יהי זכרה ברוך - עזרה בבקשה למציאת טלויזיה לסלון
הי חברים ,
שלא תטעו , עברתי על כל הפוסטים ויש לי כיוון אבל אשמח לעצה חותכת.
מעוניין בטלויזיה לסלון , מרחק צפיה של הספה המרכזית מהטלויזיה היא ארבעה מטרים - זה כמובן
מקומה של האישה . ואני יושב על כורסת טלויזיה , הישיבה בזוית ( הייתי אומר 30 מעלות) , והמרחק שלי מתקצר
לשניים וחצי מטר .
הטלויזיה שברשותי שבקה חיים ( כך נראה) - היתה 42 אינץ
רוב התוכן שאנחנו צופים הוא בשעת לילה , הרבה SD , הרבה סדרות Yes HD , והאמת לא יוצא לי לראות
סרטים - יש לי חדר קולנוע עם מקרן פנסוניק PTAE-4000 על גודל מסך 116 אינץ. כך שסרטים אני רואה
בחדר קולנוע , וסדרות וריאליטי אני רואה בסלון.
נראה לי שהגודל המתאים הוא בין 50-55 . לא ממש חשוב לי תלת מימד וגם סמארט לא ממש.
אין לי בעיה עם פלאזמה - אפילו מעדיף , ולא איכפת לי לשמוע הצעות גם על לד .
תקציב נראה לי 10-12K
אשמח לתגובות , אני תקוע עכשיו ללא טלויזיה בסלון
אשמח אפילו עוד יותר לשמוע הצעות על טלויזיות שקיימות עכשיו בחנות , לבוא ולקחת ! - לא בא לי לחכות חודשים באם חסר במלאי .
מודה לכם מאוד
שלא תטעו , עברתי על כל הפוסטים ויש לי כיוון אבל אשמח לעצה חותכת.
מעוניין בטלויזיה לסלון , מרחק צפיה של הספה המרכזית מהטלויזיה היא ארבעה מטרים - זה כמובן
מקומה של האישה . ואני יושב על כורסת טלויזיה , הישיבה בזוית ( הייתי אומר 30 מעלות) , והמרחק שלי מתקצר
לשניים וחצי מטר .
הטלויזיה שברשותי שבקה חיים ( כך נראה) - היתה 42 אינץ
רוב התוכן שאנחנו צופים הוא בשעת לילה , הרבה SD , הרבה סדרות Yes HD , והאמת לא יוצא לי לראות
סרטים - יש לי חדר קולנוע עם מקרן פנסוניק PTAE-4000 על גודל מסך 116 אינץ. כך שסרטים אני רואה
בחדר קולנוע , וסדרות וריאליטי אני רואה בסלון.
נראה לי שהגודל המתאים הוא בין 50-55 . לא ממש חשוב לי תלת מימד וגם סמארט לא ממש.
אין לי בעיה עם פלאזמה - אפילו מעדיף , ולא איכפת לי לשמוע הצעות גם על לד .
תקציב נראה לי 10-12K
אשמח לתגובות , אני תקוע עכשיו ללא טלויזיה בסלון
אשמח אפילו עוד יותר לשמוע הצעות על טלויזיות שקיימות עכשיו בחנות , לבוא ולקחת ! - לא בא לי לחכות חודשים באם חסר במלאי .
מודה לכם מאוד
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אכן נשמע שפלאזמה תתאים לך קצת יותר מאשר מסך LED לרבות שאתה צופה בזווית מסויימת + תכני SD. לתקציב שלך הייתי ממליץ על ה-50VT50 של פנסוניק או במקרה שאתה מוכן לבדוק אפשרות אחרת (LED) אז יש את ה-55ES7150 (סמסונג) ואת 55HX750 של סוני.
במקרה ותוכל להגדיל את התקציב ל-14K אז תוכל לרכוש את ה-55VT50.
במקרה ותוכל להגדיל את התקציב ל-14K אז תוכל לרכוש את ה-55VT50.
לסיכום :
רכשתי אתמול vt50 55 מקווה לקבל אותה תוך מספר ימים , אף פעם לא התעסקתי עם טלויזיה
כזו מצ'וכללת , גם לא כיילתי אף פעם באופן מקצועי סתם שיחקתי עם הפרמטרים , מקווה שעם עזרתכם אגיע
לתוצאות יפות .
הייתי אתמול אצל חשמל נטו , במשך שעתיים אמיר ליווה אותי והסביר לי עם המון סובלנות , הראה לי כל מה שביקשתי
אפילו כיבה את האורות בחנות . לא הרגשתי ולו אפילו לשניה עצבים על זה שאני מבלבל לו את המוח .
זה נקרא שירות וככה עושים עסקים !!! שאפו אמיר
רכשתי אתמול vt50 55 מקווה לקבל אותה תוך מספר ימים , אף פעם לא התעסקתי עם טלויזיה
כזו מצ'וכללת , גם לא כיילתי אף פעם באופן מקצועי סתם שיחקתי עם הפרמטרים , מקווה שעם עזרתכם אגיע
לתוצאות יפות .
הייתי אתמול אצל חשמל נטו , במשך שעתיים אמיר ליווה אותי והסביר לי עם המון סובלנות , הראה לי כל מה שביקשתי
אפילו כיבה את האורות בחנות . לא הרגשתי ולו אפילו לשניה עצבים על זה שאני מבלבל לו את המוח .
זה נקרא שירות וככה עושים עסקים !!! שאפו אמיר
תתחדש
שמחנו לעזור, המסך קיים אצלנו במלאי אז האספקה תיהיה מהירה, נשמח לעמוד לרשותך בכל נושאyshneider כתב:לסיכום :
לתוצאות יפות .
זה נקרא שירות וככה עושים עסקים !!! שאפו אמיר...
תתחדש ותהנה מהמסך!