תצוגת פלסמות פנסוניק
היי,
לאחרונה התחלתי להתעניין בטלוויזיה חדשה לבית, והכיון שמתגבש הוא פלסמה בגודל 50 אינץ' (מרחק 3-3.5 מטר).
יצא לי לראות כבר סמסונג e550 או d550 (לצערי אני לא זוכר) שמאוד אהבתי אותה וגם נמכרת במחיר טוב, ויצא לי גם לראות דגמים פשוטים של פנסוניק שגם אהבתי, אך הייתי מעוניין לראות את הדגם 50u30. האם מישהו יודע איפה אפשר לראות אותה בתצוגה ?
תודה רבה.
לאחרונה התחלתי להתעניין בטלוויזיה חדשה לבית, והכיון שמתגבש הוא פלסמה בגודל 50 אינץ' (מרחק 3-3.5 מטר).
יצא לי לראות כבר סמסונג e550 או d550 (לצערי אני לא זוכר) שמאוד אהבתי אותה וגם נמכרת במחיר טוב, ויצא לי גם לראות דגמים פשוטים של פנסוניק שגם אהבתי, אך הייתי מעוניין לראות את הדגם 50u30. האם מישהו יודע איפה אפשר לראות אותה בתצוגה ?
תודה רבה.
אתה יכול לראות פה :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... aid&pcid=7
המלצות ספציפיות על חנויות שעובדות עם פנסוניק :
פיוצ'ר תל אביב
ארמגדון רמת גן
העולם הדיגיטלי רמת השרון
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... aid&pcid=7
המלצות ספציפיות על חנויות שעובדות עם פנסוניק :
פיוצ'ר תל אביב
ארמגדון רמת גן
העולם הדיגיטלי רמת השרון
נערך לאחרונה על ידי DorM ב 13/11/2012 13:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש תצוגה גדולה של פנסוניק גם בחשמל נטו ברמת החי"ל.
נערך לאחרונה על ידי MartinHSabag ב 13/11/2012 14:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
MadCowMadCow כתב:
יצא לי לראות כבר סמסונג e550 או d550 (לצערי אני לא זוכר) שמאוד אהבתי אותה וגם נמכרת במחיר טוב, ויצא לי גם לראות דגמים פשוטים של פנסוניק שגם אהבתי, אך הייתי מעוניין לראות את הדגם 50u30.
תודה רבה....
יש כבר דגמים חדשים ואיכותיים יותר של פנאסוניק UT-50
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
שגם עולים בהתאם9000es כתב:MadCowMadCow כתב:
יצא לי לראות כבר סמסונג e550 או d550 (לצערי אני לא זוכר) שמאוד אהבתי אותה וגם נמכרת במחיר טוב, ויצא לי גם לראות דגמים פשוטים של פנסוניק שגם אהבתי, אך הייתי מעוניין לראות את הדגם 50u30.
תודה רבה....
יש כבר דגמים חדשים ואיכותיים יותר של פנאסוניק UT-50...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ממה שאני יודע השנה המחירים של הפלזמות של פנאסוניק זולים משמעותית משנה שעברה .MadCow כתב:שגם עולים בהתאם9000es כתב:MadCowMadCow כתב:
תודה רבה....
יש כבר דגמים חדשים ואיכותיים יותר של פנאסוניק UT-50......
מה שנשאר לך הוא להיכנס לחנות המתמחה הנכונה כדי לקבל את המחיר הטוב ביותר לגבי המסך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"