תמיכה ב-Live TV אבל הדבר מצריך התממשקות ל-Backend שיודע לקלוט את השידורים, לשמור אותם על הדיסק וכו')
תקרא קצת כאן:
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=PVR
אתה צריך מקלט עידן+, יש כזה גם ב-USB.
ל-XBMC יש (בגירסאות מיוחדות והחל מהגירסא החדשה שיוצאת אוטוטו) תמיכה ב-Live TV אבל הדבר מצריך התממשקות ל-Backend שיודע לקלוט את השידורים, לשמור אותם על הדיסק וכו')
תקרא קצת כאן:
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=PVR
-
Sharon-AnonaTV
- עוסק בתחום

היי
זה ממיר אנדרואיד משולב - יש לו טיונר פנימי
מתי גרסה 12 יוצאת ?
זה ממיר אנדרואיד משולב - יש לו טיונר פנימי
מתי גרסה 12 יוצאת ?
ממיר אנונה HD משלב ערוצי DTT משולס IPTV. בממשק אופנתי בשילוב ערוצי VOD ו LIVE בתשלום ללא התחייבות
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
לא יודע עד כמה ממיר מבוסס אנדרואיד שווה משהו ויציב..
חבל על הכסף.
היום ניתן לקנות ממיר בנפרד בעלות של 120+ שקלים עם עברית ויכולת הקלטה ולהוסיף לכל היותר מהצד איזה MK802II שעולה עוד 200 בקושי.. אם ממש חשוב האנדרואיד...
אין שחרור רשמי של XBMC לסביבת אנדרואיד יש רק לא רשמי שמלווה בהמון באגים וחסר יכולות.
גם אם תצליח להתקין איזה תוסף עליו.. ספק שהתוסף יעבוד לך פיקס במצב הנתון.
שמור על כספך שרון היקר שלא תתקע חלילה עם עוד ממיר לא שמיש ומלא באגים
חבל על הכסף.
היום ניתן לקנות ממיר בנפרד בעלות של 120+ שקלים עם עברית ויכולת הקלטה ולהוסיף לכל היותר מהצד איזה MK802II שעולה עוד 200 בקושי.. אם ממש חשוב האנדרואיד...
אין שחרור רשמי של XBMC לסביבת אנדרואיד יש רק לא רשמי שמלווה בהמון באגים וחסר יכולות.
גם אם תצליח להתקין איזה תוסף עליו.. ספק שהתוסף יעבוד לך פיקס במצב הנתון.
שמור על כספך שרון היקר שלא תתקע חלילה עם עוד ממיר לא שמיש ומלא באגים
-
Sharon-AnonaTV
- עוסק בתחום

שלום בני
תודה על התשובה הכנה.
אני משלב תוכנת XBMC עבור יכולות הסטרימר ביחד עם LAUNCHER חדש שמנהל את ערוצי עידן פלוס ואפליקציות נוספות
בעתיד - כשגרסה 12 בצא - נחבר את הכל יחד.
מה אתה חושב על זה ?
תודה על התשובה הכנה.
אני משלב תוכנת XBMC עבור יכולות הסטרימר ביחד עם LAUNCHER חדש שמנהל את ערוצי עידן פלוס ואפליקציות נוספות
בעתיד - כשגרסה 12 בצא - נחבר את הכל יחד.
מה אתה חושב על זה ?
- benny123
- חבר מכור קשה

אני חושב שאנדרואיד רחוקה מלהיות סביבה יציבה למה שאתה שואף. ממיר (מיני מחשב) מבוסס לינוקס הינו פתוח להכל מהכל, קצת יותר יקר אבל עם מגוון אפשרויות זה מספק חווית משתמש שונה לחלוטין. מעבר לכך בימים אלו ממש הצלחתי לגרום לסטרימר מבוסס לינוקס הידוע בשם אקסטרימר לפענח כתובות mms/http/rtmp/rtsp והמחיר של הסטרימר חדש הינו 400 שקלים ברשת באג, יותר מזה לא צריך! ויש ממשק ממש נוח ויפה שאני משכתב מחדש כדי שיפגע בטעם הישראלי 
-
Sharon-AnonaTV
- עוסק בתחום

בני - אין היום אף מוצר יציב שעובד באופן מושלם...
אשמח להיפגש ואולי ליצור גרסה מושלמת ל XBMC התואמת את השוק הישראלי מבוססת ANDROID
0544563661
אשמח להיפגש ואולי ליצור גרסה מושלמת ל XBMC התואמת את השוק הישראלי מבוססת ANDROID
0544563661
- benny123
- חבר מכור קשה

Sharon-AnonaTV
אני אישית לא מפתח אלא חובבן בתחום, אני יודע לוקח תכנים קיימים ומשנה אותם בהתאם לצרכיי ולצרכיי החברים.
זה מה שאני כרגע עושה על תוסף לאקסטרימר שנמצא כיציב ביותר בסביבת עבודה לינוקס.
אני גם מאמין והיו דיבורים על זה בעבר שאם אפשר לקמפל דרייברים לדונגל DTT גם -DVBT יהיה באקסטרימר דור 1
יש גישה לטרמינל רק צריך את הידע ואת הכוח לעבוד...
בין כה וכה בחבילה הנוכחית שלי אני העליתי חבילת DTT הכוללת את ערוצי 2/10/9/24/קניות/כנסת אז לא יודע אם צריך גם דונגל..
אני מציע לך לקרוא חוות דעת על ה-Xtreamer
אתה תווכח לדעת כי המוצר מאוד מאוד יציב, הוא מספק צפייה במגוון תכנים מהרשת הביתית ובנוסף עם התוספים הנכונים אף מעבר!
כרגע לקיחת צעד קדימה אותו והרצת IPTV שעובד זה פשוט תענוג וכיום בעבור 400 ש"ח לקבל מוצר כזה שכנגד ממירי לווין רק משתווים ביכולות אליו ועולים בסביבות ה-800 ומעלה.. תבין לבד את התמונה
בכל מקרה אשמח ליצור איתך קשר
אנא מסור מייל בו אתה זמין
תודה!
אני אישית לא מפתח אלא חובבן בתחום, אני יודע לוקח תכנים קיימים ומשנה אותם בהתאם לצרכיי ולצרכיי החברים.
זה מה שאני כרגע עושה על תוסף לאקסטרימר שנמצא כיציב ביותר בסביבת עבודה לינוקס.
אני גם מאמין והיו דיבורים על זה בעבר שאם אפשר לקמפל דרייברים לדונגל DTT גם -DVBT יהיה באקסטרימר דור 1
יש גישה לטרמינל רק צריך את הידע ואת הכוח לעבוד...
בין כה וכה בחבילה הנוכחית שלי אני העליתי חבילת DTT הכוללת את ערוצי 2/10/9/24/קניות/כנסת אז לא יודע אם צריך גם דונגל..
אני מציע לך לקרוא חוות דעת על ה-Xtreamer
אתה תווכח לדעת כי המוצר מאוד מאוד יציב, הוא מספק צפייה במגוון תכנים מהרשת הביתית ובנוסף עם התוספים הנכונים אף מעבר!
כרגע לקיחת צעד קדימה אותו והרצת IPTV שעובד זה פשוט תענוג וכיום בעבור 400 ש"ח לקבל מוצר כזה שכנגד ממירי לווין רק משתווים ביכולות אליו ועולים בסביבות ה-800 ומעלה.. תבין לבד את התמונה
בכל מקרה אשמח ליצור איתך קשר
אנא מסור מייל בו אתה זמין
תודה!
-
Sharon-AnonaTV
- עוסק בתחום

בני
אני זמין ב [email protected]
אני זמין ב [email protected]
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
שרון האם תוכל הוסיף לו את הממשק שלך זה שהיה ממיר שהבאת לאנונה ?
-
Sharon-AnonaTV
- עוסק בתחום

אני בונה כרגע ממשק חדש אשר חלק ממנו יהיה XBMC
זה יהיה גרסה זמנית עד אשר XBMC 12 יהיה יציב עם תמיכה טובה לעידן פלוס והקלטות
כל מי שמכיר ויודע - אשמח לקבל עזרה וטיפים
זה יהיה גרסה זמנית עד אשר XBMC 12 יהיה יציב עם תמיכה טובה לעידן פלוס והקלטות
כל מי שמכיר ויודע - אשמח לקבל עזרה וטיפים
החברה לא נסגרה או משהו כזה? אנונה טי וי אני מתכוון? מלכיאל זה שם משפחה שלך?
השאלות הן סתם לידע כללי ולא משהו אחרת אתה לא חייב לענות אם אתה לא רוצה
השאלות הן סתם לידע כללי ולא משהו אחרת אתה לא חייב לענות אם אתה לא רוצה
-
Sharon-AnonaTV
- עוסק בתחום

היי
החברה לא נסגרה - השירות הוקפא ועשינו זיכוי ללקוחות שרכשו ממיר..
וכן - מלכיאל זה שם המשפחה
החברה לא נסגרה - השירות הוקפא ועשינו זיכוי ללקוחות שרכשו ממיר..
וכן - מלכיאל זה שם המשפחה
היי
תודה על התשובה.
אני שומע על בפרויקט שלכם כבר הרבה מאוד זמן ולצערי זה לא יצא לפועל עד עכשיו, נקווה שבעתיד יהיו חדשות טובות יותר,
לגבי הממירים, אני אישית ניסיתי הרבה מאוד דברים, כולל אנדרואיד והאמת בסוף מצאתי את הדבר הטוב ביותר, בשבילי בכל אופן, וזה אפל טי וי!
יש אפשרות להתקין עליו את ה-xbmc ולנגן כל דבר שיעלה לך בראש, אין לו שום מגבלה או חיסרון, לפחות אני לא מצאתי עד עכשיו, אז אולי שווה לך לנסות ולבדוק את העניין, בכל אופן אם תצטרך עזרה או משהו כזה, אשמח לעזור
תודה על התשובה.
אני שומע על בפרויקט שלכם כבר הרבה מאוד זמן ולצערי זה לא יצא לפועל עד עכשיו, נקווה שבעתיד יהיו חדשות טובות יותר,
לגבי הממירים, אני אישית ניסיתי הרבה מאוד דברים, כולל אנדרואיד והאמת בסוף מצאתי את הדבר הטוב ביותר, בשבילי בכל אופן, וזה אפל טי וי!
יש אפשרות להתקין עליו את ה-xbmc ולנגן כל דבר שיעלה לך בראש, אין לו שום מגבלה או חיסרון, לפחות אני לא מצאתי עד עכשיו, אז אולי שווה לך לנסות ולבדוק את העניין, בכל אופן אם תצטרך עזרה או משהו כזה, אשמח לעזור
ממיר עידן מבוסס אנדרואים ו XBMC
שלום לכולם!
רכשתי השבוע ממיר עידן מבוסס אנדרואיד הבא:
http://stockcenter.co.il/product_info.p ... _id=115979
עד כה המכשיר עונה על הציפיות ומעבר לכך.
בחנות ראיתי ערוצי טלויזיה בתוך אפליקציית הXBMC באיכות HD .
חלקם גם ערוצים מקומיים (ספורט מקומי בHD).
התקנתי את האפליקציה XBMC במכשיר ועכבתי אחרי השירשורים באתר להוספת ערוצים .
מצאתי לא מעט ערוצים ותוכניות VOD שעובדים יפה אולם לא מצאתי את ערוץ 24 וערוץ הספורט הישראלי שראיתי בחנות.
הבחור בחנות הציע לי לעיין בפורום ובמדריכים כדי להוסיף ערוצים אולם עד כה לא מצאתי את מבוקשי.
אודה על add on שיכוון אותי לתוצאה המבוקשת .
תודה
רכשתי השבוע ממיר עידן מבוסס אנדרואיד הבא:
http://stockcenter.co.il/product_info.p ... _id=115979
עד כה המכשיר עונה על הציפיות ומעבר לכך.
בחנות ראיתי ערוצי טלויזיה בתוך אפליקציית הXBMC באיכות HD .
חלקם גם ערוצים מקומיים (ספורט מקומי בHD).
התקנתי את האפליקציה XBMC במכשיר ועכבתי אחרי השירשורים באתר להוספת ערוצים .
מצאתי לא מעט ערוצים ותוכניות VOD שעובדים יפה אולם לא מצאתי את ערוץ 24 וערוץ הספורט הישראלי שראיתי בחנות.
הבחור בחנות הציע לי לעיין בפורום ובמדריכים כדי להוסיף ערוצים אולם עד כה לא מצאתי את מבוקשי.
אודה על add on שיכוון אותי לתוצאה המבוקשת .
תודה
- benny123
- חבר מכור קשה

dahantrd זו לא פעם ראשונה שהחנות הזו לוקחת את הידע שלי בשביל לשלשל כמה שקלים נוספים לכיסם זה מעצבן אבל לצערי אין לי מה לעשות נגדם זו זכותם, המידע זמין לכל ברשת גם לנצלנים כאלה.
המוצר שלך שווה באיביי 100 דולר עם אחריות לשנה ועם 4 ג"ב זכרון ולא 2 כמו שהם מוכרים
יתר על כן, הם רק ייבאו מחו"ל ושמו כמה תוכנות מישראל ו-XBMC שניתן להשיג בקלות מהרשת, לא משהו מעבר.. על זה שלמת מחיר כפול
מה שאתה מציין פה די חמור ואפילו גובל בהטעייה, אני מקווה שלא על זה ביססת את קנייתך מאותה חנות - ערוץ 5 הינו ערוץ שעולה כסף ולא חינמי, הפצתו ברשת אסורה בהחלט. בחבילת התכנים שלי כן תמצא את ערוץ 24 הזמין חינם באתר מאקו משם הוא גם לקוח.
בכל מקרה חבל שאתה מתפרץ כאן לדלת פתוחה, פתח שרשור נפרד בפורום מתאים ותקבל מענה כמובן לתכנים שמגיעים בצורה חוקית בארץ בלבד.
המוצר שלך שווה באיביי 100 דולר עם אחריות לשנה ועם 4 ג"ב זכרון ולא 2 כמו שהם מוכרים
יתר על כן, הם רק ייבאו מחו"ל ושמו כמה תוכנות מישראל ו-XBMC שניתן להשיג בקלות מהרשת, לא משהו מעבר.. על זה שלמת מחיר כפול
מה שאתה מציין פה די חמור ואפילו גובל בהטעייה, אני מקווה שלא על זה ביססת את קנייתך מאותה חנות - ערוץ 5 הינו ערוץ שעולה כסף ולא חינמי, הפצתו ברשת אסורה בהחלט. בחבילת התכנים שלי כן תמצא את ערוץ 24 הזמין חינם באתר מאקו משם הוא גם לקוח.
בכל מקרה חבל שאתה מתפרץ כאן לדלת פתוחה, פתח שרשור נפרד בפורום מתאים ותקבל מענה כמובן לתכנים שמגיעים בצורה חוקית בארץ בלבד.
-
Sharon-AnonaTV
- עוסק בתחום

אפל TV זה אחלה אבל אין לו טיונר . מה שהופך אותו לקופסא שנייה לצד הוט ויס...
- benny123
- חבר מכור קשה

Sharon-AnonaTV עם חיבור קבוע לאינטרנט ו-XBMC עם NAVIX מותקן, מי צריך טיונר?
רק בחבילת הערוצים שאני מעלה בקביעות יש מעל ל-500 תחנות ויותר כולל ישראל אז חבל על הכסף מעבר ל-ATV פרוץ לא צריך כלום..
רק בחבילת הערוצים שאני מעלה בקביעות יש מעל ל-500 תחנות ויותר כולל ישראל אז חבל על הכסף מעבר ל-ATV פרוץ לא צריך כלום..