USB לעידן+ אם יותר ממקלט אחד
באופן עקרוני מאחר וכל הערוצים על טרנספונדר יחיד, ניתן גם עם טיונר יחיד לצפות במס' ערוצים, אך לא כל תוכנה תומכת בזאת.
כל שרת PVR אמור לתמוך בזאת באופן עקרוני, אני משער שתוכנה כמו מדיה פורטל תתמוך בכך, בוודאות תחת לינוקס VDR תומכת.
כל שרת PVR אמור לתמוך בזאת באופן עקרוני, אני משער שתוכנה כמו מדיה פורטל תתמוך בכך, בוודאות תחת לינוקס VDR תומכת.
תודה על המידה, זה וודאי תלוי במהירות העיבוד בכל ערוץ בין פריים לפריים. ההיבט העקרוני ברור לי. אני רוצה לרדת להיבט הממשי/מעשי, עוד מעט תצא גרסת XBMC התומכת ב-PVR ואני רוצה לדעת איזה USB כדאי לקנות ע"מ שיהיה אפשר להקליט/לראות כמה שיותר ערוצים.dhead2009 כתב:באופן עקרוני מאחר וכל הערוצים על טרנספונדר יחיד, ניתן גם עם טיונר יחיד לצפות במס' ערוצים, אך לא כל תוכנה תומכת בזאת.
כל שרת PVR אמור לתמוך בזאת באופן עקרוני, אני משער שתוכנה כמו מדיה פורטל תתמוך בכך, בוודאות תחת לינוקס VDR תומכת....
המצב היום בארץ זה שאם קיים מוצר עם 3/4 טיונרים אתה מסודר לכל מצב אפשרי ויכול להקלית כל הערוצים (11,10,22) במקביל.
אחרת אני חושב שאפשר יהיה לעשות זאת עם שתי מקלטי USB, כל אחד 2 טיונרים, אבל לי עדיף לדעת את כל האופציות, במחיר סביר אני מעדיף לקנות מקלט עם 4 טיונרים.
לכן אני שואל כאן על תחלס מוצרים קיימים.
תראה FORTHERECORD הקליטה לי את כל הערוצים במקביל מDVBT מעפן של 60 ש"ח בעת ובעונה אחת.
עוד לא הצלחתי לסדר 100 אחוז עבודה עם XBMC על RPI ו FORTHERECORD אבל זה מתקדם
גם מדיה פורטל הקליטה לי את כל הערוצים במקביל מאותו סטיק מעאפן (CE9500 בפנים)
עוד לא הצלחתי לסדר 100 אחוז עבודה עם XBMC על RPI ו FORTHERECORD אבל זה מתקדם
גם מדיה פורטל הקליטה לי את כל הערוצים במקביל מאותו סטיק מעאפן (CE9500 בפנים)