איך מחברים את הרסיבר{עם המערכת קולנוע}למחשב?
שלום רציתי לדעת אם הדבר בר ביצוע..
יש לי מחשב חדש עם כ.קול עם כל היציאות האחוריות המתאימות,רציתי לדעת עם איזה כבלים מחברים ואיך הולכת כל הפרצדורה...
ועוד שאלונות:
האם קיימים ממירים של YES עם יציאה אופטית שניתן לחבר לרסיבר?וככה לקבל את הספק הסראונד הטוב ביותר?
יש לי מחשב חדש עם כ.קול עם כל היציאות האחוריות המתאימות,רציתי לדעת עם איזה כבלים מחברים ואיך הולכת כל הפרצדורה...
ועוד שאלונות:
האם קיימים ממירים של YES עם יציאה אופטית שניתן לחבר לרסיבר?וככה לקבל את הספק הסראונד הטוב ביותר?
עדיף לחבר את המחשב ביציאה הדיגיטלית{אם יש לך בכרטיס קול יציאה דיגיטלית}
בקשר לממיר 3100 של יס אני חושב שהיציאה האופטית עדיין לא בשימוש ,אבל בכל מצב יש לממיר יציאה דיגיטלית אחרת שרשום עליה SPDIF ומשם אתה מוציא כבל קואקסיאלי ליציאה הדיגיטלית במגבר{אין הבדל בין זה לאופטי,אותו איכות}
בקשר לממיר 3100 של יס אני חושב שהיציאה האופטית עדיין לא בשימוש ,אבל בכל מצב יש לממיר יציאה דיגיטלית אחרת שרשום עליה SPDIF ומשם אתה מוציא כבל קואקסיאלי ליציאה הדיגיטלית במגבר{אין הבדל בין זה לאופטי,אותו איכות}
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תאמת, שרק הבאתי את הממיר אמרו לי שהיא עדיין לא בשימוש{היה מזמן}אז חיברתי ביציאה הדיגיטלית הנוספת.נמר כתב:גם אצלי..
reuveney אם אצלך זה לא עובד כנראה שיש לך בעיה בממיר או בכבל..
יכול להיות גם הגדרות.. תבדוק את זה....
בכל אופן אני לא מאמין שיש הבדלים באיכות בין האופטי לקואקסיאלי
באופן עקרוני אופטי יקר יותר ורגיש לכיפופים לכן עדיף RCA
אני לא הייתי משקיע יותר מ 50-70 ש"ח בכבל RCA , יש כאלה שחושבים אחרת
אני לא הייתי משקיע יותר מ 50-70 ש"ח בכבל RCA , יש כאלה שחושבים אחרת
נערך לאחרונה על ידי nirgen ב 04/09/2006 23:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
בכבל אופטי הסיגנל מועבר בדומה לקרן אור , כאשר מכופפים הקרן "רוצה" להמשיך ישר ואז יש ניחות
בכיפוף חזק הסיב ממש יכול להישבר .
לכבל אופטי יש יתרונות רבים אך לא משמעותיים במערכת סאונד ביתית ממוצעת לדעתי
בכיפוף חזק הסיב ממש יכול להישבר .
לכבל אופטי יש יתרונות רבים אך לא משמעותיים במערכת סאונד ביתית ממוצעת לדעתי
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
מבחינת חיבור בין מכשירים לצורך העברת נתונים בצורה דיגיטלית הכבל (אופטי\ קואקסיאלי) יכול לעבד או לא לעבוד כלומר בין כבלים תקינים אין הבדל.גמליאל כתב:נכון במחירים הזולים לגבי מחירי כבלים יקרים סיפור שונהWTFisTHAT כתב:אז אתה אומר שהאיכות תלויה באיכות הכבל..
ויהיה עדיף להשתמש באופטי פשוט מאשר בRCA פשוט מבחינת איכות, נכון?......
מיכאל .