מוצרים והמלצות kickstarter
-
inonlevy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 335
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שלום חברים,
התחלתי לגלוש באחרונה באתר kickstarter ואני מוצא שם הרבה מוצרים מגניבים,
מישהו כבר התנסה ברכישה שם? האם המוצר באמת יצא לפועל וקיבלתם אותו?
אני מצרף מוצר שלדעתי יש לו פוטנציאל מאוד גדול,
בית חכם במחיר נמוך,
מה דעתכם?
התחלתי לגלוש באחרונה באתר kickstarter ואני מוצא שם הרבה מוצרים מגניבים,
מישהו כבר התנסה ברכישה שם? האם המוצר באמת יצא לפועל וקיבלתם אותו?
אני מצרף מוצר שלדעתי יש לו פוטנציאל מאוד גדול,
בית חכם במחיר נמוך,
מה דעתכם?
גיביתי שם מספר מוצרים בעבר. תמיד קיבלתי את התמורה בסופו של דבר.
קח בחשבון שהכל שם משוער ונתון לשינויים, במיוחד הזמנים המשוערים לסיום הפרוייקטים.
ספיציפית מה שצירפת - נראה נחמד, אבל פיספסת את העובדה שהגיוס הצליח והסתיים, כך שאתה לא יכול להצטרף עכשיו. אתה יכול כמובן להמתין שהמוצר ייצא לשוק (אם וכאשר) ולרכוש אותו אז.
קח בחשבון שהכל שם משוער ונתון לשינויים, במיוחד הזמנים המשוערים לסיום הפרוייקטים.
ספיציפית מה שצירפת - נראה נחמד, אבל פיספסת את העובדה שהגיוס הצליח והסתיים, כך שאתה לא יכול להצטרף עכשיו. אתה יכול כמובן להמתין שהמוצר ייצא לשוק (אם וכאשר) ולרכוש אותו אז.
סתם מתוך הסתקרנות, אפשר קצת פרטים מאלו ממכם שדרכו "בשטח"? נשמע מעניין הנושא..
אגב, לקיקסטארטר יש חלופה עברית- headstart אם זה מעניין אתכם לתרום לפרויקטים ישראלים.
אגב, לקיקסטארטר יש חלופה עברית- headstart אם זה מעניין אתכם לתרום לפרויקטים ישראלים.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
הרעיון הכללי הוא שמישהו או חברה מעלה לאתר רעיון לפרוייקט שיש לו. יש לו רעיון ואין לו בהכרח כסף לממן.
זה יכול להיות ספר, משחק, מגבים לרכב, או כוס קפה שנשארת חמה על ידי חיבור לכלב שלך.
זה יכול להיות כל דבר.
אותו בעל רעיון ייתן כמה שיותר פרטים על המוצר, בניסוח הכי 'מושך' שהוא יכול, יוסיף תמונות או סרטון וייתן לגולשים אפשרויות רכישה שונות.
אתה יכול להשתתף בתור תרומה לפרוייקט או מתוך כוונה לקבל את המוצר לכשייצא.
אתה יכול לקבוע כמה לתת, יש לא מעט אפשרויות בדרך כלל.
בעל הפרוייקט ייתן סכום יעד שאליו הוא מעוניין להגיע, תוך מספר ימים שהוגדר מראש.
אם השתתפת והפרוייקט ייצא לפועל, אתה תחויב בסכום שנתת ותקבל את המוצר כשיהיה מוכן.
אם השתתפת והפרוייקט לא ייצא לפועל, אתה לא תחויב.
זה יכול להיות ספר, משחק, מגבים לרכב, או כוס קפה שנשארת חמה על ידי חיבור לכלב שלך.
זה יכול להיות כל דבר.
אותו בעל רעיון ייתן כמה שיותר פרטים על המוצר, בניסוח הכי 'מושך' שהוא יכול, יוסיף תמונות או סרטון וייתן לגולשים אפשרויות רכישה שונות.
אתה יכול להשתתף בתור תרומה לפרוייקט או מתוך כוונה לקבל את המוצר לכשייצא.
אתה יכול לקבוע כמה לתת, יש לא מעט אפשרויות בדרך כלל.
בעל הפרוייקט ייתן סכום יעד שאליו הוא מעוניין להגיע, תוך מספר ימים שהוגדר מראש.
אם השתתפת והפרוייקט ייצא לפועל, אתה תחויב בסכום שנתת ותקבל את המוצר כשיהיה מוכן.
אם השתתפת והפרוייקט לא ייצא לפועל, אתה לא תחויב.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: