אני מתלבט בין ימאהה 373... לבין פיוניר 422 מה כדאי?
- lllliiioor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני מציע לך ללכת לשמוע אותם ואם אתה אוהב את גוון הסאונד בכלל של כל אחד מהם
בגדול ה422 יותר חדיש וחזק מה373 (130W בפיונר לעומת 100W לימהה)
בנוסף יש לפיונר 422 הרבה יותר משתמשים בפורום, אם יש בעיה עשרות אנשים יכולים לבדוק אם זה רק לך או לכולם.
יהיה יותר הוגן לדעתי להשוות את ה422 ל473
בגדול ה422 יותר חדיש וחזק מה373 (130W בפיונר לעומת 100W לימהה)
בנוסף יש לפיונר 422 הרבה יותר משתמשים בפורום, אם יש בעיה עשרות אנשים יכולים לבדוק אם זה רק לך או לכולם.
יהיה יותר הוגן לדעתי להשוות את ה422 ל473
אני רכשתי את ה-422 בימים אלו, לגבי ה" יכול לקבל אודיו מהטלוויזיה דרך HDMI"
במקרה שלי, כשהייתי מכבה את הרסיבר גם התמונה ב-TV היתה נכבת, משיחות שהיו לי עם פיוניר נאמר לי שאכן ברסיבר הזה יש ARC מובנה אך זה גם תלוי ב-TV שלך, לכן הייתי צריך לחבר כבל HDMI מהממיר ל-TV וגם כבר אופטי מהממיר לרסיבר, עכשיו הכל עובד סבבה לגביי סאונד כמובן שזה עניין של טעם וריח, אני רכשתי עם המגבר רמקולים של POLK AUDIO בסלון חללית שהיו מאד נחמדים ומקצועיים והמחירים היו ממש ממש טובים.
במקרה שלי, כשהייתי מכבה את הרסיבר גם התמונה ב-TV היתה נכבת, משיחות שהיו לי עם פיוניר נאמר לי שאכן ברסיבר הזה יש ARC מובנה אך זה גם תלוי ב-TV שלך, לכן הייתי צריך לחבר כבל HDMI מהממיר ל-TV וגם כבר אופטי מהממיר לרסיבר, עכשיו הכל עובד סבבה לגביי סאונד כמובן שזה עניין של טעם וריח, אני רכשתי עם המגבר רמקולים של POLK AUDIO בסלון חללית שהיו מאד נחמדים ומקצועיים והמחירים היו ממש ממש טובים.
אני רכשתי את ה-422 בימים אלו, לגבי ה" יכול לקבל אודיו מהטלוויזיה דרך HDMI"
בהחלט,
רכשתי את הרמקולים האלה של polkaudio rtia1
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=722079
במחיר של 2000 שח, בנוסף רכשתי מגבר 422 של פיוניר במחיר 1600 שח
יש בסלון חללית בחור מאד נחמד בשם מוטי שעזר לי וכיוון אותי ( מערכת ראשונה שלי)
רכשתי את הרמקולים האלה של polkaudio rtia1
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=722079
במחיר של 2000 שח, בנוסף רכשתי מגבר 422 של פיוניר במחיר 1600 שח
יש בסלון חללית בחור מאד נחמד בשם מוטי שעזר לי וכיוון אותי ( מערכת ראשונה שלי)