המחליף של BBC ב-yes הוא CBS Drama?
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אתה מתכוון ל- bbc entertainment ? אני לא חושב שזה קשור לזה
CBS דרך CHELLO פשוט עושים מיתוג מחדש לערוצים שלהם באירופה,יתחילו לשדר ב-3 לדצמבר,אני רואה אותם דרך חבילות אירופיות דרך צלחת.CBS REALITY יחליף את ZONE REALITY ויהיה CBS ACTION,CBS DRAMA
עוד פרטים
http://www.chellozone.com/
CBS דרך CHELLO פשוט עושים מיתוג מחדש לערוצים שלהם באירופה,יתחילו לשדר ב-3 לדצמבר,אני רואה אותם דרך חבילות אירופיות דרך צלחת.CBS REALITY יחליף את ZONE REALITY ויהיה CBS ACTION,CBS DRAMA
עוד פרטים
http://www.chellozone.com/
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני יודע שלא מדובר באותם ערוצים, השאלה האם זה התחליף ש-yes יציעו ללקוחות במקום BBC Entertainment
כמובן שבעיניי לא מדובר בתחליף ראוי.
כמובן שבעיניי לא מדובר בתחליף ראוי.
foxil82 כתב: BENNY אשמח לקבל את הקישור לצפייה ישרה של ערוץ BBC עם כתוביות....
אין הפרוייקט מכיל תכנים מישראל שהם בתשלום - אין לבקש גם תכנים אלו בשרשור זה!
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 10#1697710
אם לא שיבץ שם,למה שיחלק אותו
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
ocsi
ראשית אני ממש כאן פה בשרשור למה לדבר עלי בגוף שלישי?
שנית הקישור לערוץ הבידור של BBC שכן שמתי הינו מגיע משרתי IPTV ברוסיה ולא מישראל אז יחי ההבדל הקטן, אז כן הערוץ כלול בחבילה כמו גם ערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק WILD שגם לו יש תרגום בעברית כל היתר ללא תרגום בעברית כי הם לא מגיעים במקור עם התרגום...
foxil82
כנס למדריך בחתימה שלי לצפייה בערוצי טלוויזיה דרך האינטרנט ותוכל להנות גם
אגב אם תרצה אוכל להוסיף גם את זון רומנטיקה אבל הוא ברוסית בלבד ללא תרגום ואת זון ריאליטי יש גם בחבילה אבל ללא תרגום ובאנגלית.
שנית הקישור לערוץ הבידור של BBC שכן שמתי הינו מגיע משרתי IPTV ברוסיה ולא מישראל אז יחי ההבדל הקטן, אז כן הערוץ כלול בחבילה כמו גם ערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק WILD שגם לו יש תרגום בעברית כל היתר ללא תרגום בעברית כי הם לא מגיעים במקור עם התרגום...
foxil82
כנס למדריך בחתימה שלי לצפייה בערוצי טלוויזיה דרך האינטרנט ותוכל להנות גם
אגב אם תרצה אוכל להוסיף גם את זון רומנטיקה אבל הוא ברוסית בלבד ללא תרגום ואת זון ריאליטי יש גם בחבילה אבל ללא תרגום ובאנגלית.
במידה וכן,זה תופס,לא כמו במקרה של HALLMARK.Mistoffelees כתב:אני יודע שלא מדובר באותם ערוצים, השאלה האם זה התחליף ש-yes יציעו ללקוחות במקום BBC Entertainment
כמובן שבעיניי לא מדובר בתחליף ראוי....
בכלל BBC מחוץ לאנגליה חזקים רק בפולניה,הם משדרים את רוב הערוצים שלם,דרכם אני רואה BBC HD ו-BBC Knowledge HD (משדרים את ה-TOP GEAR).
רק 2 ערוצים מגיעים במקור עם תרגום בעבריתbenny123 כתב:ocsi
...
NG WILD HD-רק הגרסה HD
HISTORY HD
כל היתר זה סטרימים של ספקים מקומיים.אם יש לך שרת IPTV מרוסיה וזה ההבדל מבחינתך,אז למה לא להרחיב את ההיצע
- benny123
- חבר מכור קשה

ocsi ההיצע הוא ענק, יותר מדי ענק.. מעל 500 תחנות אבל הרוב ברוסית
תחשוב שמתוכן אני בורר מה בדיוק עם פס קול גם באנגלית ונדיר שיש שרתי IPTV המספקים פסי תרגום ועוד יותר נדיר שיש בעברית.. מצאתי רק 2 ערוצים הלוואי שאמצא עוד...
וגם כשאתה מוצא צריך לאתר עוד מאותו UDP שרתי גיבוי כי השרתים הללו מתחלפים כל כמה ימים/שבועות ואם כבר מצאת צריך כמה שיותר יציבים, המון עבודה אבל היא משתלמת בסופו של יום.
תחשוב שמתוכן אני בורר מה בדיוק עם פס קול גם באנגלית ונדיר שיש שרתי IPTV המספקים פסי תרגום ועוד יותר נדיר שיש בעברית.. מצאתי רק 2 ערוצים הלוואי שאמצא עוד...
וגם כשאתה מוצא צריך לאתר עוד מאותו UDP שרתי גיבוי כי השרתים הללו מתחלפים כל כמה ימים/שבועות ואם כבר מצאת צריך כמה שיותר יציבים, המון עבודה אבל היא משתלמת בסופו של יום.
אתה מזכיר לי את עצמי,לפני שנתיים עוד מעט,שפרשתי מיס/הוט שלא הרגשתי שיש תמורה לכספי,ונכנסתי לתחום של צלחות,ופתאום יש לך מעל 3000 תחנות.....בסוף אתה מצמצם אותם לגג 100 סופר איכותיות
בקיצור חפש HISTORY CHANNEL HD,יש לו תרגום בעברית מובנה,החברה בשירשור שלך ישמחו
בקיצור חפש HISTORY CHANNEL HD,יש לו תרגום בעברית מובנה,החברה בשירשור שלך ישמחו
- benny123
- חבר מכור קשה

ocsi ה-XBMC שלי כותב על אותם ערוצי 1080 שהם P... מוזר
אני יכול תמיד לנסות לדלות עוד מידע דרך VLC
וכן אני מדבר על הערוץ הזה, יש גם את כל תכני דיסקוברי וערוצי NG פתוחים.. תעבור על הליסט שלי בהזדמנות ותבין איך זה נראה...
אני יכול תמיד לנסות לדלות עוד מידע דרך VLC
וכן אני מדבר על הערוץ הזה, יש גם את כל תכני דיסקוברי וערוצי NG פתוחים.. תעבור על הליסט שלי בהזדמנות ותבין איך זה נראה...
אם הייתה רואה את המועדפים שלי בממירים שלי,הייתה מבין שאני לא זקוק לזה,אבל תודה.benny123 כתב: .....תעבור על הליסט שלי בהזדמנות ותבין איך זה נראה......
אתה יכול לקחת קלטת וידאו ולקודד אותו ב-1080P,זה לא אומר כלום.
כל הסטרימים שאתה מביא,זה לוקחים שידור קיים,ומקודדים מחדש,וכל זה מן הסתם על חשבון האיכות
כל הערוצים של HBO/BBC/SKY/DISCOVERY/NG/ אצלי בסביבות 10MBITS,כמה זה מגיע אליכם (....ונתעלם מבאפרינג המרגיז..)