טוב, אז לאחר שהפור נפל לכיוון ה-XBOX, שאלת קניה.
ראיתי Xbox 360 Kinect Bundle עולה 200 דולר לקראת ה-Black Friday, יוצא עם משלוח ומיסים בסביבות 1,100 ש"ח, זול בכ-700 ש"ח מהמחיר בארץ.
האם החסכון הזה שווה את הנושא של חוסר אחריות וכן רכישת משחקים בשיטת NTCS בלבד?
תודה מראש
רכישת XBOX בחו"ל
לא שווה את ההתעסקות.
קנה ב200 דולר אקסבוקס בדיוטי פרי, ותמצא אנשים שמוכרים ביד 2 קינקטים (לא חסר כאלה שמוכרים חדשים בקופסא)
משום מה החלטת להתעלם מהנושא של שנאי (שעולה לא מעט) וחוסר אחריות. לא חושב שזה שווה את החסכון של הכמה שקלים.
חוץ מזה לא נראה לי שאם המוצר עולה 200 דולר אז כולל משלוח, מכס ומע"מ זה יוצא 1100 שקל
קנה ב200 דולר אקסבוקס בדיוטי פרי, ותמצא אנשים שמוכרים ביד 2 קינקטים (לא חסר כאלה שמוכרים חדשים בקופסא)
משום מה החלטת להתעלם מהנושא של שנאי (שעולה לא מעט) וחוסר אחריות. לא חושב שזה שווה את החסכון של הכמה שקלים.
חוץ מזה לא נראה לי שאם המוצר עולה 200 דולר אז כולל משלוח, מכס ומע"מ זה יוצא 1100 שקל
+1MadCow כתב:לא שווה את ההתעסקות.
חוץ מזה לא נראה לי שאם המוצר עולה 200 דולר אז כולל משלוח, מכס ומע"מ זה יוצא 1100 שקל...
או אפילו משומש (שים לב שהוא מהדגמים החדשים) .