לאחר שעברתי על החלטת המועצה לשידורי כבלים ולשידורי לווין, אני לא מבינה איך נותנים יד להוט לגבות כספים ללא היתר!
הנני מנויה של הוט וברשותי ממיר דיגיטלי וגם אנלוגי.
בערב שבת ללא כל התראה מראש נותקו השידורים בממירים האנלוגיים בביתי,
לאחר שיחות עם נציגי הוט ועל מנת שאוכל לצפות בשידורים כסדרם, נדרשתי לשלם תשלום חודשי של 5 שקלים בעבור כל ממיר שהחלפתי.
הוט המציאו מושג חדש ללקוחות המעורבים, שיש להם גם ממיר דיגיטלי וגם אנלוגי "היברידיים" ובשל העובדה כי בביתי קיים ממיר דיגיטלי איני זכאית להחלפת הממירים האנלוגים חינם.
מדוע העובדה כי קיים בביתי ממיר דיגיטלי אחד מונעת ממני את זכאותי לקבלת ממירים חינם בגין הממירים האנלוגיים?! הרי השידורים נותקו בממירים אלו, המסך הושלג!!!ולא ניתן לצפות בשידורים
כמו כן בחשבוניות התשלום מצויין כי הממירים בחדרים הנוספים הינם אנלוגיים אז מדוע איני יכולה להנות מהחלטת המועצה לגבי החלפת הממירים האנלוגיים ללא תשלום עם ניתוק השידור האנלוגי?
איך בדיוק הממיר הדיגיטלי יעביר שידור לטלוויזיות שהושבתו בחדרים הנוספים?!
קוראים לזה ממיר אנלוגי, זה נראה כמו ממיר אנלוגי, אני משלמת בעבור ממיר אנלוגי ובכל זאת מתעקשים איתי שאני דיגיטלי! זה נראה כמו כלב,זה נובח כמו כלב,למה להתעקש לקרוא לו חתול?!
היש עוד כמוני??
ניתוק הממיר האנלוגי-אין קץ למחדל?!
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
להתנתק!
זה לא נתפס.. עד כמה אנשים יכולים להיות סדיסטים!?
את במילה אחת פראיירית, ממליץ לך להתנתק במהרה!
רכשי לך ממיר עידן פלוס בתשלום חד פעמי (או רכשי טלויזיה עם ממיר מובנה, עדיף..)
והשאירי את חברת הכבלים נובחת ומתחננת..
חייבים לעשות סוף לטמטום הזה של החברות הרב ערוציות בארץ!!!
זה לא נתפס.. עד כמה אנשים יכולים להיות סדיסטים!?
את במילה אחת פראיירית, ממליץ לך להתנתק במהרה!
רכשי לך ממיר עידן פלוס בתשלום חד פעמי (או רכשי טלויזיה עם ממיר מובנה, עדיף..)
והשאירי את חברת הכבלים נובחת ומתחננת..
חייבים לעשות סוף לטמטום הזה של החברות הרב ערוציות בארץ!!!
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!