כנראה נדפק לי השלט של האקסטרימר פרו- דחוף עזרה/עצה
השלט נפל מהשולחן לריצפה ולא מגיב כלל.
לא נדלק בו אפילו האור בנורית שמלפנים.
ניסיון להחלפת סוללות לא עזר.
הפאק הוא שלא ניתן בכלל לתפעל את האקסטרימר ללא השלט ואני מושבת.
מה ניתן לעשות במקרה כזה? תיקון? קניית חדש? או כל עצה אחרת.
תודה.
לא נדלק בו אפילו האור בנורית שמלפנים.
ניסיון להחלפת סוללות לא עזר.
הפאק הוא שלא ניתן בכלל לתפעל את האקסטרימר ללא השלט ואני מושבת.
מה ניתן לעשות במקרה כזה? תיקון? קניית חדש? או כל עצה אחרת.
תודה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
לי נפל מלא פעמים ומעולם הוא לא חדל מלתפקד.. השלט שלך אכל חתיכת נפילה... שמע במצב כזה אין לך מה להפסיד.. נשמע שהשתחרר המגעים בין הלוח לבית הסוללות.. פרק את השלט ותעיף מבט.. יש מצב שכל העניין יסתיים באילתור הדבקה של החוטים מחדש.
במידה ואתה לא מסתדר.. אל תתבייש פנה ליבואן באג או ליצרן בחול והזמן שלט חדש.. קורה אנחנו בני אדם...
בנתיים בכדי לשלוט על הסטרימר במידה ושירותי הרשת בסטרימר שלך פעילים והוא דולק.. אתה יכול דרך הכנסת האייפי של הסטרימר בדפדפן המחשב לקבל שלט וירטואלי ומשם לשלוט... זה לא פתרון אבל היי זה עובד לא רע כמצב זמני.
בהצלחה!
במידה ואתה לא מסתדר.. אל תתבייש פנה ליבואן באג או ליצרן בחול והזמן שלט חדש.. קורה אנחנו בני אדם...
בנתיים בכדי לשלוט על הסטרימר במידה ושירותי הרשת בסטרימר שלך פעילים והוא דולק.. אתה יכול דרך הכנסת האייפי של הסטרימר בדפדפן המחשב לקבל שלט וירטואלי ומשם לשלוט... זה לא פתרון אבל היי זה עובד לא רע כמצב זמני.
בהצלחה!
גם לי נפלו כל סוגי השלטים המון פעמים ולא קרה כלום.
לא יודע מה קרה הפעם, לא מדובר בנפילה חריגה או חזקה במיוחד.
חשבתי באמת על האפשרות לפרק ולראות מה קרה שם, אבל לשלט אין ברגי פירוק כאלו וזה נראה כאילו שהוא מחובר באופן קשיח כזה, כך שאני חושש שניסיון לפירוק בכח ישבור אותו.
מעניין אם באג מוכרים שלטים בנפרד ובטח הם גונבים אותך בוואחד סכום.
אפשרות נוספת היא באי- ביי.
לגבי השלט הוירטואלי, זה יכול להיות פיתרון זמני, אבל כבר ניתקתי את הסטרימר על ידי הוצאה מהחשמל (כי לא יכולתי בדרך אחרת ) אז במקרה כזה אני מבין שכבר זה לא יעבוד?
לא יודע מה קרה הפעם, לא מדובר בנפילה חריגה או חזקה במיוחד.
חשבתי באמת על האפשרות לפרק ולראות מה קרה שם, אבל לשלט אין ברגי פירוק כאלו וזה נראה כאילו שהוא מחובר באופן קשיח כזה, כך שאני חושש שניסיון לפירוק בכח ישבור אותו.
מעניין אם באג מוכרים שלטים בנפרד ובטח הם גונבים אותך בוואחד סכום.
אפשרות נוספת היא באי- ביי.
לגבי השלט הוירטואלי, זה יכול להיות פיתרון זמני, אבל כבר ניתקתי את הסטרימר על ידי הוצאה מהחשמל (כי לא יכולתי בדרך אחרת ) אז במקרה כזה אני מבין שכבר זה לא יעבוד?
ביתיים פירקתי אותו ואין ניתוקים הנראים לעין.
כנראה נדפק משהו באחד הכבלים, נגדים או בלוח המודפס.
האמת, דבר כזה לא צריך לקרות, היו לי כבר נפילות רציניות יותר של שלטים מאשר חצי מטר משולחן, אבל זה מה יש.
אצטרך להזמין חדש.
היצרן מבקש על זה 20 יורו, לפחות נראה שהמשלוח (מהונק קונג) חינם.
אבדוק מחר עם באג ואחליט בהתאם.
אגב, השלט של האקסטרימר הרגיל והפרו, זהים ? כי הם לא מציינים שם פרו אלא רק אקסטרימר.
אני מבין שכרגע אין לי כל דרך אחרת לתפעל את הסטרימר, נכון?
כנראה נדפק משהו באחד הכבלים, נגדים או בלוח המודפס.
האמת, דבר כזה לא צריך לקרות, היו לי כבר נפילות רציניות יותר של שלטים מאשר חצי מטר משולחן, אבל זה מה יש.
אצטרך להזמין חדש.
היצרן מבקש על זה 20 יורו, לפחות נראה שהמשלוח (מהונק קונג) חינם.
אבדוק מחר עם באג ואחליט בהתאם.
אגב, השלט של האקסטרימר הרגיל והפרו, זהים ? כי הם לא מציינים שם פרו אלא רק אקסטרימר.
אני מבין שכרגע אין לי כל דרך אחרת לתפעל את הסטרימר, נכון?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
בבקשה ואת השלט הנוכחי תעטוף בפצפצים, ככה זה יהיה עמיד בכל נפילה
מעבר לכך אם יש לך אייפון/מכשיר אנדרואיד, אם אני זוכר נכון אתה יכול להפוך את הנייד לשלט מגע.. יש אפליקצייה לזה בפורומים של אקסטרימר רק צריך לחפש.. ככה תוכל לשמור את השלט שאתה קונה כגיבוי בצד.
מעבר לכך אם יש לך אייפון/מכשיר אנדרואיד, אם אני זוכר נכון אתה יכול להפוך את הנייד לשלט מגע.. יש אפליקצייה לזה בפורומים של אקסטרימר רק צריך לחפש.. ככה תוכל לשמור את השלט שאתה קונה כגיבוי בצד.
שמע,
בדוק 4 דברים.
ואם יש לך מלחם עבור על הנקודות הבאות בהלחמה
1. חיבור הלחמת המגע של הסוללות למעגל המודפס. יש מה שנקרא הלחמה קרה ולא תמיד רואים את הסדק בהלחמה בעין.
2. בדוק את ההלחמה של הגביש שם למעגל.
3. בדוק את ההלחמה של הלד אינפרה אדום למעגל המודפס.
4. בדוק והלחם את הלד האדום למעגל.
אם יש לך מד מתח בדוק מתח במעגל (לא בסוללות).
אם אתה רוצה לראות אם השלט משדר,
כוון את המצלמה של הסלולארי אל הלד אינפרא אדום ולחץ על המקשים. אם אתה רואה ניצנוץ בלד השלט משדר.
אם אתה רוצה עזרה...
צלם את המעגל המודפס של השלט מ 2 הצדדים והעלה פה לפורום.
אולי אראה משהו שאתה לא רואה.
בדוק 4 דברים.
1. חיבור הלחמת המגע של הסוללות למעגל המודפס. יש מה שנקרא הלחמה קרה ולא תמיד רואים את הסדק בהלחמה בעין.
כוון את המצלמה של הסלולארי אל הלד אינפרא אדום ולחץ על המקשים. אם אתה רואה ניצנוץ בלד השלט משדר.
אם אתה רוצה עזרה...
אולי אראה משהו שאתה לא רואה.
שדרג עצמך בהזדמנות זו בשלט אוניברסלי כדוגמת Logitech harmony, ואז כל הפעולות ימוקדו בשלט אחד.
היתרון של לוגיטק שאינך דרוש לשלט המקורי בשביל ללמד האוניברסלי. ללוגיטק מאגר של כמעט כל השלטים הפופולריים.
היתרון של לוגיטק שאינך דרוש לשלט המקורי בשביל ללמד האוניברסלי. ללוגיטק מאגר של כמעט כל השלטים הפופולריים.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
תיקנתי בעבר שלט כזה עם בעיה דומה.....ואכן אחד ה"trace" -ים של הלוח נקרע..!!!
עצה שלי מנסיון.......לך תקנה שלט אונברסלי של לוגיטק (הכי פשוט Logitech Harmony 300). הוא שולט עד 4 מכשירים וה-database (של לוגיטק)שלו כולל את סדרת האקטרימר..
תהנה!!
עצה שלי מנסיון.......לך תקנה שלט אונברסלי של לוגיטק (הכי פשוט Logitech Harmony 300). הוא שולט עד 4 מכשירים וה-database (של לוגיטק)שלו כולל את סדרת האקטרימר..
תהנה!!
אני לא כל כך בקי בנושא של לעבור על הלחמות, אבל אולי באמת אעלה תמונה של המעגל המודפס וכו'.b2k כתב:שמע,
בדוק 4 דברים.
אם אתה רוצה עזרה...
אולי אראה משהו שאתה לא רואה....
מבדיקה ראשונית שעשיתי נראה שחיבורי הסוללות למעגל המודפס די יציבות וחזקות, כנ"ל הגביש ששם.
הזמנתי היום שלט בבאג, 89 שח, כרגע לא התחייבתי לכלום כי משלמים רק כשזה מגיע.
אולי אעלה את הצילום ואם לא יראה משהו ברור וזה יתחיל להסתבך, אקנה פשוט את השלט מבאג.
לגבי בדיקת אם השלט משדר, כשכיוונתי אותו לסטרימר זה לא הראה כלום, אבל אנסה כעצתך עם סלולאריץ
נערך לאחרונה על ידי stive ב 13/11/2012 18:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מעלה צילום של הכרטיס המודפס של השלט משני הצדדים.
לצערי זה לא יוצא לגמרי ברור, מה עוד שנאלצתי להקטין את הרזולוציה כאן.
אני יכול להגיד שבמגע יד ועין, שלי לפחות, הכל נראה שם די solid כך שיכול להיות שהכבל או הנגד, מה שזה נדפק בפנים?
בדיקת השידור מול הסלולארי לא העלתה משהו חדש, נראה שאין כלל אות.
לצערי זה לא יוצא לגמרי ברור, מה עוד שנאלצתי להקטין את הרזולוציה כאן.
אני יכול להגיד שבמגע יד ועין, שלי לפחות, הכל נראה שם די solid כך שיכול להיות שהכבל או הנגד, מה שזה נדפק בפנים?
בדיקת השידור מול הסלולארי לא העלתה משהו חדש, נראה שאין כלל אות.